Piękny RUDZIELEC Szuka Domu Stałego. Już Znalazł.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 10:20 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

agatka84 pisze:Dzisiaj, na 16.20, idę z Rudym do weta. Zrobię mu przegląd i jak wszystko będzie ok, to go zaszczepię. Ciekawe jak się będzie zachowywał.
Minionej nocy dał nieźle popalić, tłukł się, biegał. Przespał pół niedzieli to na noc dostał energii. :twisted:

To będę trzymała kciuki żeby był grzeczny u weta i co najważniejsze zdrowy :) :ok:
Moja kocica też mi dała popalić, wstała o 4.30 i robiła wszystko co jest zabronione, a co robi zawsze gdy chce mnie obudzić :twisted: : odrywanie od ściany listew wykończeniowych od paneli i ostrzenie pazurów na kolumnach głośnikowych mojego męża. Mam nadzieję, że jak już będą razem, to nad ranem będą zajmowały się głównie sobą, a nie będą rozwijały swoich destrukcyjnych upodobań :roll:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon lut 28, 2011 10:47 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

może nauczyc sie od dziewczyny jak pojetny chłopak :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon lut 28, 2011 10:49 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Beasia pisze:
agatka84 pisze:Dzisiaj, na 16.20, idę z Rudym do weta. Zrobię mu przegląd i jak wszystko będzie ok, to go zaszczepię. Ciekawe jak się będzie zachowywał.
Minionej nocy dał nieźle popalić, tłukł się, biegał. Przespał pół niedzieli to na noc dostał energii. :twisted:

To będę trzymała kciuki żeby był grzeczny u weta i co najważniejsze zdrowy :) :ok:
Moja kocica też mi dała popalić, wstała o 4.30 i robiła wszystko co jest zabronione, a co robi zawsze gdy chce mnie obudzić :twisted: : odrywanie od ściany listew wykończeniowych od paneli i ostrzenie pazurów na kolumnach głośnikowych mojego męża. Mam nadzieję, że jak już będą razem, to nad ranem będą zajmowały się głównie sobą, a nie będą rozwijały swoich destrukcyjnych upodobań :roll:

Tak, będą zajmowały się głównie sobą w taki sposób, że narobią rumoru dwukrotnie większego i dwa razy więcej zniszczeń będzie. U mnie tych zniszczeń jest sześciokrotnie więcej. :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon lut 28, 2011 11:08 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Eeeetam... ;)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lut 28, 2011 11:15 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Fju, fju, Rudy idzie do weta. Ten to ma dobrze, teraz tak o niego dbają, że aż mu zazdroszczę. :mrgreen:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon lut 28, 2011 11:26 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

ASK@ pisze:może nauczyc sie od dziewczyny jak pojetny chłopak :mrgreen:

agatka84 pisze:Tak, będą zajmowały się głównie sobą w taki sposób, że narobią rumoru dwukrotnie większego i dwa razy więcej zniszczeń będzie. U mnie tych zniszczeń jest sześciokrotnie więcej. :twisted:

Ale mnie pocieszyłyście :?
A może to hanelka ma rację i nie będzie tak źle (jakoś muszę się pocieszać) :wink:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pon lut 28, 2011 11:52 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

A to kolejny Rudas, tym razem biało-rudy, w potrzebie. :(

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon lut 28, 2011 12:06 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Jaki biedny kocio :( oby szybko znalazł domek
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pon lut 28, 2011 12:25 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Agatka wstawiła duże zdjęcia Biało-rudego, żeby można było mu się bardziej przypatrzeć. Fajny kotek ma charakter, duzo lepszy od mojego szarego kocura w domu.

golla

Post » Pon lut 28, 2011 12:30 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

golla pisze:Agatka wstawiła duże zdjęcia Biało-rudego, żeby można było mu się bardziej przypatrzeć. Fajny kotek ma charakter, duzo lepszy od mojego szarego kocura w domu.

To się nie zastanawiaj, tylko go bierz :!: :)
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pon lut 28, 2011 13:18 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Bierz, choćby na tdt, zanim go jakieś bydle dorwie...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lut 28, 2011 13:38 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Z twarzy wygląda mi na koteczkę.
Jeśli tak, to może byc w ciąży.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pon lut 28, 2011 19:19 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Kotka mówisz :roll: to muszę jeszcze raz dobrze go oglądnąć.
Mam za mało kuwet w domu, już i tak jednej brakuje od kiedy zaadoptowałam chorą Frezję. Zanim nie zamówię choć jednej z allegro to nici z zabrania Rudasa, bo najpierw powinien być na kwarantannie w łazience. Nie wiadomo jak na moje koty zareaguje. :roll: Moja Frezja mimo, że w Fundacji była z wieloma kotami to jak zobaczyła moje koty to przeganiała je do kąta, teraz robi to nadal, ale już sporadycznie. Biało-rudy dogaduje się ze swoim kumplem z gruzów bardzo dobrze, z tym, że tamten nie ma jeszcze roku. Trochę żal mi go zabrać ze względu na tego małego dzikuska, bo jak im zimno to siedzą razem pod tym bałaganem. Mały nie jest adopcyjny, podchodzi tylko jak jest bardzo głodny, więc niech lepiej tam zostanie. Jak się zrobi ciutkę cieplej będzie mi łatwiej zabrać Rudaska i zostawić jego kumpla. Czasem trudno podjąć decyzję, oj trudno :roll:

golla

Post » Pon lut 28, 2011 19:23 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

golla pisze:Kotka mówisz :roll: to muszę jeszcze raz dobrze go oglądnąć.
Mam za mało kuwet w domu, już i tak jednej brakuje od kiedy zaadoptowałam chorą Frezję. Zanim nie zamówię choć jednej z allegro to nici z zabrania Rudasa, bo najpierw powinien być na kwarantannie w łazience. Nie wiadomo jak na moje koty zareaguje. :roll: Moja Frezja mimo, że w Fundacji była z wieloma kotami to jak zobaczyła moje koty to przeganiała je do kąta, teraz robi to nadal, ale już sporadycznie. Biało-rudy dogaduje się ze swoim kumplem z gruzów bardzo dobrze, z tym, że tamten nie ma jeszcze roku. Trochę żal mi go zabrać ze względu na tego małego dzikuska, bo jak im zimno to siedzą razem pod tym bałaganem. Mały nie jest adopcyjny, podchodzi tylko jak jest bardzo głodny, więc niech lepiej tam zostanie. Jak się zrobi ciutkę cieplej będzie mi łatwiej zabrać Rudaska i zostawić jego kumpla. Czasem trudno podjąć decyzję, oj trudno :roll:

jak mi braknie kuwet to dla maluszków zaczęłam stawiać starą blaszkę do pieczenia a dla starszaków zwykła miskę. Kotu bez róznicy gdzie ma robić.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 28, 2011 19:26 Re: Piękny RUDZIELEC w TDT. Nowe Foto str. 14

Prakseda pisze:Z twarzy wygląda mi na koteczkę.
Jeśli tak, to może byc w ciąży.

Może tak być bo coś brzuś za duzy. A komitywa z drugim kocurkiem daje do myślenia. Moze to para.Raczej stawiałabym an szybkie cięcie bez czekania na roztrzygniecie. kocio jest sliczny i nie powinien miec problemu ze znalezieniem domu. problem moze być z telefonem od rozumnego domu.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]