K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 22:38 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

dzięki za podwójną błyskawicę :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie lut 27, 2011 22:41 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Nie zdążyłam ozdjęciować żadnych klatkowych, ale to nadrobię.
Dudzia jest cudna.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lut 28, 2011 0:04 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

_namida_ pisze:Ja mam fungiderm z Kocimskiej, brałam dla Krówka, który już ok, przyniosę ale chyba dopiero we wt.

a to ten co Robert smarował Stalce grzyba?, bo wiem, że chyba od 4 dni smaruje. No to pewnie panny nie zaszczepią jutro. Tofik ma iść we wtorek do ciachnięcia, Montana w piątek. Jak się odrobicie to czekam na teksty do ogłoszeń.
Chyba udało mi się zamknąć rok fakturowy, chociaż pewnie księgowość mnie jeszcze przemagluje, np po co kupowaliśmy spłuczkę albo bloki rysunkowe. A potem już tylko sprawozdania i można będzie spokojnie czekać na 1% spływający bystrym strumieniem :) Jak dobrze, że to koniec weekendu, człowiek pójdzie do pracy, trochę odpocznie :wink:
Rysik siedzi w zlewie i domywa miseczki po mleku z płatkami. Czy on nie wie, że sam minister czeka aż policzę ile taki Rysik i jego koledzy przeżarli kasy i że w związku z tym naczynia muszą poczekać? :twisted: a miał być dzisiaj na diecie! Czasami to mi się marzą jakieś drzwi w tym domu

a tutaj link do bazarku wystawionego przez dom naszej Haneczki :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=124784

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lut 28, 2011 0:35 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Brałam dość dawno, przed Dniem Kota, tak czy inaczej przyniosę koło wtorku, bo już niepotrzebny.
Zostawię też jedną kuwetę i 2 propale (jeden otwarty, ale nie używany).

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon lut 28, 2011 2:54 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Czy jest jakiś kot z niewydolnością nerek? Zostało po Gargameli troche kasułek Azodylu-to suplement diety z czymś co "zjada" mocznik. Do oddania w Krakowie lun na niedużą odległość, bo musi być w lodówce.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon lut 28, 2011 8:30 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tosza pisze:Czy jest jakiś kot z niewydolnością nerek? Zostało po Gargameli troche kasułek Azodylu-to suplement diety z czymś co "zjada" mocznik. Do oddania w Krakowie lun na niedużą odległość, bo musi być w lodówce.

Na dalsze odległości można przewozić w termosie - wypróbowane :wink: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lut 28, 2011 8:42 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Ja mam fungiderm z Kocimskiej, brałam dla Krówka, który już ok, przyniosę ale chyba dopiero we wt.

a to ten co Robert smarował Stalce grzyba?, bo wiem, że chyba od 4 dni smaruje. No to pewnie panny nie zaszczepią jutro. Tofik ma iść we wtorek do ciachnięcia, Montana w piątek. Jak się odrobicie to czekam na teksty do ogłoszeń.

Stalka ma tego grzyba w tak niefajnym miejscu, że sugerowałabym dać jej szczepionkę jak Majerankowi.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lut 28, 2011 9:15 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

mahob pisze:
Tosza pisze:Czy jest jakiś kot z niewydolnością nerek? Zostało po Gargameli troche kasułek Azodylu-to suplement diety z czymś co "zjada" mocznik. Do oddania w Krakowie lun na niedużą odległość, bo musi być w lodówce.

Na dalsze odległości można przewozić w termosie - wypróbowane :wink: :ok:

Wiem, chodziło mi raczej o to, że pocztą tego nikomu nie wyślę.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon lut 28, 2011 9:56 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Obrazek

Kocham cię kanapo, tylko ty mnie rozumiesz... :ryk:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon lut 28, 2011 10:29 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Leone pisze:Obrazek

Kocham cię kanapo, tylko ty mnie rozumiesz... :ryk:

Matko, jakie fantastyczne :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon lut 28, 2011 10:32 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

grafik marzec:
Obrazek

jakość tragiczna.
poproszę lutrę, wrzuci do galerii.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon lut 28, 2011 10:39 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

zapraszam na dwa bazarki :kotek:

1) trzecia odsłona bazarku chlebowego (spieszcie się proszę, bo zaraz zabraknie wszystkiego:) ):
viewtopic.php?f=20&t=122302

2) i różne różności (niewielu już zostało :) ):
viewtopic.php?f=20&t=124444&p=7117454#p7117454
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon lut 28, 2011 10:42 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

noemik pisze:grafik marzec:
Obrazek

jakość tragiczna.
poproszę lutrę, wrzuci do galerii.

Ano prawie nic nie widać
Jest szansa na lepszą jakość ??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lut 28, 2011 12:05 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Stalka dostała pierwszą szczepionkę na grzyba, Dudzia ma wyciągnięte szwy. Dodatkowo świerzbowiec gigant i problem z okiem w postaci odklejającej się rogówki. Trzeba obserwować to oczko, jeżeli będzie puchło to może skończyć się usunięciem, ona prawie nic na nie nie widzi. Pokażemy ją jeszcze Komendzie.

Mały Rysik syczy na Rumcajsa, który chce się z nim bawić, syczy też na Zuzę, która jest tym oburzona i zniesmaczona i wrócił jej zły humor więc wszczyna awantury. Na to tylko czeka nasz praski zakapior (BarbAnno, to o Mufie, Srebek widocznie z innej ulicy :wink: ), który leci przylać temu kto wpadnie w łapy. To znowu oburza Tośkę, która sobie nie życzy aby przypadkiem obrywać. Na to wszystko Rufin zaczyna biegać w kółko z zapytaniem w miodowych oczkach: "ale o co chodzi?!, dlaczego spać nie dają?!" I na to wszystko wtrąca się bezzębna seniorka Puśka z ogonem jak wiewiórka i tłucze niewinnie wyglądającą przez okno Sonię, która jest ponad to (no chyba, że sama zaczyna aferę).
Kocham poniedziałki, bo wtedy przed człowiekiem cały tydzień w biurze, bez czynnego udziału w kocich bójkach :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]