Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś mają dom!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 11:08 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Chłopaki raczej u nas zostaną na stałe.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Pon lut 14, 2011 9:10 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Nikt do nas nie zagląda, szkoda :(
U chłopaków po staremu, żyją pełnią życia, czyli obżerają się, biegają i śpią :twisted:
Kamil zdecydowanie ożył w ostatnich dniach, a to wszystko za sprawą wyadoptowania Piotrka. Okazuje się, że Kamil się wycofał i więcej spał odkąd pojawił się Piotrek. Krzyś więcej się z nim bawił niż z Kamilem. Ja to zauważyłam, ale sądziłam, że to przez to, że Kamil po prostu spoważniał :twisted: A okazuje się, że Piotrek mu zawadzał. Teraz Kamis wrócił do formy i urządza gonitwy z Krisem takie jak kiedyś.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw lut 24, 2011 13:19 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Wczoraj chłopaki mieli wieczorną sesję.
Prawda, że są bardzo przystojni? :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw lut 24, 2011 13:24 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Są bb przystojni :mrgreen:
Boskie są te zdjęcia z zabawy :ryk: Krzyś molestuje Kamila 8O :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lut 24, 2011 13:27 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

justyna p pisze:Są bb przystojni :mrgreen:
Boskie są te zdjęcia z zabawy :ryk: Krzyś molestuje Kamila 8O :ryk:

Wygląda to jak molestowanie, ale kiedyś im się przyjrzałam dokładnie i to raczej chęć pokazania kto tu rządzi. Najzabawniejsze jest to, że Krzyś gryzie Kamila i przed dłuższą chwilę trzyma Kamila za skórę, ale Kamil, jak widać na załączonym obrazku, jest zadowolony. :lol:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw lut 24, 2011 13:31 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

No własnie! Kamil ma b błogą minę :lol: A na jednym ze zdjęć nawel liże po głowie Krzysia :ryk:
Krzyś niby taki chory na serduszko a tu takie akcje :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lut 24, 2011 13:37 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

justyna p pisze:No własnie! Kamil ma b błogą minę :lol: A na jednym ze zdjęć nawel liże po głowie Krzysia :ryk:
Krzyś niby taki chory na serduszko a tu takie akcje :ryk: :ryk:

Chłopaki bardzo się kochają, nie miałam jeszcze nigdy tak zżytego kociego rodzeństwa. Kris, mimo choroby, rozrabia bardzo bardzo dużo i intensywnie. Trochę wariat z niego jest, ale jednocześnie to niesamowity słodziak. Kiedy, np. kucam, żeby kuwetę posprzątać Krzyś zawsze przednimi łapkami wchodzi mi na kolana i daje buźki. A Kamil dopiero szalony, jak biegnie to tak jakby stado koni biegło, pomrukuje, a jaki skoczny jest. No i to wąchanie ściany w łazience :roll: :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Sob lut 26, 2011 8:05 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Cudne chłopaki :wink: Wygląda na to, że objęli już dom w posiadanie :wink:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Nie lut 27, 2011 17:48 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

nemeless pisze:Cudne chłopaki :wink: Wygląda na to, że objęli już dom w posiadanie :wink:

Oj tak, rządzą tutaj.
Becia, chyba możesz zmienić tytuł, że chłopaki u nas zostają, bo przecież nie oddam ich nikomu po takim czasie, bo to by była dla nich krzywda.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Nie lut 27, 2011 21:21 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

wielka fanka czarnych kotow i ich nieodpartego uroku osobistego zaznacza watek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kamilek jest obleeeeeednie cudny :1luvu: :1luvu: Taki sliczny pysio ma i taka zgrabniutka figurke :1luvu:
Jego bury kolega tez slicznotek :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 28, 2011 8:49 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Kociara82 pisze:wielka fanka czarnych kotow i ich nieodpartego uroku osobistego zaznacza watek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kamilek jest obleeeeeednie cudny :1luvu: :1luvu: Taki sliczny pysio ma i taka zgrabniutka figurke :1luvu:
Jego bury kolega tez slicznotek :1luvu:

Wreszcie ktoś to napisał i zauważył, że Kamil jest super zgrabny. Mówimy na niego, że jest zgrabny i powabny. Figurkę ma jak się patrzy, jest dobrze i proporcjonalnie zbudowany, można powiedzieć, że chodzi na siłownię :lol:
Natomiast Krzyś ( to jego brat ) nie został obdarzony taką figurą, bo brzuch mu już zwisa konkretnie mimo młodego wieku. Kamil trzyma fason. :twisted:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lut 28, 2011 10:15 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Obrazek

Kociara82

Post » Pon lut 28, 2011 10:45 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Witam, witamy. Miło, że ktoś do nas zagląda.
Chłopaki dzisiaj od 4 rano urzędowali w kuwecie, tłukli się w niej tak jakby chcieli dziury porobić. Myślałam, że ich uduszę, taki dźwięk, kiedy próbuje się spać, może nieźle wnerwić.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pon lut 28, 2011 22:56 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

oj, a kociaste uwielbiaja dziwnym trafem urzadzac sobie harce kiedy Duzi spia... 8O

Kociara82

Post » Wto mar 01, 2011 12:54 Re: Zgrabny Kamil i "sercowy"Krzyś szukają domku!!!

Zawitałam do watku skuszona pieknym banerkiem. Oj przystojnych masz chłopaków :D

moje dziewczynki tez od rana intensywnie demolują kuwetę. Wiedzą, że to taki dźwiek który zmotywuje mnie w końcu do wstania. A wstanie = micha :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia][następna]