U mnie by były te same problemy z kociakiem niestety co wtedy u Marysi

Ale Javcia i tak dzielna dziewczynka była,można powiedzieć,odeszła godnie [*]
Moderator: Estraven
kussad pisze: Czy ktoś umie przytoczyć poszczególne posty jako link a nie cały wątek?
Beliowen pisze:Marcelibu, w widoku każdego posta, w prawym górnym rogu ramki, jest taka ikonka-prostokącik
tu akurat pomarańczowa (post nieczytany), zwykle biała (post przeczytany)
kiedy klikniemy na niej prawym przyciskiem myszy, rozwinie się lista
należy kliknąć w opcję, którą obramowałam na czerwono - adres odnośnika zostanie skopiowany do schowka
a potem, tam gdzie chcemy zalinkować posta, wkleić adres odnośnika naciskając Ctrl + V
viewtopic.php?p=6442861#p6442861
Jana pisze:Marcelibu pisze: Nie robi mi się tak. Tzn. nie mam takiej komendy. Zaraz wkleję, co mi się pojawia.
Robi się, robi, tylko musisz myszką wcelować w ikonkę karteczki, a nie w napis, który jest zaraz za nią
kussad pisze: Czy ktoś umie przytoczyć poszczególne posty jako link a nie cały wątek?
Beliowen pisze:Marcelibu, w widoku każdego posta, w prawym górnym rogu ramki, jest taka ikonka-prostokącik
tu akurat pomarańczowa (post nieczytany), zwykle biała (post przeczytany)
kiedy klikniemy na niej prawym przyciskiem myszy, rozwinie się lista
należy kliknąć w opcję, którą obramowałam na czerwono - adres odnośnika zostanie skopiowany do schowka
a potem, tam gdzie chcemy zalinkować posta, wkleić adres odnośnika naciskając Ctrl + V
viewtopic.php?p=6442861#p6442861
Jana pisze:Marcelibu pisze: Nie robi mi się tak. Tzn. nie mam takiej komendy. Zaraz wkleję, co mi się pojawia.
Robi się, robi, tylko musisz myszką wcelować w ikonkę karteczki, a nie w napis, który jest zaraz za nią
NITKA/KARINKA pisze:Dzień dobry![]()
Przeżyłam.
Wróciłam jako lewostronna amazonka.
Dziękuję za pamięć,ciepłe myśli i kciuki.kussad pisze: Czy ktoś umie przytoczyć poszczególne posty jako link a nie cały wątek?
Jest o tym wątek na technicznym
viewtopic.php?f=5&t=117557
NITKA/KARINKA pisze:Dzień dobry![]()
gattara pisze:Małgosiu, dobrze że się pokazałaś, a widzę że tutaj to jedyna możliwość kontaktu z Tobą
![]()
Wiesz że jesteśmy...
kussad pisze:Jadłam dość duże porcje za często za rzadko - trafiłam na niedogrzane pomieszczenia w największe mrozyCzeka mnie seria badań.. dziś wprowadzamy coś na wysokie ciśnienie a BMI? Przy 164 cm chwilowo ważę 65 kg
Muszę sobie przypomnieć wszystkie zasady diety, herbatki. Zieloną herbatę lubię tylko muszę sobie ją przynieść do pracy! Właśnie czytałam co pisałaś o swojej diecie
kussad pisze:Ja mam coś podobnego - BMI długo mam dobre ale czuję się ociężałą i rośnie mi brzuch.... już mi ktoś ustąpił miejsca w autobusiewięc BMI w moi przypadku nie jest dobrym wyznacznikiem
kussad pisze:Mam właśnie chude ręce i nogi, biust nareszcie "w miarę". Wszystko idzie w biodra i brzuch - niestety znowu zaczyna się zadyszka i problemy w poruszaniu i we wszystkim więc będę częściej ujawniała się na tym wątkuNawet dużo ruchu podczas wyjazdu nie pomogło
Ruch lubię ale trzeba wdrożyć MZ z podpatrzonymi Waszymi potrawami i przypomnieć sobie "zapychacze"
Feebee pisze:Femka pisze:Fiona jest bardzo mądrą suką, ale brzydzi się słowem pisanym![]()
A moje nic tylko czytają i czytają. Ale się nie stosują do wszystkich przykazań, dranie.
30 przykazań dobrego psa!
1. Śmieciarz nie kradnie naszych rzeczy.
2. Nie ma potrzeby zrywać się raptownie, zwłaszcza kiedy leżę pod małym stolikiem.
3. Nie będę "gubił" zabawek za lodówką, kanapą lub pod łóżkiem.
4. Pies otrząsa się z wody PRZED wejściem do domu.
5. Kocia karma należy do kotów - nawet jeśli ją zwymiotowały i najwyraźniej jej już nie chcą.
6. Żeby zwymiotować nie muszę szukać ostatnich czystych miejsc na dywanie.
7. Nie będę wymiotował w samochodzie.
8. Nie będę się tarzał w zdechłych mewach, rybach, jeleniach itp. tylko dlatego że tak cudownie pachną.
9. Zawartość kociej kuwety, chociaż smakowita i chrupiąca, nie służy do jedzenia.
10. Nigdy nie najem się papieru toaletowego lub serwetek tylko po to, aby zwrócić je później w ogródku.
11. Sterta pieluch to nie bombonierka.
12. Nigdy nie pogryzę szczoteczek do zębów bez pozwolenia.
13. Nie będę żuł kredek i pisaków, szczególnie tych czerwonych, by moi państwo nie myśleli, że dostałem krwotoku.
14. Jadąc samochodem w deszczu nie będę nalegał na otwieranie okna.
15. Nie mamy w domu dzwonka przy drzwiach. Nie będę szczekał za każdym razem, kiedy usłyszę go w tv.
16. Nie będę kradł bielizny pańci i roznosił jej po ogrodzie.
17. Kanapa nie służy do wycierania pyska. Kolana pańci i pana także nie.
18. Nie wolno wkładać głowy do zamrażalnika ani pralki.
19. Nie będę gryzł ręki policjanta, która sięga po prawo jazdy i dowód rejestracyjny naszego samochodu.
20. Nie będę szarpał pańcia za majtki, kiedy ten siedzi w toalecie.
21. Powinienem unikać wyjadania linki do bielizny w łazience, żeby sznurek nie wystawał z mojej pupy.
22. Nie będę tarzał się w brudach, zwłaszcza tuż po wyjściu z kąpieli.
23. Wtykanie nosa w krocze gościa nie jest dobrą formą powitania.
24. Nie będę puszczał bąków, kiedy śpię na poduszce, przytulony do twarzy pańci czy pana.
25. Zaraz po spacerze nie będę wycierał pupy o dywan.
26. Muszla klozetowa nie jest źródełkiem, a to że woda jest w niej niebieska nie znaczy że jest czysta.
27. Jeśli kiedykolwiek znudzą mnie goście, nie powinienem siadać na środku salonu i wylizywać krocza.
28. Niespodziewane wiatry mogą sprawić, że zostanę sam w pokoju.
29. Kot nie jest gumową zabawką, więc kiedy zaczyna piszczeć podczas zabawy to zły znak.
30. Nie będę bekał przy stole, szczególnie gdy mój pan je obiad.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 65 gości