jasdor pisze:Sol, ja tak sie tu wcisnę w wątek, bo padam za zmęczenia. A to zmeczenie to z nerwów . Takie akcje, jak ta nasza sa jednak strasznie wyczerpujące.
Mój syn będzie jechał do Krosna pod koniec tego tygodnia. Jakbyś miała nam czym pomóc to może on by cos mógł zabrać. Tylko nie wiem, czy da sie urobić, żeby odebrać

Humorzasty taki, dziennikarz

Nie martw sie, ja pracuje w telemarketingu

no i tez jestem poniekad dziennikarka

wiem jak urobic kolege po fachu
daj mi prosze na niego jakis namiar email, albo cos napisze do niego i przedstawie sprawe bo nie mam nic na koncie zeby zadzwonic.
jasdorku pisze pw do Ciebie...
Etiopia, milo Cie widziec

nie ma za co, wpadaj kiedy chcesz. w tym tygodniu jestem w domu do godz. 12.00 potem wybywam do pracy na 13.00 i do 17.00 siedze albo i dluzej. w piatek i sobote mnie NIE MAAAAA bo sie lansuje w Bytomiu na szkoleniu aha aha
sie doczekac nie moge boooo dostane koszulke ulubionego bytomskiego zespolu hiphopowego zalatwili mi

nie ma to jak urok osobisty
praca w porzadku, pracuje w Call Center akcji Szlachetna PAczka i prosze o 1% te osoby k tore z nami wspolpracowaly. fantastyczne profesjonalne szkolenie w sobote dostarczylo mi naprawde wielu emocji i dobrej dawki wiedzy o sobie i ludziach. na dodatek ekipa fajna, ludzie normalni i tacy... normalni

choc swiry wsrod nas nieziemskie tez sa

i kolejna oferta dorywczej pracy sie pojawila bo jedna z dziewczat dala namiar na ankietowanie przez telefon wiec wyslalam do goscia od razu maila i cv.
dobra jest ta idea, dobra praca i jestem zadowolona. szkoda tylko ze tak krotko

ale to nic, moze to jest trampolina do tego zeby sie odwazyc odbic wyzej? niebo nade mna takie piekne, przepastne, czeka zebym wreszcie mogla do niego doskoczyc i zerwac swoja gwiazdke
majencjo, paczka doszla. dziekuje to za malo
dzieki ze jestescie, Wasze wpisy,slowa,obecnosc forumowa - choc wirtualna - dodaje otuchy. wiem ze za tymi nickami kryja sie zywi ludzie, prawdziwi, ze swoimi zyciowymi historiami i niektorych mialam zaszczyt poznac osobiscie, nad reszta popracujemy

dzieki kochani. nawet nie wiecie jak bardzo mozna byc bogatym nie majac prawie nic
komus kawyyy?????