SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

KTÓRY OGON PODOBA CI SIĘ NAJBARDZIEJ?

Ankieta wygasła Czw gru 03, 2009 19:52

A. Felek z Lasu
46
24%
B. Królowa-Jest-Tylko-Jedna Fiona
36
19%
C. Fumik "MisiuRysiu"
36
19%
D. Gluś Jagular
36
19%
E. Baaardzo koci pies, Pan Kalif
35
19%

Liczba głosów : 189

Post » Nie lut 27, 2011 22:13 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

solangelica pisze:dlatego nieustannie mam nadzieje ze w koncu znajde dobre miejsce do realizowania siebie zawodowo :)

Znajdziesz na pewno :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lut 28, 2011 9:23 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Właśnie wróciłam i doczytuję - mogę tylko dołączyć z kciukami za dzisiejszy dzień i nową pracę :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lut 28, 2011 22:01 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Hej :1luvu:

Słońce jak tam było w pracy ?

Odzyskałaś głos ?

Kiedy mogę Cię nawiedzić ??

Dziękuje wiesz za co ...... :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lut 28, 2011 22:30 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

też się przyłączam do pytań - jak tam pierwszy dzień pracy?

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lut 28, 2011 22:48 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Sol, ja tak sie tu wcisnę w wątek, bo padam za zmęczenia. A to zmeczenie to z nerwów . Takie akcje, jak ta nasza sa jednak strasznie wyczerpujące.
Mój syn będzie jechał do Krosna pod koniec tego tygodnia. Jakbyś miała nam czym pomóc to może on by cos mógł zabrać. Tylko nie wiem, czy da sie urobić, żeby odebrać :evil: Humorzasty taki, dziennikarz :evil: :evil: :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 01, 2011 11:47 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

jasdor pisze:Sol, ja tak sie tu wcisnę w wątek, bo padam za zmęczenia. A to zmeczenie to z nerwów . Takie akcje, jak ta nasza sa jednak strasznie wyczerpujące.
Mój syn będzie jechał do Krosna pod koniec tego tygodnia. Jakbyś miała nam czym pomóc to może on by cos mógł zabrać. Tylko nie wiem, czy da sie urobić, żeby odebrać :evil: Humorzasty taki, dziennikarz :evil: :evil: :evil:

Nie martw sie, ja pracuje w telemarketingu ;) no i tez jestem poniekad dziennikarka ;) wiem jak urobic kolege po fachu :mrgreen:
daj mi prosze na niego jakis namiar email, albo cos napisze do niego i przedstawie sprawe bo nie mam nic na koncie zeby zadzwonic.
jasdorku pisze pw do Ciebie...

Etiopia, milo Cie widziec :1luvu: nie ma za co, wpadaj kiedy chcesz. w tym tygodniu jestem w domu do godz. 12.00 potem wybywam do pracy na 13.00 i do 17.00 siedze albo i dluzej. w piatek i sobote mnie NIE MAAAAA bo sie lansuje w Bytomiu na szkoleniu aha aha :D
sie doczekac nie moge boooo dostane koszulke ulubionego bytomskiego zespolu hiphopowego zalatwili mi :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie ma to jak urok osobisty :mrgreen: :mrgreen:

praca w porzadku, pracuje w Call Center akcji Szlachetna PAczka i prosze o 1% te osoby k tore z nami wspolpracowaly. fantastyczne profesjonalne szkolenie w sobote dostarczylo mi naprawde wielu emocji i dobrej dawki wiedzy o sobie i ludziach. na dodatek ekipa fajna, ludzie normalni i tacy... normalni :) choc swiry wsrod nas nieziemskie tez sa ;) i kolejna oferta dorywczej pracy sie pojawila bo jedna z dziewczat dala namiar na ankietowanie przez telefon wiec wyslalam do goscia od razu maila i cv.
dobra jest ta idea, dobra praca i jestem zadowolona. szkoda tylko ze tak krotko :) ale to nic, moze to jest trampolina do tego zeby sie odwazyc odbic wyzej? niebo nade mna takie piekne, przepastne, czeka zebym wreszcie mogla do niego doskoczyc i zerwac swoja gwiazdke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

majencjo, paczka doszla. dziekuje to za malo :)

dzieki ze jestescie, Wasze wpisy,slowa,obecnosc forumowa - choc wirtualna - dodaje otuchy. wiem ze za tymi nickami kryja sie zywi ludzie, prawdziwi, ze swoimi zyciowymi historiami i niektorych mialam zaszczyt poznac osobiscie, nad reszta popracujemy ;) dzieki kochani. nawet nie wiecie jak bardzo mozna byc bogatym nie majac prawie nic :)

komus kawyyy????? :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto mar 01, 2011 11:53 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

solangelica pisze:komus kawyyy?????

Uhm, własnie, poproszę bo niby wyż ale mieni mnie się w oczach :-) Jeszcze dostałam dwójke praktykantów na: uwaga, uwaga bo to sie po raz pierwszy zdarzyło odkąd pracuję na płatną! praktykę - o jak miło :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 01, 2011 21:37 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

quote="solangelica"]
AYO pisze:Tak na koniec zimy?
Bolkowo 8O

jebiącej głowy nie przyjmuję albowiem mam własną :x :x

Co za duzo to niezdrowo, prawda? :mrgreen:
Albowiem uwielbiam Twoje teksty Siostro AYO :1luvu: :lol:

Se wyhaczyłam taki wyjątek - może się przyznasz Siostro Sol względem uwielbiania tekstów? Bo mam małe zdziwko? 8O

I zapraszamy do Behemotowa na dyskusje dusziszczipitilne :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto mar 01, 2011 21:53 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

A sie przyznam a co mam sie nie przyznawac :) Bardzo mi sie podobaja pewne Twoje teksciki sa trafne i powoduja u mnie wybuch smiechu. Albowiem brakuje mi ostatnio w rzeczywistosci mnie otaczajacej ludzi umiejacych cos trafnie podsumowac 8)

zaraz dotre i do Behemota. probuje napisac jeden email a odebralam juz ktorys z kolei telefon bo wszyscy na raz chca wiedziec co u mnie i kiedy cos tam. ja nie mam nic naprzeciw tylko czemu na raz...?
wiosna musi nadchodzic skoro aktywnosc towarzyska powoli sie wzmaga w ludzie :) o allelujaaa!!! :)

dobra. ide wypuscic koty z kuchni i zrobie sobie herbaty.
i wracam do pisania bo mnie terminy gonia. wpadne jeszcze pozniej :)

solangelica

Post » Wto mar 01, 2011 22:33 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Kurcze ciężko Cię dopaść .........
Szkoda ze w sobotę i niedziele znowu wybywasz ....

Czwartek do południa jesteś ??
Wstępnie bym się zapowiedziała .... Na kawkę ...

Może być ?
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 01, 2011 23:12 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

To ja też podstawiam kubeczek po kawcię. I duszooo mleczka proszę :wink: A , że juz po 23-ciej ... co tam. Na mnie kawa działa usypiająco :mrgreen:

Sol, to Ty teraz za pismaka robisz ??? 8O Znaczy, że co ? :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto mar 01, 2011 23:13 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Sol, dowiedziałam sie właśnie , że ON jedzie jutro po pracy :strach: Jak nie dasz rady zorganizować - to przełożymy na inny termin .
kosma_shiva może planuje jakiś wyjazd? I ktos tam jeszcze od Was jeździ w naszą stronę.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 01, 2011 23:49 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Etiopku, niedziele mam wolna wiec okolo poludnia zapraszam :) nawet moze byc przed poludniem najwyzej wybaczysz chaos po wyjazdowy i przymkniesz oczy na gary nieumyte ;)

W czwartek do poludnia juz mam umowione spotkanie, potem praca a wieczorem to nie wiem.

Jasdorku ja jestem w pracy do 17.00. Potem bede w domu ok. 18.00 Jak Ci pisalam, rano do niego zadzwonie i spytam o ktorej bedzie jechac itp. Poprosze najwyzej Sebastiana (chyba jutro nigdzie nie wychodzi) to przekaze pudlo.

Psiamo robie za pismaka na zasadzie wolontariatu w Stowarzyszeniu w ktorym tez udalo mi sie dorwac prace przy jednym projekcie :) Napisalam tez relacje z Marszu NieMilczenia z Krakowa, wrzuce linka jak go opublikuja. No i tak sobie pisze czasem sama dla siebie cos niecos...

Jasdor ja ide po kawe z mlekiem, noc co prawda ale pranie musze zalozyc, w szafach pogrzebac i nie moge pasc na twarz ;)

solangelica

Post » Wto mar 01, 2011 23:54 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

Sol, wiersze twoje chetnie bym poczytała :wink:

Wrzuc TZ do pomocy przy praniu a co :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro mar 02, 2011 0:00 Re: SolA&Zoo: Pippi wrocila z powrotem, a my chcemy WIOSNY!!!!

psiama pisze:Sol, wiersze twoje chetnie bym poczytała :wink:

Wrzuc TZ do pomocy przy praniu a co :mrgreen:

Na TZ lezy Glusiek i obaj chrapia snem sprawiedliwych :twisted:
pranie TZ jutro rozwiesi ja tylko zaladowalam kolejna porcje. a co niech ma chlopak rozrywke :twisted: 8) :lol:

Wiersze... ha, dawno nie pisalam wierszy ale - pomysle :)

solangelica

[poprzednia][następna]