Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KUBA73 pisze:a nie pojade doomku w autku bede spać ppiecyka zapodam i skórke ugrzeje
KaleidoStar pisze:Czeeeeść laski
KUBA73 pisze:ta bedzie sie działo bedziem chrapać aż blok w posadach zadrży po całonocnej jeździe i porannym rozładunku to ja sie bede nadawał na dywanik przed kominkiem (jakbyśmy takowy mieli)
Ciepła pisze:KUBA73 pisze:a nie pojade doomku w autku bede spać ppiecyka zapodam i skórke ugrzeje
jaki hardy
KUBA73 pisze:no prosze jakie ładne serduszka na powitanie normalnie podryw na całego
KUBA73 pisze:no prosze jakie ładne serduszka na powitanie normalnie podryw na całego
trawa11 pisze:KUBA73 pisze:ta bedzie sie działo bedziem chrapać aż blok w posadach zadrży po całonocnej jeździe i porannym rozładunku to ja sie bede nadawał na dywanik przed kominkiem (jakbyśmy takowy mieli)
jakoś ci nie wierzę
trawa11 pisze:KUBA73 pisze:ta bedzie sie działo bedziem chrapać aż blok w posadach zadrży po całonocnej jeździe i porannym rozładunku to ja sie bede nadawał na dywanik przed kominkiem (jakbyśmy takowy mieli)
jakoś ci nie wierzę
Ciepła pisze:trawa11 pisze:KUBA73 pisze:ta bedzie sie działo bedziem chrapać aż blok w posadach zadrży po całonocnej jeździe i porannym rozładunku to ja sie bede nadawał na dywanik przed kominkiem (jakbyśmy takowy mieli)
jakoś ci nie wierzę
haha najpierw zadrzy lozko pozniej blok haha![]()
![]()
![]()
KUBA73 pisze:Ciepła pisze:trawa11 pisze:
jakoś ci nie wierzę
haha najpierw zadrzy lozko pozniej blok haha![]()
![]()
![]()
ta zgadza sie zadrży szkoda tylko że nie od tego co mi sie marzy![]()
![]()
![]()
KUBA73 pisze:hm problem ???????? chyba tak maupa jedna
KaleidoStar pisze:KUBA73 pisze:no prosze jakie ładne serduszka na powitanie normalnie podryw na całego
Ano żadna tajemnica, że się z Danusią w Tobie kochamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, zuza i 22 gości