Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 19:15 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Pudło. Zdążyło już wrócić od Babci z drugiego końca Warszawy :wink:
Tzn. W. zdążyło, nie pudło.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lut 27, 2011 19:17 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Brawo! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lut 27, 2011 19:34 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Moja najmłodsza córeńka, zwana Wytrzeszczem, ułożyła się na moim 'mięsistym' śliwkowym szaliku i ciumka.
Kocham tego dzieciaka :1luvu:

Gdyby ktoś miał wątpliwości, dlaczego Wytrzeszcz jest Wytrzeszczem ;)...
Obrazek
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lut 27, 2011 19:43 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Śliczna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lut 27, 2011 19:50 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Czy ona ma poszarpane uszko coś a'la Tadzinka ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 27, 2011 19:58 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

bubor pisze:Czy ona ma poszarpane uszko coś a'la Tadzinka ? :roll:

Tak Paweł.
Bo ona była zabrana z wolności, już wysterylizowana przez jakieś karmicielki.

Historię ponacinanych uszu Tadźki i Nunka chyba Ci opowiadałam...?

Wielbłądzio

Post » Nie lut 27, 2011 20:01 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Wielbłądzio pisze:

Tak Paweł.

Raczej nie :roll: , ale może jeszcze nadarzy się ku temu okazja :wink:

bubor

Post » Nie lut 27, 2011 20:07 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Wielbłądzio pisze:Moja najmłodsza córeńka, zwana Wytrzeszczem, ułożyła się na moim 'mięsistym' śliwkowym szaliku i ciumka.
Kocham tego dzieciaka :1luvu:

Gdyby ktoś miał wątpliwości, dlaczego Wytrzeszcz jest Wytrzeszczem ;)...
Obrazek

Cudna dziewczynka !
:1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie lut 27, 2011 20:41 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Wielbłądzio pisze:

Tak Paweł.

Inni też chętnie posłuchają/poczytają :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie lut 27, 2011 20:49 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Chodzi o to, że obie dziewczyny kastrował mi pewien wet z Anina, do którego wcześniej woziłam na sterylki ileś wolnożyjących kotek jakiejś karmicielki. Wszystkim tym kotkom oczywiście standardowo nacinał uszy (dla niewtajemniczonych: tak się umownie znaczy ciachnięte dziczki, żeby nikt nie łapał ich w tym samym celu po raz drugi), dlatego przed zostawieniem u niego Nuśki i Tadzia WIELOKROTNIE przypominałam zarówno jemu, jak i jego żonie, która asystowała przy zabiegach, że to są moje osobiste domowe koty i żeby przypadkiem z rozpędu nie ponacinał im uszu.
Zostawiłam dziewczynki i pojechałam sobie do kina, umówiłam się na ich odbiór wieczorem. Wracam, wynosi mi transportery z dziewczynami... I obie panny mają na lewych uszkach plastry :crying: :crying: :crying:
Sklerotyk :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 27, 2011 20:58 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Jak nic :lol: ,swoją drogą ponacinane uszka nie są fajne :roll:

bubor

Post » Nie lut 27, 2011 21:32 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

bubor pisze:Jak nic :lol: ,swoją drogą ponacinane uszka nie są fajne :roll:

No nie są , moja Betinka też ma nacięte 8)
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon lut 28, 2011 9:21 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Gratulacje. Witamy wsród ludu pracującego. :piwa:

Praca w biblio fajna, zapach nowych książek - uwielbiam. A zarobki w bibliotekach chyba sie poprawiają - moja siostra pracuje w bibliotece publicznej pod Warszwą i systematycznie dostaje podwyżki. No i nie musi wstawać na 8 :!:

Zazdroszczę sponsoringu na studia. Ja mam kilka upatrzonych kierunków , ale drogie cholerstwo strasznie. Poza tym po roku podyplomowki doceniam weekendy (magistra robiłam dziennie i tryb zaoczny był szokiem dla organizmu).

Pozdro dla Drani.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Pon lut 28, 2011 9:29 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Serdecznie gratuluję - spóźniona bo dopiero wróciłam z urlopu :ok:
Pensja całkiem całkiem - gratuluję bo po 30 latach pracy dostaję niewiele wiecej i bez szans na podwyżkę już oddawna :wink:
Ostatnio edytowano Pon lut 28, 2011 9:35 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lut 28, 2011 9:30 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Witamy 8)

Co prawda dziś ostatni dzień wolności, ale w związku z tym (że już ostatni) mam do załatwienia mnóstwo spraw. Odebrać karmę z Urzędu (mam nadzieję, że przypadkiem nie natknę się na żadną z moich byłych... no, chyba że na panią naczelnik, wtedy z przyjemnością szepnęłabym jej do uszka kilka ciepłych słów :twisted: ), do lekarki do recepty i po zaświadczenie, do ZUS-u, do Babci zanieść Jej kocicę na pobranie krwi... Uhmm, powinnam też postarać się zdązyć tu posprzątać, bo krajobraz przedstawia sie doprawdy nieciekawie :oops: , a jeśli nie zdążę, to zdążę dopiero w weekend - no ale nie wiem, czy do rana starczy mi czasu :twisted:

Dzieci żyją.
Wytrzeszcz się wytrzeszcza.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]