Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mirka_t pisze:Daggie dlatego, że MariaD nie ma zamiaru pomóc tylko szkodzić, ale to długa historia i rozgrywa się od dawna w różnych moich wątkach. Na PW z tą osobą nie mam zamiaru korespondować. Po prostu nie potrzebuję jej rad, nie chcę jej w moich wątkach.
mirka_t pisze:Daggie dlatego, że MariaD nie ma zamiaru pomóc tylko szkodzić, ale to długa historia i rozgrywa się od dawna w różnych moich wątkach. Na PW z tą osobą nie mam zamiaru korespondować. Po prostu nie potrzebuję jej rad, nie chcę jej w moich wątkach.
Poker71 pisze:Uwaga informuję że jak mirka_t pisze że kot jest miły to to jest kot tylko dla ludzi o mocnych nerwach![]()
ExDelikwent (obecnie furkot) też miał być "miły". Trzech wetów ze łzami w oczach mi przysięgało że to że kot nie skacze, nie rozrabia, najczęściej leży i się relaksuje, sam przychodzi na kolanka i dalej się relaksuje... to wcale nie znaczy ze właśnie schodzi na straszną i tajemniczą chorobę i że niektóre koty tak mają.
Niektóre faktycznie tak mają- te miłe od mirki_t
mirka_t pisze:Na razie nikt nie chce i wcale się nie dziwię. Drogi ten Chudy w utrzymaniu.
MariaD pisze:Intestinal jest też jako sucha karma, bardziej ekonomiczna - jeżeli będzie to jadł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości