Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 21:07 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

a może Bijka :wink:

cokolwiek by się nie działo, Misiek na pewno sobie poradzi i pomoże jak tylko będzie mógł, i obroni przed Przytubijką :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro lut 23, 2011 21:22 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Ona jest Przytulinka, bo kocha ludzi i uwielbia się do nich przytulać, bardzo jest zazdrosna o ludzi i dlatego bije nas wszystkich.
Ja i reszta chłopaków siedzimy pod drzwiami łazienki, bo ta nowa nas nawołuje 8)
Duża mówi, że zwariuje z nią i sąsiedzi nas zlinczują jak łazienkowa będzie tak śpiewać na cały blok.

Miś
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw lut 24, 2011 6:05 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu, nie przejmuj się. U nas też goście bywają głośni, my nie lubimy, duża się denerwuje. Powiedz jej przez drzwi, żeby była cicho i idź sobie pośpij.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 24, 2011 20:26 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu, a widziałeś Ominię na zdjęciu? Ona też nosi pieluszkę i jest kochana.
Nie martw się, Misiu, takie koty jak Wy są o wiele więcej warte, niż wielu ludzi. Od Was możemy się uczyć mądrości. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 25, 2011 9:10 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

W pieluszce czy bez Misia wypatrzy człowiek i pokocha bezwarunkowo.Bo proszę państwa Misia kochamy wszyscy na forum nie od dziś.

ziuta1

Od: Śro paź 27, 2010 10:09

Post » Pt lut 25, 2011 14:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

iwcia, ja tak nieśmiało poproszę o fotki Misia, taki fajny Miś musi mieć dużo fajnych zdjęć :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lut 25, 2011 19:44 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Duża Misia ma mnóstwo zajęć i nie może ciągle fotografować Misia. Ale na początku wątku jest dużo fajnych zdjęć, to sobie można pomarzyć, jak to fajnie byłoby być blisko Misia :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 25, 2011 20:15 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Zdjęcia będą, postaram się w weekend zrobić sesję zdjęciową Misiowi o ile mnie nie udusi ;)
Miś nauczył się spać na mojej głowie i uparcie się na nią wpycha.
Przychodzi do łóżka i karze się posadzić na nim a jaka ma zadowoloną minkę przy tym :mrgreen:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt lut 25, 2011 20:28 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Wiem że duża Misia zajęta, ale ja chciałbym popatrzeć na Misia w pieluszce, bo Miś w pieluszce to uroczy Miś :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt lut 25, 2011 23:32 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

A widziałeś Ominię w pieluszce? Fajna dziewuszka, też jest dzielna.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 26, 2011 7:59 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:A widziałeś Ominię w pieluszce? Fajna dziewuszka, też jest dzielna.

Widziałem, Duża w jej wątku czasami pisze i podsuwa rady, zdobyte na mnie.

Misiu

iwcia

Post » Sob lut 26, 2011 13:02 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

iwcia pisze:Zdjęcia będą, postaram się w weekend zrobić sesję zdjęciową Misiowi o ile mnie nie udusi ;)
Miś nauczył się spać na mojej głowie i uparcie się na nią wpycha.
Przychodzi do łóżka i karze się posadzić na nim a jaka ma zadowoloną minkę przy tym :mrgreen:

Florka też tak ma. Nie na głowie, tylko jak (przepraszam za słownictwo) "kołnierz z kota" ściśle na szyi, mojej oczywiście :mrgreen: I chociaż czasem czuję się podduszona, to bardzo to lubię.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 26, 2011 14:09 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

witam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie lut 27, 2011 16:33 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Misiu, Duzi na pewno nie mają czasu, biedacy, bo szukają ludzkich lecznic. Radzisz sobie, prawda? Pilnujesz towarzystwa, żeby się nie rozbrykało za bardzo?
Bo Ty Misiu jesteś najfajniejszym kotem na świecie :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon lut 28, 2011 9:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

MalgWroclaw pisze:A widziałeś Ominię w pieluszce? Fajna dziewuszka, też jest dzielna.

:ok:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

[poprzednia][następna]