» Nie lut 27, 2011 19:07
Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!
Byłyśmy z Magdą u psiaków dwa razy, śpią w ,,budce,, jednak nie jesteśmy pewne ale chyba tej czarnej nie wpuszczają, obok zrobiłyśmy drugą, też prowizorka ale może wejdzie (naładowałyśmy dużo słomy żeby się mogły zagrzebać. No i jak byłyśmy drugi raz to czarnulka troszkę bliżej podchodziła ale cały czas na dystans.
Dziewczyny mi cały czas okropnie chodzi internet- teraz żeby się połączyć czekałam około 30minut, na dogo wcale nie chce mi wejść.
Proszę jeśli macie namiary na jakieś fundacje, organizacje ślijcie mi sms, ja nie mam nawet jak poszperać i poszukać.
Dostałam SMS od kogoś z dogo, oddzwoniłam - może będzie szansa na miejsce w schronisku, tylko ja zrozumiałam że w legionowie.. ale może coś przekręciłam, w każdym razie mam dostać telefon jak będzie coś wiadomo.
Psiaki są cudowne, łzy same się cisną do oczu, boksiowata obejmuje łapkami i tak się wtula do człowieka, daje łapkę i czułe buziaki, malutka szara cały czas się trzęsie ale chowa się w słomie. One chyba były bite albo ktoś do nich strzelał, jak łamałam tekturę to się bały, no i u boksi na nosku są jakieś ślady.....tak jak by dostała czymś kilka razy.