Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 12:26 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Mam zdjęcie czarnulki, z daleka, ale jednak. Niestety coś nie mogę wgrać na Image shack.... Spróbuję później.
magdajedral

Post » Nie lut 27, 2011 13:24 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Magda,Tusinka,zaglądnijcie na wątek na dogo,coś ruszyło:)))))))))))

dostałam PW od Gabat,która zaproponowała schron w Józefowie koło Piaseczna-podobno to nie jest to taka mordownia jak Paluch czy te nieszczęsne Korabiewice.

możesz wstawić zdjęcia czarnej?
wstawię na dogo.

chciałam napisać Tusince sms żeby kukneła na dogo
komórka mi padła na amen.nie chce się włączyć mimo że była naładowana :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie lut 27, 2011 14:53 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

hops :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 27, 2011 14:57 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Mogę podbijać wątek na dogo, tak jak to przed chwilą zrobiłam.
Niestety nic więcej :(
najszczesliwsza

Post » Nie lut 27, 2011 19:04 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Czarnulka

Obrazek

i dwa cudeńka

powitanie
Obrazek

jedzonko
Obrazek

zastanawiałyśmy się czy psinki wchodzą do swojej budki, na te słowa sunie szybko rozwiały nasze wątpliwości
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lut 27, 2011 19:10 przez magdajedral, łącznie edytowano 1 raz
magdajedral

Post » Nie lut 27, 2011 19:06 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

jeśli nie będą miały stałego kontaktu z ludzmi, to zdziczeja w tym lesie nieprawdaż :? :( :?:

kotx2

Post » Nie lut 27, 2011 19:07 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Byłyśmy z Magdą u psiaków dwa razy, śpią w ,,budce,, jednak nie jesteśmy pewne ale chyba tej czarnej nie wpuszczają, obok zrobiłyśmy drugą, też prowizorka ale może wejdzie (naładowałyśmy dużo słomy żeby się mogły zagrzebać. No i jak byłyśmy drugi raz to czarnulka troszkę bliżej podchodziła ale cały czas na dystans.

Dziewczyny mi cały czas okropnie chodzi internet- teraz żeby się połączyć czekałam około 30minut, na dogo wcale nie chce mi wejść.

Proszę jeśli macie namiary na jakieś fundacje, organizacje ślijcie mi sms, ja nie mam nawet jak poszperać i poszukać.

Dostałam SMS od kogoś z dogo, oddzwoniłam - może będzie szansa na miejsce w schronisku, tylko ja zrozumiałam że w legionowie.. ale może coś przekręciłam, w każdym razie mam dostać telefon jak będzie coś wiadomo.

Psiaki są cudowne, łzy same się cisną do oczu, boksiowata obejmuje łapkami i tak się wtula do człowieka, daje łapkę i czułe buziaki, malutka szara cały czas się trzęsie ale chowa się w słomie. One chyba były bite albo ktoś do nich strzelał, jak łamałam tekturę to się bały, no i u boksi na nosku są jakieś ślady.....tak jak by dostała czymś kilka razy.

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie lut 27, 2011 19:09 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

biedulki :(

kotx2

Post » Nie lut 27, 2011 19:18 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

właśnie dzwonił do mnie Pan Jacek- jest miejsce w Józefowie, kto pomoże łapać i pomoże z transportem???

Co o tym myślicie??

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie lut 27, 2011 19:45 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Tusinka pisze:właśnie dzwonił do mnie Pan Jacek- jest miejsce w Józefowie, kto pomoże łapać i pomoże z transportem???

Co o tym myślicie??

:!: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lut 27, 2011 20:21 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Madzia wysłałam linka do dziewczyn które znają schron w Józefowie.
wiem na pewno że schron w Konstancinie jest b.przyzwoity-tego z Józefowie nie znam.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 27, 2011 20:38 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

dzięki Iwonka :)
magdajedral

Post » Nie lut 27, 2011 23:05 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Na dworzu tak zimno a te bidy w lesie same..... aż serducho ściska.
magdajedral

Post » Pon lut 28, 2011 2:38 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Pan Jacek to dogomanciacki Gabat :)

podobno józefowskie schronisko to nie jest mordownia.
tak myślę że albo ten Józefów albo suczki zaczną przeszkadzać myśliwym-nie wiem czy to są tereny łowieckie?

czarna sunia...
ona daje się podejść z zaskoczenia?
bo jeśli tak,to ją trzeba by chyba łapać na pętlę :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon lut 28, 2011 11:37 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Mamy wszystkie sunie :1luvu:
Bokserkowata sama wlazła do samochodu, małą jasną trzeba było podsadzić. Zaraz po wejściu przytuliły się do siebie i usnęły :)
Czarne maleństwo otrzymało środek usypiający w żelu z karmą, ale niekoniecznie na nią pdziałał. Owszem trochę się słaniała na nogach, walczyła ze snem, ale w efekcie nawiała nam. Zapędziłyśmy ją przez las pod siatkę i tam złapałyśmy. Przytuliła się do Natali gdy ją wzięła na ręce. Żałowałam że nie mam aparatu ze sobą.
I miałyśmy pomocnika. Gdy czekałyśmy aż niunia zaśnie podjechał gośc i się pyta czy w czymś pomóc, myslał że cos nam w aucie nawaliło. Powiedziałyśmy o co hodzi i odjechał. Wrócił po 10 minutach i łapał maleńką z nami. Jego pomoc okazała się tym bardziej potrzebna gdyż autofaktycznie nawaliło - akumulator padł na amen.
magdajedral

[poprzednia][następna]