2 maluchy- psiaki w typie rottków teraz w Fundacji Rottka

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 18:36 2 maluchy- psiaki w typie rottków teraz w Fundacji Rottka

Psiaki mają prawie 8 tygodni, to 2 samce. Jak dorosną, będą wielkości i postury rottweilera. Myślę, że cały ich urok i uśmiechnięte pyszczki widać na zdjęciach, więc dalsze opisy są zbędne :)

http://www.rottka.pl

edit: nieotwierające się zdjęcia skasowałam ;)
Ostatnio edytowano Śro mar 02, 2011 20:03 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lut 26, 2011 12:09 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

kontaktowałaś się z fundacjami zajmującymi się pomocą rottkom?
http://rott.pl/
http://rottka.org/
http://rottka.org/
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie lut 27, 2011 13:37 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

nie, wydaje mi się, że ze znalezieniem domów sobie poradzimy, problem jest natomiast z pokryciem kosztów kastracji :( nawet cena w ramach marcowej akcji jest dla właścicieli zbyt wysoka, wszelkie pomysły mile widziane :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie lut 27, 2011 13:41 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

zbyt wysoka to znaczy ile? Na kastracje zawsze chętnie się dokładam ;) Może by jakiś bazarek zorganizować?
nie widzę zdjęc :?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Nie lut 27, 2011 13:52 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

ja bym wolała, żeby zabieg odbył się przez organizację (z ewentualnym dofinansowaniem z naszej strony) - większa gwarancja, że zostanie zrobiony. Podobny problem mam z drugą suczką z Warszawy...

mnie się wszystko otwiera :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lut 27, 2011 14:02 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

też nie widzę zdjęć :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie lut 27, 2011 14:06 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

OK, spróbujemy z innym hostingiem:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i ma być widać, bo się załamię :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lut 27, 2011 14:21 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

teraz widać :)
psiak na ostatnim zdjęciu wygląda na ciemno wilkowatego.
mocno nie rottkowe te psiaki w typie rottka :P
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon lut 28, 2011 2:48 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków szukają domów. Pomorskie

Koszmaria pisze:teraz widać :)
psiak na ostatnim zdjęciu wygląda na ciemno wilkowatego.
mocno nie rottkowe te psiaki w typie rottka :P

w ogłoszeniu, które skłoniło nas do podjęcia interwencji, stało "oddam szczeniaki rottweilera" :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro mar 02, 2011 20:05 Re: 2 maluchy- psiaki w typie rottków teraz w Fundacji Rottka

jak wiadomo, nie zamieszczając ogłoszeń trudno wydać psiaki :roll: wychodzi, że moje ogłoszenia i to, na podstawie którego podjęłam na prośbę koleżanki interwencję, były jedynymi...

szczeniaki zostały zawiezione do Fundacji Rottka, poprosiłam panią o dopytanie w fundacji o możliwość pomocy w kastracji suni. Więcej niestety nic nie mogę zrobić :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85