Kciuki za zdrówko Twoje i koteczków

Moderator: Estraven

milenap pisze:Aniu, widziałam, że pytałaś o srebro na dziasła. Ja to stosuje i bardzo ładnie działa, po prostu daje do pysia ze 2-3 ml, staram się tak "rozlać" strzykawką, zeby w miarę po całym pyszczku się rozeszło. Oprócz tego na nadżerki dobrze się sprawdza balsam szostakowskiego, ładnie goi. No i w ogóle na stany zapalne w pysiu Dentosept A (jest bardziej gęsty niż ten zwykły i ma lignokainę w składzie, działa przeciwbólowo od razu).
Kciuki za zdrówko Twoje i koteczków

kociczka39 pisze:Grunt,ze już są po oględzinach wetowych i jest ok w miarę chociaż![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie,jak nie pomóc![]()

kasia86 pisze:kociczka39 pisze:Grunt,ze już są po oględzinach wetowych i jest ok w miarę chociaż![]()
![]()
![]()
![]()
No właśnie,jak nie pomóc![]()
Dzisiaj już obyło się bez żadnego stresu.
Franuś dostała zastrzyk, Lusia i Bunia też, ale one dostają Ornipural na wątrobę.
Gagunia już śmigaczasem jeszcze kichnie, ale wetka powiedziała, że zapalenie krtani wychwycone wcześniej niż jak by się rozwinęło jak u Franusia czy Lusi.
Coś zaczęła kichać tymczaska Agacia wczoraj ale dzisiaj cisza.![]()
Wiesz Sylwik, czasami mam wyrzuty sumienia bo się nie pomogło któremuś kotu....ale czy tylko ja mam je mieć?
viewtopic.php?f=1&t=121504&hilit=Burasek

kociczka39 pisze:Ale piękny ten buraś,ciekawe co teraz z nim ?
Wiesz co Aniu,teraz sobie pomyślałam?
O tej kobitce co ją spotkałyśmy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości