Moderator: Estraven
Filomen pisze:dziś Piotrek zrobił dyżur bo pani Olgi nie było
kotka po zmarłej super miziasta, nie dyszy, je, chyba stres minął, miejmy nadzieję
Monikę wczoraj podrapała jak chciała ją wziąść do zdjęciamar_tika pisze:Filomen pisze:dziś Piotrek zrobił dyżur bo pani Olgi nie było
kotka po zmarłej super miziasta, nie dyszy, je, chyba stres minął, miejmy nadzieję
O to superMonikę wczoraj podrapała jak chciała ją wziąść do zdjęcia

Dorota Wojciechowska pisze:Na kwarantannie w sumie 4 koty.
boks nr 3 Biało czarna kotka 8/21/11
Bardzo wystraszona i wycofananie jadła wogóle mokrego i nie wychodziła z legowiska.
Myziana mruczy ale trzeba koniecznie ją przyobserwować czy je.
na jej kartotece od 23.02 do 25.02 są jakieś zapiski lekarskie ale ja nie umiem tego odszyfrować.
Marta jak będziecie jutro z Moniką to zobaczcie czy ona taka wystraszona czy to początek jakiejś choroby.
Boks nr 4 czarno biała kicia
![]()
Myziak i bardzo kontaktowa. Miała zapisane szczepienie 23.02 więc pomimo że wygląda na zdrową rto nie przenosiłam jej na adopcje, bo chyba za wczas. Kicia normalnie sobowtór takiej kici z ogłoszenia na tablicy.
nawet odpiełam to ogloszenie żeby z nią porównać i normalnie mordka i strzałka taka sama, ale kicia szukana ma cały czarny ogonek a nasza ma pędzelek bialy na końcu.
Więc nie ona, a szkoda.
CatAngel pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Na kwarantannie w sumie 4 koty.
boks nr 3 Biało czarna kotka 8/21/11
Bardzo wystraszona i wycofananie jadła wogóle mokrego i nie wychodziła z legowiska.
Myziana mruczy ale trzeba koniecznie ją przyobserwować czy je.
na jej kartotece od 23.02 do 25.02 są jakieś zapiski lekarskie ale ja nie umiem tego odszyfrować.
Marta jak będziecie jutro z Moniką to zobaczcie czy ona taka wystraszona czy to początek jakiejś choroby.
Boks nr 4 czarno biała kicia
![]()
Myziak i bardzo kontaktowa. Miała zapisane szczepienie 23.02 więc pomimo że wygląda na zdrową rto nie przenosiłam jej na adopcje, bo chyba za wczas. Kicia normalnie sobowtór takiej kici z ogłoszenia na tablicy.
nawet odpiełam to ogloszenie żeby z nią porównać i normalnie mordka i strzałka taka sama, ale kicia szukana ma cały czarny ogonek a nasza ma pędzelek bialy na końcu.
Więc nie ona, a szkoda.
Dziewczyny w Czeladzi dokładnie to na Piaskach na ulicy Stalowej zaginęła kotka taka jak na zdjęciu pierszym, ale trójkącik będzie mieć taki jak na drugim. Ma bliznę po sterylizacji. Widziałam ogłoszenia wyklejone na PiaskachZaginęła 13.02 i do dzisiaj jej nie ma
Nie znam kotki widziałam tylko ogłosznie o zaginięciu. Więc pomyślałam, żeby tutaj napisać. Nie było podane jakiego jest wieku. W razie czego nr spisałam, chyba, że ogłosznie wywiesili także w schronisku.
Filomen pisze:jeśli kicia z 3 dalej bedzie tak zestresowana musimy ja zabrac do chatki, Marta to czekam na sygnał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości