Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutrociekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu?
Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutrociekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu?
queen_ink pisze:Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutrociekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu?
A gdzie się przeprowadza?
Tweety pisze:queen_ink pisze:Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutrociekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu?
tam gdzie tymczasowała Arabica
queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:
tam gdzie tymczasowała Arabica
A gdzie tymczasowała? Kontakt w ogłoszeniach jest na mnie, więc chciałabym wiedzieć, gdzie mogliby ją oglądać potencjalni chętnii co jakiś czas zrobić jej nowe zdjęcia.
_namida_ pisze:Wypłosz ukazał swą kwiożerczą naturę. Jak na co dzień przesypia większość czasu w pozycji na zająca z głową w dół i trzeba w nią wmuszać Conva, tak w obliczu drobich żołądków w zasięgu węchu to Mr Hyde. Mr Hyde jest w stanie ukraść dwa razy większemu od siebie kotu żołądek, następnie ustawić się w pozycji obronnej, gdzie jeden kawałek ma pod sobą, jeden w paszczy, a pozostałe dwa pod szeroko rozdziabionymi przednimi łapami![]()
Tak oto ustawiony Wypłosz wydaje z siebie dźwięki american pit bull terriera i pierze łapą każdy zbliżający się obiekt, szybko stawiając ją z powrotem na kawałku mięcha
![]()
Pewnie będzie miała biegunkę, ale nie byłam w stanie walczyć z bulterierem...
Tweety pisze:queen_ink pisze:
A gdzie tymczasowała? Kontakt w ogłoszeniach jest na mnie, więc chciałabym wiedzieć, gdzie mogliby ją oglądać potencjalni chętnii co jakiś czas zrobić jej nowe zdjęcia.
w okolicach Kapelanki, u koleżanki Lutry, rzuć jeszcze okiem na mój dopisek powyżej odnośnie Kati.
Szalony Kot pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przyjme-kota-kot-W0QQAdIdZ262385650
To jest fajne ogłoszenie, nie?
Życzę domku dobrego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 81 gości