K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 19:41 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Bazarek też jest - KSIĄŻKI - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124732

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob lut 26, 2011 19:50 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutro :) ciekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu? :wink:

A gdzie się przeprowadza? 8O

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob lut 26, 2011 19:52 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:Jest szansa, że Katia przeprowadzi się już jutro :) ciekawe kto zostanie samozwańczym hersztem catroomu? :wink:

Obstawiam Syntię :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lut 26, 2011 19:52 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

queen_ink pisze:

tam gdzie tymczasowała Arabica. Asiu, my się tak trochę rządzimy Katką, bo dzięki jej rządom to niektóre kociuchy (Stalka, Syntia) chodzą po ścianach :(

Dziękuję za kolejny bazarek :1luvu: Sypnęło dzisiaj nimi :)
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 19:57 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 26, 2011 19:56 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

tam gdzie tymczasowała Arabica

A gdzie tymczasowała? Kontakt w ogłoszeniach jest na mnie, więc chciałabym wiedzieć, gdzie mogliby ją oglądać potencjalni chętni :) i co jakiś czas zrobić jej nowe zdjęcia.

queen_ink

Post » Sob lut 26, 2011 19:59 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

queen_ink pisze:
Tweety pisze:
queen_ink pisze:

tam gdzie tymczasowała Arabica

A gdzie tymczasowała? Kontakt w ogłoszeniach jest na mnie, więc chciałabym wiedzieć, gdzie mogliby ją oglądać potencjalni chętni :) i co jakiś czas zrobić jej nowe zdjęcia.

w okolicach Kapelanki, u koleżanki Lutry, rzuć jeszcze okiem na mój dopisek powyżej odnośnie Kati.

Tweety

Post » Sob lut 26, 2011 20:51 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

obiecałam lutowemu Sreberkowi bazarek - oto i on
gdyby ktoś upatrzył jakąś jeszcze książkę

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124737&start=0
Zapraszam

Cammi

Post » Sob lut 26, 2011 21:09 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Wypłosz ukazał swą kwiożerczą naturę. Jak na co dzień przesypia większość czasu w pozycji na zająca z głową w dół i trzeba w nią wmuszać Conva, tak w obliczu drobich żołądków w zasięgu węchu to Mr Hyde. Mr Hyde jest w stanie ukraść dwa razy większemu od siebie kotu żołądek, następnie ustawić się w pozycji obronnej, gdzie jeden kawałek ma pod sobą, jeden w paszczy, a pozostałe dwa pod szeroko rozdziabionymi przednimi łapami 8O :!: Tak oto ustawiony Wypłosz wydaje z siebie dźwięki american pit bull terriera i pierze łapą każdy zbliżający się obiekt, szybko stawiając ją z powrotem na kawałku mięcha :twisted:

Pewnie będzie miała biegunkę, ale nie byłam w stanie walczyć z bulterierem...

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob lut 26, 2011 21:11 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

_namida_ pisze:Wypłosz ukazał swą kwiożerczą naturę. Jak na co dzień przesypia większość czasu w pozycji na zająca z głową w dół i trzeba w nią wmuszać Conva, tak w obliczu drobich żołądków w zasięgu węchu to Mr Hyde. Mr Hyde jest w stanie ukraść dwa razy większemu od siebie kotu żołądek, następnie ustawić się w pozycji obronnej, gdzie jeden kawałek ma pod sobą, jeden w paszczy, a pozostałe dwa pod szeroko rozdziabionymi przednimi łapami 8O :!: Tak oto ustawiony Wypłosz wydaje z siebie dźwięki american pit bull terriera i pierze łapą każdy zbliżający się obiekt, szybko stawiając ją z powrotem na kawałku mięcha :twisted:

Pewnie będzie miała biegunkę, ale nie byłam w stanie walczyć z bulterierem...

Dzielny Wypłosz! Podobnie zachowywał się Kikur, kiedy był mniej więcej wielkości szczura.
Kurcze, do dzisiaj myślałam, że Wypłosz to on 8O
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lut 26, 2011 21:15 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Kot mojej sąsiadki też Wypłosz ;)
Najgorsze jest to, że muszę w nią codziennie wmuszac jedzenie, czasami kończy się na Convie w strzykawce, podczas gdy ona bardzo chętnie je mięso, którego nie mogę jej dawać :?

_namida_

Post » Sob lut 26, 2011 21:50 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

jeszcze jeden bazarek - tym razem dla Etiopii
na odgonienie tych czarnych chmur
Pudełkowy
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124743&start=0

Cammi

Post » Sob lut 26, 2011 22:03 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:
queen_ink pisze:

w okolicach Kapelanki, u koleżanki Lutry, rzuć jeszcze okiem na mój dopisek powyżej odnośnie Kati.

Ale ja nie mam nic przeciwko temu, żeby ten terminator poszedł na tymczas. Tylko nie wiedziałam, że jest taki plan, bo byłam poza domem, wątek czytałam wyrywkowo, bo net mi się rwał i wiadomość od lutry do mnie nie dotarła, stąd zdziwko. Ale już wszystko wiem.

queen_ink

Post » Nie lut 27, 2011 12:21 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Szalony Kot pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przyjme-kota-kot-W0QQAdIdZ262385650

To jest fajne ogłoszenie, nie? :)
Życzę domku dobrego :ok:

dzięki :) wysłałam dane

Tweety

Post » Nie lut 27, 2011 12:42 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Mam chętnego na czarnego kota, musi być zdrowy (po przejściach z ostatnim).
Jaki jest kontakt na Tymianka? On jeszcze dziczy?
I czy coś czarnego jest na Kocimskiej?
Wysłałabym krótkie opisy + namiary na osobę odpowiedzialną.
Może Tosza albo Miuti mają coś czarnego zdrowego?

_namida_

[poprzednia][następna]