Carlito szuka nerkowego puebla. Proszę ZAMKNĄĆ wątek...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 0:54 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Ja tam w ogóle nie rozumiem, co się stało...
Przepraszam, nie mam siły już.
A na wieczór dwa cuda p. Stanisława do ogłoszenia...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lut 22, 2011 0:55 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

a ja nie wiem jak to działa - w każdym razie ja nic świadomie nie zmieniałam u moderatora. I nie mam zamiaru tego śledzić. jedyne co to mogę powtorzyc i zapewnić, że moje edycje polegają na dopisaniu, a nie usuwaniu treści. ot co. A interpretacje tego wraz z przypisywaniem mi intencji łącznie z tymi negatywnymi zostawiam już do decyzji każdego indywidualnie. swoje szczere i prawdziwe motywy powyżej przedstawiłam.
Może ma znaczenie to, że ja edytuję posty mając pootwierane miau w kilku kartach w przeglądarce - i nie muszę zamykać posta do ktorego dopisuję cytując z innego który mam otwarty w kolejnej karcie.
Nie umiem tego jasniej napisać.

Tinka - popatrzyłam na szybko - podczas gdy ja edytowałam swój post przedostatni Ty zedytowałaś swój ostatni w związku z tym moj ostatni faktycznie nie pasuje do twojego już zedytowanego - ale dlatego, ze był odpowiedzią na Twój post który przeczytałam w wersji przed edycją.

edit: no i tak sobie popisałam

edit nr 2 - robię edity w celach sprawdzeniowych - i faktycznie najpierw zedytowałam swój ten obecny post i nie wyskoczyło edit, potem jak się zacytowałam się wraz z usmieszkami i zedytowałam po raz kolejny to już wyskoczył edit.
Ostatnio edytowano Wto lut 22, 2011 1:05 przez Marzenia11, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 22, 2011 1:02 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:Tinka - popatrzyłam na szybko - podczas gdy ja edytowałam swój post przedostatni Ty zedytowałaś swój ostatni w związku z tym moj ostatni faktycznie nie pasuje do twojego już zedytowanego - ale dlatego, ze był odpowiedzią na Twój post który przeczytałam w wersji przed edycją.

No nie!!! Ale tekst stworzyłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

edit: i tu robię próbę -c teraz ten mój post jest ostatni na stronie - zobaczę, czy po dopisaniu tej informacji pojawi się "edytowano.."
Ostatnio edytowano Wto lut 22, 2011 1:06 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 1:06 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:
Marzenia11 pisze:Tinka - popatrzyłam na szybko - podczas gdy ja edytowałam swój post przedostatni Ty zedytowałaś swój ostatni w związku z tym moj ostatni faktycznie nie pasuje do twojego już zedytowanego - ale dlatego, ze był odpowiedzią na Twój post który przeczytałam w wersji przed edycją.

No nie!!! Ale tekst stworzyłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To jest tak pokręcone, że aż sobie to udokumentuję :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lut 22, 2011 1:07 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Ej Kocie, wcięłaś mi się w eksperyment nt edycji :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

edit: no dobra, jesli teraz mi się Szalony nie wetnie i nie sprawi że mój post nie będzie ostatni to wg hipotez nie powinno mi się pojawić "edytowano..."

EKSPERYMENT Z EDYCJĄ POTWIERDZIŁ SŁUSZNOŚC STWIERDZENIA SMARTI, ZE JESLI POST JEST OSTATNI NA STRONIE I JEST ZMIENIANY TO SIĘ NIE POJAWIA "EDYTOWANO..."

Dlatego Tinka myślę, ze miało znaczenie ze równocześnie edytowałyśmy swoje posty..

edit nr 3 - sprawdzam słuszność hipotezy.
Ostatnio edytowano Wto lut 22, 2011 1:12 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 1:11 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

No właśnie - wcześniejszy post edytowałam dwa razy - i nie pojawiło się "edytowano..." gdyż był ostatni na stronie. teraz ostatni bedzie ten, ktory obecnie piszę, więc za chwilę zrobię edycję przedostatniego (trzecią) i - jeśli hipoteza jest słuszna - powinna się pojawić info "edytowano 1 raz.."

edit 1 - to jeszcze dla upewnienia się znów sprawdzam hipotezę - powinno sie pojawić "edytowano 1 raz..."
Ostatnio edytowano Wto lut 22, 2011 1:14 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 1:13 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

smarti pisze:Edit wyskakuje tylko wtedy kiedy edytowany post nie jest ostatnim w wątku.
.

I to jest prawda. Sprawdziłam. I polecam chętnym tez przeprowadzenie sobie takiego eksperymentu z własnymi postami.

Szczerze mowiąc nie zwracałam nigdy na to uwagi.. :roll:

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 1:14 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Ciekawe ile osób przejdzie przez te edycyjne eksperymenty :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 7:53 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Przepraszam, czy to nadal jest wątek o leczeniu kota nerkowego? :?

Smarti, ponoć zabieg na zębach u nerkowca można przeprowadzić, gdy kot się mniej więcej ustabilizuje. Usypia się go wtedy np. Dormitorem:
http://www.petplace.com/drug-library/me ... page1.aspx
lub czymś podobnie działającym (veci to doskonale wiedzą) i podłącza kroplówkę, żeby od razu stymulować pracę nerek.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Wto lut 22, 2011 9:45 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Cieplutkie pozdrowionka dziś dla Carlitka, jak sie słoneczko miewa.Zdowiej piękny książe.

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Wto lut 22, 2011 10:45 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11, może nie zauważyłaś, na forum jest taki dział gdzie ćwiczy się różne edity, wklejanie zdjęć i inne cuda, nazywa się Problemy techniczne, o tu: viewforum.php?f=5.
Może przenieś się tam z eksperymentami, bo Twoje wypowiedzi mało wnoszą do wątku Carlita.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lut 22, 2011 11:26 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Jak widać nie potrzeba "nieżyczliwych", żeby z wątku zrobić niezły matriks :ryk:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lut 22, 2011 11:36 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

ana pisze:Smarti, ponoć zabieg na zębach u nerkowca można przeprowadzić, gdy kot się mniej więcej ustabilizuje. Usypia się go wtedy np. Dormitorem:
http://www.petplace.com/drug-library/me ... page1.aspx
lub czymś podobnie działającym (veci to doskonale wiedzą) i podłącza kroplówkę, żeby od razu stymulować pracę nerek.

to wszystko już mi wet powiedziała,co nie znaczy że to jest całkiem bezpieczne.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 22, 2011 12:02 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Zofia&Sasza postawiono mi zarzut manipulacji wiec mam prawo odpowiedziec i wyjasnic sytuacje zwlaszcza znajac nastawienie niektorych osob piszacych w tym watku.

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 13:57 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

o, czyli co poniektórzy mogą w tym wątku wyjaśniać sprawy nie związane z tematem :roll:
w wątku smarti padło wiele niesłusznych zarzutów, niestety, wyjaśnienia były nie związane z tematem i zostały usunięte :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]