Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tinka07 pisze:Marzeniu, ja się waszej woli podporządkuję. Mój zapomniany post z piątku był wybitnie merytoryczny i zawierał jedynie interpretację wyników. Pytanie o interpretację zamieszczone zostało przez CIebie tutaj, tak więc wydaje mi się, że odpowiedź na nie też powinna być tutaj. Wykasowane posty z awanturami mnie nie obchodzą.
Pozdrawiam ciepło
Tinka
Tinka07 pisze:Marzeniu, jak Ty to robisz, że wklejasz mój cytat po kilku minutach od mojej odpowiedzi, edytując swój post, choć EDIT nie widać? Następny Twój wpis ma zupełnie inny ton i sens. Jeśli uzupełniasz poprzedni wpis, to ten następny z poprzednim powinien byś jakoś w treści spójny. Dziewczyny, lubie was, ale nienawidzę manipulacji. Głupia nie jestem. Zależy mi na ludziach szczerych. Z innymi nie chcę mieć nic wspólnego.
Tinka07 pisze:Marzeniu, ok, przyjmuję Twoje wytłumacznenie. Z tego wątku jednak się wyłączam, bo kosztuje mnie on za wiele energii. Gdyby coś, to chętnie na pw.
Dobranocka
Tinka
Marzenia11 pisze:Może dlatego nie widać edit, ze ja nic nie zmieniam tylko dopisuję? Nie wiem..
Wiem tylko, ze jak np. na bazarkach, ktore prowadzę, zmieniam treść to wtedy faktycznie jest informacja "edytowano...." - więc przyopuszczam, ze dlatego nie ma edit, ze ja nic w treści nie zmieniam. Tylko dołączam nową treść - to powinno cię uspokoic na okoliczność manipulacji.
smarti pisze:Edit wyskakuje tylko wtedy kiedy edytowany post nie jest ostatnim w wątku.
.
Odpisłam:Marzenia11 pisze:Tinka07 - a sprawdzałaś w wątku dt smarti? Nie wszystkie posty zostały tu przeniesione...
Muszę sprawdzić, ale w takim razie byłoby to bezsensowne, bo wygląda tak, jakbym was olała. Jeśli w tym wątku jest prośba do mnie o spojrzenie na wyniki, to nikt przecież odpowiedzi nie będzie szukał w innym wątku
A co w tej awanturze ma sens? Nic.
Zostały usuniete z wątku dt smarti posty nie na temat (czyli jakies wymiany m.in też Twoja z casica) oraz zawierające treści - wątek został oczyszczony ale po wnioskach z dzisiejszego poranka, posty zostały wklejone do tego tutaj wątku, jako wprawdzie nie stricte na temat leczenia ale jako efekk dyskusji na tematy ogolniejsze wywołanej z powodu leczenia Carlito.
Faktem jest, ze zrobił się bałagan, ale trudno.... taka była wola ludu i chcąc uniknąć zarzutów o wymoderowywaniu odpowiedzi tak zostało uczynione...
Jak wczoraj to czytałam (te "slynne" 25 stron) to takiego bajzlu chyba jeszcze na tym forum nie widziałam. Cóż, zdarzyło się.....
A co w tej awanturze ma sens? Nic.
Zostały usuniete z wątku dt smarti posty nie na temat (czyli jakies wymiany m.in też Twoja z casica) oraz zawierające treści - wątek został oczyszczony ale po wnioskach z dzisiejszego poranka, posty zostały wklejone do tego tutaj wątku, jako wprawdzie nie stricte na temat leczenia ale jako efekk dyskusji na tematy ogolniejsze wywołanej z powodu leczenia Carlito.
Faktem jest, ze zrobił się bałagan, ale trudno.... taka była wola ludu i chcąc uniknąć zarzutów o wymoderowywaniu odpowiedzi tak zostało uczynione...
Jak wczoraj to czytałam (te "slynne" 25 stron) to takiego bajzlu chyba jeszcze na tym forum nie widziałam. Cóż, zdarzyło się....
Marzeniu, ja się waszej woli podporządkuję. Mój zapomniany post z piątku był wybitnie merytoryczny i zawierał jedynie interpretację wyników. Pytanie o interpretację zamieszczone zostało przez CIebie tutaj, tak więc wydaje mi się, że odpowiedź na nie też powinna być tutaj. Wykasowane posty z awanturami mnie nie obchodzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 142 gości