Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tinka07 pisze:Marzenia zachęcam do poczytania poprzednich wątków koleżanki Casicy, a przekonasz się jak mądrzy byli na początku jej weci.
Tinka07 pisze:Zadałam sobie trud, żeby poszukać. Zaczyna się tu: viewtopic.php?f=1&t=87223&start=1170 Przyjemnej lektury.
Z zawodu nie jestem tylko germanistką, haha, i Twoich wetów znam osobiście. Choraś chyba Ty.
A teraz naprawdę dobranocka
Tinka
Edit: Zapytam Magicmadę, czy te ploty odnośnie Drakula są jej autorstwa, bo ja w Łodzi więcej nikogo nie znam, kto mógłby do Ciebie dotrzeć.
Marzenia11 pisze:....
Tak, zgadzam się z Tobą. Tylko lecząc do tej pory od lat u weta zwierzaki z pozytywnym skutkiem ma się do niego zaufanie i idzie też z kotem mającym kreatyninę 2,2 i mocznik 288. Licząc na dobry skutek, tak jak dotąd. Na jakiej podstawie smarti nie mająca wcześniej żadnego doświadczenia i wiedzy na temat pnn miała zakwestionować leczenie weta? O to mi tylko chodzi. ...
Satyr77 pisze:Ana o tym żeby znalazła dobrego weta jest mowa od prawie miesiąca, a kot nadal jest źle leczony. Nie mieszka w Bździochach dolnych, gdzie jest jeden wet, który umie odbierać porody bydła i szczepić psy. Nie zadała sobie nawet trudu zerknięcia do wetów polecanych.
Marzenia11 pisze:Ana - smarti już rozmawiała z dr Neską.
ana pisze:Ale teraz na pewno to zrobi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], immortal, kasiek1510 i 48 gości