Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 17:44 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Koszmaria :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 26, 2011 17:47 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

postaram się zrobić zdjęcia (oczywiście uśmiechnę się do Magdy bo nie mam aparatu a z komórki to na pewno nie wyjdą), na dogo cicho na wątku, nikt się nie odzywa :cry:

Dzięki za wrzucenie na bokserki, kurcze na miau z trudem ale wejdę a dogo to już mi zupełnie nie chodzi.... :roll:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Sob lut 26, 2011 17:48 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Jak tylko uda nam się zrobić zdjęcie tej czarnulce to od razu wstawię.

Faktycznie mało osób tu zagląda....
magdajedral

Post » Sob lut 26, 2011 17:50 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

może wieczorem się coś poruszy?po leniwej sobocie ludzie zajrzą co nowego na dogo :wink:
wątek trzeba podbijać.
Magdajedral,zrób chociaż z daleka panience,wstawię je do pierwszego postu.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Sob lut 26, 2011 18:19 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Obiecuję jutro zrobić. Może też dziewczyna sie przekona do dwóch kobitek do nich przychodzących :)
magdajedral

Post » Sob lut 26, 2011 18:29 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

A one tam w tym lesie cały czas są?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob lut 26, 2011 18:34 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

tak,nie ma ich kto wziąć,śpią w budce na zdjęciu w pierwszym poście :cry: !
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Sob lut 26, 2011 18:39 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

szkoda psiaków :cry: a czy dziki mogą skrzywdzić takie psiury :roll: :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lut 26, 2011 19:05 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Dziweczyny,może ogłoszenie na gumtree?
telefony i maile do fundacji?
straż dla zwierząt?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Sob lut 26, 2011 19:07 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Dziki to raczej nie. Raczej pseudomyśliwi lub wioskowi mogą strzelać myśląc, że dzikie i podkradną co z gospodarki.

Ładne psiuny, kurczę. Na dogo wkleiłam zdjęcie mojej Melodyjki, identyczna jak ta boksia niemal.

I nie straż dla zwierząt, proszę.
Fundacje ok. Nie wiem, co tam działa na terenie, ale lepsze to.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 26, 2011 19:09 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Koszmaria pisze:Dziweczyny,może ogłoszenie na gumtree?
telefony i maile do fundacji?
straż dla zwierząt?

w opis na gg wstawiłam :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lut 26, 2011 19:15 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Szalony Kot pisze:Dziki to raczej nie. Raczej pseudomyśliwi lub wioskowi mogą strzelać myśląc, że dzikie i podkradną co z gospodarki.

Ładne psiuny, kurczę. Na dogo wkleiłam zdjęcie mojej Melodyjki, identyczna jak ta boksia niemal.

I nie straż dla zwierząt, proszę.
Fundacje ok. Nie wiem, co tam działa na terenie, ale lepsze to.

tak,melodyjka jest śliczna :)

sos dla bokserów?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Sob lut 26, 2011 19:19 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

W Mszczonowie nic takiego nie działa - żadna fundacja, straży miejskiej nie ma, a policja ma wszystko w 4 literach.

Psiaki są zdane same na siebie. No mają mnie i Natalię a Was w necie :)

Dlatego tak ważne jest znalezienie im szybciutko jakiegoś schronienia. My z Natalią już nie mamy gdzie :( :(
A to młode psiaki przecież i szkoda ich straszliwie, widać, że nie wiedzą co się stało, jakie nieszczęście ich spotkało, mimo, że to człowiek im to zrobił, one i tak cieszą się na widok ludzia!
magdajedral

Post » Sob lut 26, 2011 19:28 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

myślę że sos bokserom nie działa tylko w jednym miejscu,bo ma pomagać psom rasowym i w typie.myślę że nie zaszkodzi gdybyście do nich dryngnęły
no i inne fundacje warszawskie albo 'rasowe'-wilczastą można by pod mini onka podciągnąć :wink:
byleby je tylko z lasu wyrwać :(
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Sob lut 26, 2011 23:31 Re: Wyrzucono do lasu trzy młode suczki! Pilnie szukamy domów!

Podrzucam z wieczora, może akurat ktoś.....

Jutro zamierzam obfocić czarnulkę - nie wiem jak ale to zrobię. No i porobię ogłoszeń.
magdajedral

[poprzednia][następna]