Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 15:22 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Z doświadczenia mogę powiedzieć, że przynajmniej mamuśkowanie stadu ogoniastych padalców MA wiele niewątpliwych zalet :1luvu:
O zaletach ludzkiego mimo wszystko zdecydowanie wolę się nie przekonywać na swojej własnej wielbłądziej skórze :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lut 26, 2011 15:23 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

mamuśkujesz - kiciom :mrgreen:

Ja na wszystkie "czemu 2 dziecka nie chcemy " mówię, że jestem leniwa i wygodnicka - po tych słowach kończą się pytania :D
Niech każdy układa sobie życie jak mu wygodnie.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob lut 26, 2011 15:26 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Wielbłądzio pisze:Dorota, dobiję Cię: ja już na wejściu będę miała około 1,650 na rękę :mrgreen:
:twisted:
I ogólnie Was dobiję: od jesieni idę na jakieś nowe (zaoczne rzecz jasna) studia, ciekawe czy po ich ukończeniu będę zarabiała jeszcze mniej :twisted: :twisted: :twisted:

Ooooo! 8O
Gratuluje! :ok:
Ja tyle nie szarpie :oops: bo ciagle cos splacam.

W ktorej bedziesz?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lut 26, 2011 15:27 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

a na jakie studia się wybierasz? Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 26, 2011 15:38 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Dorota pisze:
Wielbłądzio pisze:Dorota, dobiję Cię: ja już na wejściu będę miała około 1,650 na rękę :mrgreen:
:twisted:
I ogólnie Was dobiję: od jesieni idę na jakieś nowe (zaoczne rzecz jasna) studia, ciekawe czy po ich ukończeniu będę zarabiała jeszcze mniej :twisted: :twisted: :twisted:

Ooooo! 8O
Gratuluje! :ok:
Ja tyle nie szarpie :oops: bo ciagle cos splacam.

W ktorej bedziesz?

Dorotko - w tej nowej Mediatece na Bielanach, na ul. Szegedyńskiej.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lut 26, 2011 15:40 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Patmol pisze:a na jakie studia się wybierasz? Obrazek

Jeszcze nie wiem. Anglistyka...? Kolegium j. angielskiego...? Psychologia...? Socjologia...? Coś ekonomicznego...?
Ważne, że ojciec obiecał płacić :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob lut 26, 2011 15:44 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

ale masz fajnego ojca :mrgreen:
szkoda. że mój nie ma takich pomysłów- tez bym coś postudiowała :oops:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 26, 2011 16:17 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Kasiu, a może weterynaria? ;) :kotek: :ok:

Jak byłam mała chciałam pracować w bibliotece, żeby móc w pracy bezkarnie cały czas czytać :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lut 26, 2011 20:04 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Spóźniona jestem ale tez gratuluję :piwa:
Też kiedyś prawie udało mi się dostać pracę w bibliotece szkolnej ale niestety - wykształcenie nie to było :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lut 27, 2011 2:32 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Alyaa pisze:1. Kasiu, a może weterynaria? ;) :kotek: :ok:

2. Jak byłam mała chciałam pracować w bibliotece, żeby móc w pracy bezkarnie cały czas czytać :mrgreen:

1. Nie dałabym rady. Z wielu różnych względów.
Moja matka kiedyś spróbowała. Uciekła jeszcze przed zakończeniem I roku.
2. Marzyłam dokładnie o tym samym 8)
Zawsze wyłudzałam od szkolnych pań bibliotekarek (kochane były obie :1luvu: ) kilkakrotnie więcej książek na raz niż oficjalnie można było wypożyczać i zazwyczaj zwracałam je wszystkie przeczytane już po 2-3 dniach. Wydawało mi się, że kiedy sama będę bibliotekarką, to będę ich mogła brać jeszcze więcej - nie brałam tylko jeszcze wtedy pod uwagę tej drobnej :twisted: okoliczności, że jako dorosła osoba miewa się też 'czasami' inne obowiązki niż czytanie od samego przyjścia ze szkoły aż do późnego wieczora :roll: :twisted:

Wróciłam z małej forumowej imprezki :wink: , z lekka oczyściłam pole bitwy, wypełniłam dokumenty do nowej roboty, zajrzałam na miau... Chyba mogę już z całkowicie spokojnym sumieniem udać się do wyrka :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 27, 2011 11:43 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Pobudka pobudka wstać
czas Draniom śniadanko dać 8)

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 27, 2011 15:27 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Bardzo spóźniona, ale gratuluję :ok:
Mam nadzieję, że będziesz się tam dobrze czuła, itd - atmosfera w pracy jest ważniejsza od kasy... :ok: :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lut 27, 2011 19:10 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Jestem. Przelotem.
O ile wielbłonty mogą umieć latać :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie lut 27, 2011 19:12 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

O! Wielbladzio wstalo :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lut 27, 2011 19:14 Re: Jedyne takie Dranie. Koniec lenistwa, mam nową pracę :)

Co tam wstało , przyleciało 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]