Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-część 14.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 0:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Casica a teraz wytłumacz w jaki sposób odbije się na kotach to, że otrzymam zwrót pieniędzy za sekcję, które wyłożyłam z puli adopcji wirtualnych. Zamiast kupić karmę zapłaciłam za sekcję.

Mirka, KJM - czy mozesz mi wyjaśnić, dlaczego tłumaczysz się casicy - najwyraźniej bardzo biednej z domu bo wiecznie zainteresowanej nie swoją kasą - z tego jak wydajesz pieniądze??? :evil:

BTW może stąd także wynika to żałosne jej ubóstwo pod innymi względami?
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 0:13 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 26, 2011 0:07 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:A te życzenia warto zacytować. Nie wiem jak inni, ale ja jestem pod głębokim wrażeniem, pod szarmem po prostu.

Nie życzenia co prawda, ale też warto zacytować.

zabers pisze:Masz jakieś szczególnie ciekawe doświadczenia w mrożeniu zwłok kotów? Podziel się wrażeniami. :P

Odpowiem w podobnym sensie, jak magaaa.
Jak Ci odejdzie któryś z Twoich kotów, to wtedy będziemy mogły się powymieniać doświadczeniami - teraz nie miałabym z Tobą płaszczyzny porozumienia. :evil:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob lut 26, 2011 0:11 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:... Powiedziałam tylko, że Twoje zachowanie w tym akurat względzie jest paskudne....

W jakim względzie?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob lut 26, 2011 0:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
casica pisze:... Powiedziałam tylko, że Twoje zachowanie w tym akurat względzie jest paskudne....

W jakim względzie?

We względzie krętactwa, rzecz to oczywista.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob lut 26, 2011 0:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jakiego krętactwa?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob lut 26, 2011 0:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:Do stwierdzenia/wyłapania, że z kotem coś się dzieje nie są potrzebne jakieś mityczne kwalifikacje. Wystarczy uwaga.

Zwłaszcza wtedy, gdy nie ma Cię w domu przez miesiąc.

Agn

Post » Sob lut 26, 2011 0:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:
Brawo za dedukcję.
Tylko wnioski nie te.
Najwyraźniej Mirka podjęła decyzję o sekcji znacznie wcześniej, niż się to co niektórym wydaje. Na tyle wcześniej, że zwłoki zdążyły się rozmrozić.
.

Wystarczyło uczciwie napisać, że sekcja była już zrobiona, ale to widocznie jest za trudne..
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob lut 26, 2011 0:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

anna57 pisze:... Wystarczyło uczciwie napisać, że sekcja była już zrobiona, ale to widocznie jest za trudne..

A kiedy sekcja była zrobiona?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob lut 26, 2011 0:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Jakiego krętactwa?

A tu chyba Zofia&Sasza miałaby coś do powiedzenia... No chyba że w ok. 10 minut zorganizowałaś weta na sekcję, a ten rozmroził ciało kotki i sekcję przeprowadził. :twisted:

Jeszcze ktokolwiek liczy na "uczciwe pisanie" autorki tego wątku???

Sancta simplicitas.

Rzygać się chce.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob lut 26, 2011 0:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Jakiego krętactwa?

Jak zauważyłaś odpowiedzi się juz pojawiły.
Agn pisze:
casica pisze:Do stwierdzenia/wyłapania, że z kotem coś się dzieje nie są potrzebne jakieś mityczne kwalifikacje. Wystarczy uwaga.

A koty są wówczas same? 8O

Rozumiem, że inne argumenty się skończyły? Teraz argumentem przeciwko będzie wyjazd na urlop.

casica

Post » Sob lut 26, 2011 0:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
Agn pisze:

A koty są wówczas same? 8O

Rozumiem, że inne argumenty się skończyły? Teraz argumentem przeciwko będzie wyjazd na urlop.

No, kochana, a nie?
Nie próbuj ustawiać się na pozycji kogoś, kto zawsze wszystko na czas zauważy.
Znamienne jest to, że pisząc to co napisałam miałam na myśli raczej Twój tryb pracy, ale najwyraźniej te urlopy też się jakoś na Twoich kotach odbiły.

Agn

Post » Sob lut 26, 2011 0:23 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:
Anno 57, jak odejdzie któryś z Twoich kotów - życzę Ci z całego serca równie inteligentnych inaczejdywagacji nad jego ciałem jak Twoje teraz.
I jeszcze sobie życzę - żeby Cię to zabolało, skoro teraz nie jesteś w stanie sobie wyobrazić chociaż jak to boli.

Bardzo serdecznie dziękuję.
Niejeden z moich kotów już umarł.

Dywagacji nie będzie, bo nie mam wątku :D

Dobranoc.
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 0:27 przez anna57, łącznie edytowano 1 raz
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob lut 26, 2011 0:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:No, kochana, a nie?
Nie próbuj ustawiać się na pozycji kogoś, kto zawsze wszystko na czas zauważy.
Znamienne jest to, że pisząc to co napisałam miałam na myśli raczej Twój tryb pracy, ale najwyraźniej te urlopy też się jakoś na Twoich kotach odbiły.

A nie wiem co miałaś na myśli. Ostatnio pisałaś coś o urlopie. A do pracy, tak swoją drogą, to wyjeżdżam na kilka miesięcy :mrgreen:
I co w związku z tym?
A poza tym skąd wniosek, że jakikolwiek mój wyjazd odbił się na kotach? 8O

casica

Post » Sob lut 26, 2011 0:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:A poza tym skąd wniosek, że jakikolwiek mój wyjazd odbił się na kotach? 8O

Niech zgadnę... hmmm... Dla odwrócenia uwagi od meritum, od wątku, od kotów Mirki? A zwłaszcza w kontekście sekcji Koki?
Ee... to pewnie nie o to chodzi. :twisted:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob lut 26, 2011 0:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica, grunt to mieć niezachwianą pewność siebie. Nie ważne, czy słuszną.
Muszę się jeszcze napracować, by Ci w tym dorównać. Ale jesteś dobrym nauczycielem w tej akurat materii.

joshua_ada pisze:
casica pisze:A poza tym skąd wniosek, że jakikolwiek mój wyjazd odbił się na kotach? 8O

Niech zgadnę... hmmm... Dla odwrócenia uwagi od meritum, od wątku, od kotów Mirki? A zwłaszcza w kontekście sekcji Koki?
Ee... to pewnie nie o to chodzi. :twisted:

Ten chwyt retoryczny już grali tyle razy, że nie robi wrażenia.
Tak - odwrócenia uwagi od kotów Mirki i niej samej, a zwrócenie baczniejszej uwagi na to, kim są te mądre, krytykujące ją osoby.

Agn

[poprzednia][następna]