Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 22:56 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Jutro wezmę się za ogłoszenia

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt lut 25, 2011 23:45 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

zrobiłam:
gumtree
adopcjakota
szerlok
morusek
alegratka
kupsprzedaj
kupiepsa/dział koty
aukcjezwierzat
gieldaogloszen
koty

jutro allegro

Może ktoś chciały pomóc z ogłoszeniami....

Cześć, jestem Maja. Duża mówi, że wyglądam jak krówka bo jestem czarna w białe łatki, jak krówka.
Trochę mnie to śmieszy, bo ja przecież jestem kotka a nie krówka ale nic nie mówię bo nie chcę Dużej sprawić przykrości. Ona jest dobra, tyle kotków już przygarnęła do swojego malutkiego mieszkanka.
Pomogła mnie i mojemu synkowi wtedy, gdy chcieli nas zostawić na dworze przed zimą. Duża nas wzięła do siebie mimo tego, że mój synek był taki dzikusek, bał się ludzi. Jemu też Duża obiecała domek ale dopiero wtedy, gdy Gucio zrozumie, że nie wszystkich ludzi trzeba się bać, że niektórym można zaufać i pokochać ich.
Ja jestem bardzo grzeczna, czysta, lubię jeść i lubię człowieka. Nareszcie jestem bezpieczna. Szukam stałego domu bo wiem, że nie mogę na zawsze tu zostać bo inne kotki też czekają żeby im poszukać domu, w którym znajdą pełną miseczkę, ciepły kąt i człowieka, który ich pokocha

Jestem idealna dla osób,które dużo pracują,spokojnie poczekam na nich.

Jeśli szukasz grzecznego kotka w czarno-białym futerku to weź mnie, pokochaj a i ja pokocham Ciebie.

Znajduje się w domu tymczasowym w Zabrzu

Jest wysterylizowana,zaszczepiona,ma ok 1,5 roku

mail to:mar911@wp.pl
507 750 868

http://img1.classistatic.com/cps/kj/110225/719r2/1616k6j_20.jpeg

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 1:59 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotkę przekraczającą 640x640px zamieniłam na link. Proszę przestrzegać regulaminwych ograniczeń.

justyna8585

Post » Sob lut 26, 2011 11:38 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

justyna8585 pisze:zrobiłam:
gumtree
adopcjakota
szerlok
morusek
alegratka
kupsprzedaj
kupiepsa/dział koty
aukcjezwierzat
gieldaogloszen
koty

jutro allegro

Może ktoś chciały pomóc z ogłoszeniami....

Cześć, jestem Maja. Duża mówi, że wyglądam jak krówka bo jestem czarna w białe łatki, jak krówka.
Trochę mnie to śmieszy, bo ja przecież jestem kotka a nie krówka ale nic nie mówię bo nie chcę Dużej sprawić przykrości. Ona jest dobra, tyle kotków już przygarnęła do swojego malutkiego mieszkanka.
Pomogła mnie i mojemu synkowi wtedy, gdy chcieli nas zostawić na dworze przed zimą. Duża nas wzięła do siebie mimo tego, że mój synek był taki dzikusek, bał się ludzi. Jemu też Duża obiecała domek ale dopiero wtedy, gdy Gucio zrozumie, że nie wszystkich ludzi trzeba się bać, że niektórym można zaufać i pokochać ich.
Ja jestem bardzo grzeczna, czysta, lubię jeść i lubię człowieka. Nareszcie jestem bezpieczna. Szukam stałego domu bo wiem, że nie mogę na zawsze tu zostać bo inne kotki też czekają żeby im poszukać domu, w którym znajdą pełną miseczkę, ciepły kąt i człowieka, który ich pokocha

Jestem idealna dla osób,które dużo pracują,spokojnie poczekam na nich.

Jeśli szukasz grzecznego kotka w czarno-białym futerku to weź mnie, pokochaj a i ja pokocham Ciebie.

Znajduje się w domu tymczasowym w Zabrzu

Jest wysterylizowana,zaszczepiona,ma ok 1,5 roku

mail to:mar911@wp.pl
507 750 868

http://img1.classistatic.com/cps/kj/110225/719r2/1616k6j_20.jpeg

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dziękuję Justynko :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lut 26, 2011 17:39 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Bardzo ładne ogłoszenie :kotek:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lut 28, 2011 13:38 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Ogłoszenie super a Majeczka ślicznie zapozowała!
ObrazekObrazek
Obrazek

AlayaShirin

Od: Sob sty 29, 2011 15:08

Post » Pon lut 28, 2011 13:54 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

AlayaShirin pisze:Ogłoszenie super a Majeczka ślicznie zapozowała!

nie mogło być inaczej, to piękna laska jest :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
a na tekst to jakaś wena mnie naszła :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon lut 28, 2011 14:24 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

mar9 pisze:
AlayaShirin pisze:Ogłoszenie super a Majeczka ślicznie zapozowała!

nie mogło być inaczej, to piękna laska jest :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
a na tekst to jakaś wena mnie naszła :wink:

tekst baaardzo dobry...oby był odzew...

justyna8585

Post » Pon lut 28, 2011 14:32 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Majka wygląda zdrowo i pięknie więc pewnie chętny się znajdzie :)
ObrazekObrazek
Obrazek

AlayaShirin

Post » Wto mar 01, 2011 1:05 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Trzymam kciuki za domek dla Majki, tekst w ogłoszeniu jest świetny. Nie wiem, kto go stworzył, ale ta Osoba ma talent :lol:

A dla Gucia dzikuska - i nie tylko - zbieramy na feliway, zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=124831&p=7157619#p7157619
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Wto mar 01, 2011 7:54 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Madziulla pisze:Trzymam kciuki za domek dla Majki, tekst w ogłoszeniu jest świetny. Nie wiem, kto go stworzył, ale ta Osoba ma talent :lol:

A dla Gucia dzikuska - i nie tylko - zbieramy na feliway, zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=124831&p=7157619#p7157619

eeeetaaaam, zaraz talent :wink: :oops: , miałam przebłysk weny, zwykle ciężkawo mi teksty wychodzą :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt mar 04, 2011 8:03 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

wklejam z naszego wątku:
Sorry, że wczoraj nie weszłam na forum ale późno wróciłam.
W domu wiadomo: podać jedzonko, kuwetki posprzątać, podać leki, kroplówka.
Wmiędzyczasie wymiziac każdego koteczka bo wszystkie spragnione tego.
No i zabrakło mi już i czasu i siły na forum, przepraszam cioteczki
Bonifacio bez jakichś rewelacyjnych zmian na lepsze, je, niedużo ale je, dużo śpi no i ciągle dopomina się: głaskaj mnie, głaskaj. Kochany sierściuch.
Duży Miś wyszedł zza łóżka dopiero po solidnej porcji głasków. Kolacyjkę zjadł jak wszystkie pojadły (nie lubi tłoku). Dalej boi sie kotów. Głaski lubi, najlepiej gdy przy nim usiądę i głaskam, tak słodko mruczy, ociera się, kochany jest i taki piękny.
Majeczka mocno kicha, chyba trzeba będzie jej zmienić leki.
Małe czarne coraz lepsze w sprintach ucieczkowych. Psikam Feliwayem gdzie sie da ale większych zmian nie widzę. Mały zmiata jak tylko zbliżę się na niebezpieczną odległość.
Innych kotów nie boi się, fcale a fcale , z Michałem toczą ciągłe zapasy, wczoraj w koszu na szafie , kochany mój dzikunek.
Sonieczka ma ulubione miejsce do leżenia: garderoba w przedpokoju. Też uwielbia głaski, taka spragniona ludzia. Może w przyszłym tygodniu zabiorę ją do weta, trzeba będzie chyba powtórzyć RTG przed zdjęciem opatrunku.
Sabinka już nie ma tyle wydzieliny z oczka ale oczka dalej różowe.
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie mar 13, 2011 13:35 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Trzymam mocno za skuteczność ogłoszeń.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon mar 14, 2011 14:18 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

Co słychać u koteczków?
ObrazekObrazek
Obrazek

AlayaShirin

Post » Pon mar 14, 2011 15:14 Re: Matka z synem, URATOWANE,maly dziki,pilnie potrzebna pomoc

AlayaShirin pisze:Co słychać u koteczków?

Majeczka ciągle dostaje cykloferon (prawie już nie kicha ale musimy skończyć kurację) a Gucio rozrabia jak pijany zając, żadnego kota się nie boi, ciągle szuka z nimi konfrontacji. Mnie oczywiście dalej unika :roll:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]