TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 1:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Ja też zajrzałam, ale myślami byłam już w Tychach :) I jakoś tak ciężko było coś napisać :oops:

Mrusie dobranoc :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob lut 26, 2011 8:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

sis, jeszcze troche, jeszcze kilka dni i nie tylko myslami bedziesz tutaj :ok: miaudobry mrusiom przed praca :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 26, 2011 12:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Ja też zagladam, przeważnie cichaczem :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob lut 26, 2011 12:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lut 26, 2011 15:48 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Matylda pewno już się nie może doczekać :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob lut 26, 2011 19:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Los usmiechnal sie do Matyldzi bardzo serdecznie, cieplo... Kotunia dotad w zyciu wiele zlego zaznala, smutku i przykrosci, teraz wreszcie jej los sie odmieni i juz zawsze bedzie szczesliwa, kochana, rozpieszczana :1luvu: :1luvu: Nareszcie :) Oby za ciosem inne koty zaznaly tez takiej milosci, tyle dobroci jak dotad nasza kochana kotunia :)

A jak tam reszta mrusiatek? Jak Myszeczka?

Kociara82

Post » Sob lut 26, 2011 19:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kochana Kociaro82 sto lat z okazji urodzin :torte: :surprise: :birthday: :balony:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 26, 2011 19:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Myszunia jest dziś bardzo słaba :x , choć jak na nią to ładnie zjadła :)

A Matyldzia rano to mi tak nagadała ze jest głodna , ze jak mogłam tak mało dać jej na noc :wink: Oj ma dziewczę apetyt :1luvu:

A Lussi to taka przylepa :P , choć jak coś nie jest po jej myśli to potrafi złapać ząbkami i raczej bym ją proponowała do domku bez małych dzieci :roll:
Kurcze muszę sklecić jakiś tekst do ogłoszeń a nie mam dziś weny twórczej :roll:
W poniedziałek mijają już 2 tyg jak jest na kwarantannie i by mogła być juz zaszczepiona , ale nie mam na poniedziałek transportu :x

Ozzi by tez musiał jechać do weta bo mu znów sie ślimaczy ta zmiana w buzince , chyba za mało dostał tego antybiotyku ...

A Zuzu ma znów zmiany alergiczne , a tu problem z transportem bo Gosia jest teraz w Niemczech a Ola z Czułowa tez za granica . Pisałam kilka godzin temu sms a z prośba o pomoc do Betaki , ale mi jeszcze nie odpisała :x Jeszcze tez napisałam do Ilony , ale nie wiem jak ona pracuje .... A do Taxi z 3 klatkami i to jest impreza która wynosi około 25 zł :x

A w środę koniecznie muszę być z Czortem na Insol , nie mogę być ani dzień później :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 26, 2011 20:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Przed chwilą był materiał o PRZYSTANI OCALENIE która błaga o ocalenie , nie ma juz jak ratować zwierząt , będą zmuszeni zaprzestać ich leczenia :cry: :cry: :cry: a tam sa same chore i uratowane przed śmiercią zwierzęta ....
1% podatku może uratować życie wielu zwierząt , NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI :!: :!: :!:

Komitet Pomocy dla Zwierząt

nr KRS 0000015352
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 26, 2011 20:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:Kochana Kociaro82 sto lat z okazji urodzin :torte: :surprise: :birthday: :balony:

:1luvu: :1luvu: dzieki wielkie

Kociara82

Post » Sob lut 26, 2011 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilą był materiał o PRZYSTANI OCALENIE która błaga o ocalenie , nie ma juz jak ratować zwierząt , będą zmuszeni zaprzestać ich leczenia :cry: :cry: :cry: a tam sa same chore i uratowane przed śmiercią zwierzęta ....

nr KRS 0000015352

Na jakim programie to było?
Poszukajmy linku i agitujmy gdzie się da.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lut 26, 2011 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilą był materiał o PRZYSTANI OCALENIE która błaga o ocalenie , nie ma juz jak ratować zwierząt , będą zmuszeni zaprzestać ich leczenia :cry: :cry: :cry: a tam sa same chore i uratowane przed śmiercią zwierzęta ....

nr KRS 0000015352

Na jakim programie to było?
Poszukajmy linku i agitujmy gdzie się da.

phantasmagori bardzo dziękuję :lol:
TVS aktualności wieczorne
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 26, 2011 20:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

nr KRS 0000015352

http://www.tvs.pl/informacje/33883,ocal ... atach.html
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lut 26, 2011 21:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Caragh pisze:

nr KRS 0000015352

http://www.tvs.pl/informacje/33883,ocal ... atach.html

Caragh wielkie dzięki :lol:
Błagam Was wklejajcie gdzie sie tylko da :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]