Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:joshua_ada pisze:(BTW: Neko był ogłaszany i był do adopcji, gdyby ktoś oferował lepszą opiekę. Na tym koniec z mojej strony ad. Neko)
Aaaa to o to idzie. Skończył się mu czas i trzeba było uśpić. Mam nadzieję, że następne tymczasy wybierasz trafniej, czyli bardziej adopcyjne.
Chodzi mi o podejmowane przez Ciebie działania w celu szukania Twoim kotom domów, gdyby to było niejasne.Kicorek pisze:Naprawdę moje pytania są tak trudne? Czy faktycznie nie masz co na nie odpowiedzieć?
mirka_t pisze:joshua_ada pisze:O wyszukujesz moje posty? Widać ważna dla Ciebie jestem a nie - jak pisałaś - mało intersująca....
Agn wspomniała mi o Neko uśpionym z powodu martwicy. Chciałam doczytać, ale zrezygnowałam. Zahaczyłam tylko o post wątku smarti.
Kicorek pisze:Chodzi mi o podejmowane przez Ciebie działania w celu szukania Twoim kotom domów, gdyby to było niejasne.Kicorek pisze:Naprawdę moje pytania są tak trudne? Czy faktycznie nie masz co na nie odpowiedzieć?
joshua_ada pisze:...Nie wiesz o co idzie, strzelasz ślepakami. ...
mirka_t pisze:joshua_ada pisze:...Nie wiesz o co idzie, strzelasz ślepakami. ...
Przejrzałam wątek. Nie było trudno, bo tylko 14 stron przez ponad pół roku. W wątku Neko nie ma ani jednego skanu wyników badań. Nie znalazłam też zdjęcia pokazującego jak straszne były te zmiany martwicze. Są zdjęcia całkiem dobrze wyglądającego kota i to wszystko. Reszta "na krzywą gębę" bez dowodów. 8 września kot poczuł się lepiej a 10 września został uśpiony. Tak wygląda wątek "dobrego i rzetelnego dt".[/q
Pisałam EOTjoshua_ada pisze:Rozumiem, że wszystkie wygłaskane, wyczesane, zdrowe, kupy obejrzane, apetyt zaobserwowałaś, ogłoszenia wystawiłaś i teraz masz czas na inne hobby?
casica pisze:mirka_t pisze:joshua_ada pisze:O wyszukujesz moje posty? Widać ważna dla Ciebie jestem a nie - jak pisałaś - mało intersująca....
Agn wspomniała mi o Neko uśpionym z powodu martwicy. Chciałam doczytać, ale zrezygnowałam. Zahaczyłam tylko o post wątku smarti.
No tak, nie ma to jak życzliwy "reserczer".
Co prawda to już trochę nudne - a u was biją murzynów, no ale innych argumentów po prostu nie masz.
Wyciągasz więc trupy naszych kotów (zadbanych, wypieszczonych, kochanych) i walisz na oślep.
Licząc na co? Że pójdziemy sobie precz z płaczem i zostawimy Ci wolne pole do dalszych popisów?
Nie. Nie licz na to.
mirka_t pisze:Joshua_ada żebyś wiedziała, że wszystko sprawdzone i zrobione. "Dyskutując" z Tobą wstawiłam dwa ogłoszenia na koty.sos. Zdolna jestem i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, HerbertPrade, smoki1960 i 38 gości