Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 14:58 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Bo spora ilość tych, co kończą weterynarię liczy tylko na kasę, bądź skończyli ten kierunek, bo na "lepszy" się nie dostali itp.Tak, dobrego weta ze świecą szukać.
...a na ziemi pokój ludziom...i kotom...

Dark Lord

Od: Śro sty 24, 2007 21:30

Post » Pt lut 25, 2011 1:10 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

CatAngel pisze:Właśnie patrzę na moją 6stkę futrzaków i zastanawiam się jak tak można robić :cry:

Tutaj są komentarze http://www.facebook.com/malgorzatag2/po ... re_comment

jakis czas temu byla mowa o pozwie spolecznym czy jakos tak, chodzilo mniej wiecej o to ze mozna pozwac takich zwyrodnialcow, z powodztwa cywilnego, argumentując uszczerbkiem na psychice? nie chce przekrecic slow ale moze zrobmy cos takiego? jesli on dostanie 1 rok to bedzie siweto lasu a tak, mozna sie przyczynic do kary :evil: chocby nie wiem co,ja chetnie bym pojechala do Wroclawia popatrzec na te mordy i zrobilabym wszystko zeby dac im popalic! chociaz przy tym co zrobili, nie ma lepszej kary jak odwet...
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Pt lut 25, 2011 14:21 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 25, 2011 16:01 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Pt lut 25, 2011 16:33 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Kumiko pisze:...,ja chetnie bym pojechala do Wroclawia popatrzec na te mordy....

Dlaczego do Wrocławia - znasz ich?

A teraz poproszę do publicznie dostępnych stron.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt lut 25, 2011 17:06 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Te akurat wydarzenia są dostępne bez logowania.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt lut 25, 2011 17:13 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

NITKA/KARINKA pisze:Te akurat wydarzenia są dostępne bez logowania.

A to przepraszam - adres kojarzy mi się z logowaniem i nie klikam.

PcimOlki

Post » Pt lut 25, 2011 17:14 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Zamieszczony został film w internecie z rzezi na Ukrainie.Ja wiem,że nie uratuję ich..Ja chciałbym prosić o to by wielbiciele piłki nożnej zdali sobie sprawę,że te psy konają w takiej męce właśnie z powodu tej imprezy..a ma być przecież ładnie i kolorowo to mordują..Nie będę oglądał tych meczy,bo one są zbrukane krwią tych zwierząt..Płyn opracowali dranie,a one konają na ulicach miast..
Wieczny odpoczynek dla tych męczenników!Bo te psy są męczennikami i ofiarami ludzkiej podłości.
Waldek
Elżbieta

Post » Pt lut 25, 2011 17:24 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Elżbieta pisze:Zamieszczony został film w internecie z rzezi na Ukrainie.Ja wiem,że nie uratuję ich..Ja chciałbym prosić o to by wielbiciele piłki nożnej zdali sobie sprawę,że te psy konają w takiej męce właśnie z powodu tej imprezy..a ma być przecież ładnie i kolorowo to mordują..Nie będę oglądał tych meczy,bo one są zbrukane krwią tych zwierząt..Płyn opracowali dranie,a one konają na ulicach miast..
Wieczny odpoczynek dla tych męczenników!Bo te psy są męczennikami i ofiarami ludzkiej podłości.
Waldek

A może wstawić ten link na wszystkie fora dla fanów pilki nożnej? I wyslać do redakcji sportowych stacji telewizyjnych?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 25, 2011 17:35 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

felin pisze:....
A może wstawić ten link na wszystkie fora dla fanów pilki nożnej? I wyslać do redakcji sportowych stacji telewizyjnych?

Oni statystycznie mało rozgarnięci są. Można próbować, ale zdaje mi się, ze szkoda czasu.

PcimOlki

Post » Pt lut 25, 2011 17:48 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

felin pisze:Znam Ukrainę, wiem jak wygląda. Pamiętam ten wjazd do Orwella jeszcze za komuny :mrgreen:

Nie chcę tu nikogo obrażać, ale mojego punktu widzenia istnieją dość spore różnice w mentalności oraz kulturze między tą Polską "między Wislą a Bugiem" - jak to nazwalaś - a tą na lewo od Wisly. Niektóre nie do pogodzenia.

:roll: :roll:
Zajrzałam tu po krótkiej przerwie i po przeczytaniu czegoś takiego, od razu wszystkiego się odechciewa.
Felin, serdecznie pozdrawiam ze wschodniej, czyli wg Ciebie tej gorszej Polski.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt lut 25, 2011 17:49 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

PcimOlki pisze:
felin pisze:....

Oni statystycznie mało rozgarnięci są. Można próbować, ale zdaje mi się, ze szkoda czasu.

Fakt, ale jednak to nie bokserzy, więc parę szarych komórek pewnie im się ostalo :mrgreen:
Poza tym, UEFA też chyba ma jakąś stronę z możliwością kontaktu; może do nich?
Wprawdzie UEFA to maszyna do robienia kasy i nic więcej, ale można spróbować.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 25, 2011 18:06 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Amika6 pisze:
felin pisze:Znam Ukrainę, wiem jak wygląda. Pamiętam ten wjazd do Orwella jeszcze za komuny :mrgreen:

Nie chcę tu nikogo obrażać, ale mojego punktu widzenia istnieją dość spore różnice w mentalności oraz kulturze między tą Polską "między Wislą a Bugiem" - jak to nazwalaś - a tą na lewo od Wisly. Niektóre nie do pogodzenia.

:roll: :roll:
Zajrzałam tu po krótkiej przerwie i po przeczytaniu czegoś takiego, od razu wszystkiego się odechciewa.
Felin, serdecznie pozdrawiam ze wschodniej, czyli wg Ciebie tej gorszej Polski.

Aniu, nie nerwuj sia, felin nie będzie dyskutować o swoich poglądach, a Ty czy ja jesteśmy jak te przysłowiowe nożyce.
A jakże, miałam zaszczyt otrzymać PW od Wrocławianki z korzeniami na Pomorzu i w Wielkopolsce. Się doceniona poczułam, ja, niekulturalna i głupia smarkula z polskiej prowincji.

Elżbieta pisze:Zamieszczony został film w internecie z rzezi na Ukrainie.Ja wiem,że nie uratuję ich..Ja chciałbym prosić o to by wielbiciele piłki nożnej zdali sobie sprawę,że te psy konają w takiej męce właśnie z powodu tej imprezy..a ma być przecież ładnie i kolorowo to mordują..Nie będę oglądał tych meczy,bo one są zbrukane krwią tych zwierząt..Płyn opracowali dranie,a one konają na ulicach miast..
Waldek

Waldku, zobacz, tu była międzynarodowa petycja: http://www.thepetitionsite.com/1/help-s ... euro-2012/ już dawno zamknięta, szybko zebrano wymaganą na Care2Petitionsite liczbę podpisów. I co to dało...? :(
Przy okazji polecę tę stronę, ja otrzymuję od nich newsletter, ostatnio podpisywałam (która to już? :( ) petycję o zabijaniu fok w Kanadzie.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pt lut 25, 2011 19:03 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Amika6, Kasiu, to i ja dołączę do grupy.Felin nie zastanowiła się jednak, co pisze.Łachudra, który dręczył Marikę pochodzi z królewskiego miasta Krakowa, jeśli się nie mylę.Na lewo od Wisły nie wszystkim zwierzakom też jest dobrze.Trudno się walczy ze stereotypami.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lut 25, 2011 19:05 Re: Kot z YT III. I inne umęczone zwierzęta....

Tutaj jest wydarzenie odnośnie UKRAINY :arrow: http://www.facebook.com/event.php?eid=167028850013009 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: bierzemy udział

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]