Wlasnie wrocilam z pracy i prawie poplulam monitor ze smiechu,ale tu sobie urzedujecie i jakie plany breedow ciekawych

Mam dzis gosci i nie bede mogla sie bawic razem z Wami
MariaD widze ,zę przekonujesz sie do mojej milosci skarpetkowej -moze zmodyfikujesz haha swoje plany hodowlane.
Możecie sobie Ot-ować ile chcecie
Kalair kociatek nie bedzie ,ale zapraszam kolejny raz do siebie na glaskanie i noszenie na rekach moich kotow o ile one beda tego chciec.
Sky-fifi-proba zajęcia mojej uwagi tą prymitywną prowokacja skazana jest na niepowodzenie. Twoj osąd mojej osoby mnie nie interesuje. Skoro twierdzisz ,ze czytałas moj watek ,to jesli robiłas to ze zrozumieniem ,to uzyskałas odpowiedz na swe wszystkie pytania,bo wszystko zostało opisane.
Propagowaniem badań i kastracji zajmij się watku mirki_t,bo tam jakoś mało tych wyników badań jak na 44 koty,ktore ma
Dziękuję Ci zaś za rozbawienie zaglądających stale do mego wątku-sporo osób będzie dziś miało uśmiech na twarzy czytając bzdury,które wypisujesz
Jako osoba z doświadczeniem wolisz widocznie koty,ktore unikaja kontaktu z człowiekiem,polecam własciwa socjalizację kotów i siebie.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.