Monia ,to niewyobrażalne patrzeć na śmierć ukochanej osoby i nie móc nic zrobić ,nic tylko patrzeć i wyć z bezsilności z bólu i rozpaczy .
Człowiek ma wrażenie że zaraz umrze ,serce mu pęknie ,ale nie pęka i żyje dalej

i widzi te oczy ..
dzieciaki rzadko kiedy potrafią docenić to co mają
a potem juz tylko wspomnienie i nic....
tak jak w piosence
jedynie serce matki itd.
a kiedy przestanie dla nas bić tak ciężko ,ciężko żyć .
no i znów ryczę ,znów pójdę do pracy zapuchnięta
w maju minie 2 lata jak Grześ nie żyje ,a dla mnie jak by to było wczoraj,....mama tata mąż ,to musi być za coś kara
Zamarzła nam woda w kabinie prysznicowej ,mamy teraz małe lodowisko ,tylko kąpać się nie można .
Tyle mieliśmy zrobić .
mam tel do zduna ,aż się boje zadzwonić ile mi krzyknie
Jutro może już będzie wypłata ,oby .
1 marca Bartek idzie na szkolenie .
Tolka ,malizna kochana pomalutku szuka domku .
Sarenka chyba w niedziele pojedzie ,trafił się jej taki domek jak lubię ,wiec będę spokojna .
Hodowla która zwróciła się do mnie o pomoc w znalezieniu domku dla swojego wychowanka bardzo zadowolona bo domek znaleziony ,a wcale nie było łatwo .
za to zadzwoniła do mnie pani że znalazła maleńką sunię ,taką tycią tycią która oszczeniła się i ma dwa maluchy ,jednego zlizała do kości prawie

i pytała czy wezmę czy ma uśpić

psiak się trzyma 4 łapkami na tym padole łez ,wszystko się goi , prawie śladu nie ma ale ucha też nie ma

\
Jak uśpić szczeniaka 4 tyg. ? tylko dla tego że nie ma ucha

,że jest okaleczony

,walczyła o niego tyle czasu wiec damy mu szansę ...
pisze walczyła bo syn z ojcem byli przeciwni ,to wieś jakich wiele ,więc jak by mnie to nie dziwi .
Kaśka bardzo chora ,każda złotówka na wagę złota
bardzo proszę o pomoc ,kiedy hanelka odbierała kocinę wiedziała że jest zdrowa

a tu się okazało że ma chore nerki

nawalili w lecznicy ,nie zrobili badań chociaż wylizywanie się jest sygnałem że może coś być z nerkami ,po raz kolejny zgubiła ich rutyna