Disy vel Saba- kochana sunia szuka domu. Pionki

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 4:11 Disy vel Saba- kochana sunia szuka domu. Pionki

To jest nadzwyczaj demonstrujące pragnienie uczuć i zainteresowania stworzenie. Suczka jest prześliczna, przekochana, wpatrzona w człowieka i rozpaczająca gdy się ją opuszcza.
Każdy z naszych podopiecznych jest wspaniały i wart tego co najlepsze - także ta suczka, która trafiła do nas kilka miesięcy temu z ulicy, z żebrami na wierzchu, przerażona i bojąca się wszystkiego. Teraz sama zaczepia opiekunów i gdy tylko uda jej się dotknąć łapką człowieka, stara się aby ten stan trwał jak najdłużej. Prosimy o serce i nowe lepsze życie dla niej.

kontakt: 0-601 839 693 , monisg@gazeta.pl

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lut 25, 2011 9:31 Re: Disy vel Saba- kochana sunia szuka domu. Pionki

Piękna ta sunia, wprost śliczniutka. Trzymam kciuki za nowy domek i kochających właścicieli. :D

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Pt lut 25, 2011 15:25 Re: Disy vel Saba- kochana sunia szuka domu. Pionki

Jej oczy od razu mnie ujęły :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09