Torina. Wielka Osobowość w Wielkim Serca Domu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 12:59 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

kolorowo pisze:witam wszystkich serdecznie.
Mam nadzieję że niedługo uda mi się poznać Torinkę- choć już ją na Kropkę przemianowałam:)
Do tej pory w moim życiu były psy lecz jednak praca plus małe mieszkanie nie pozwala mi już na trzymanie psów i męczenie ich. Dlatego zastanawiam się nad kotkiem. Póki co prowadzimy rozmowy z Kamilką i dochodzimy myślę do wspólnego zdania odnośnie nowego domu Kropki:)
Gdyby ktoś był z Wrocławia- z okolic Psiego Pola i chciałby mi troszkę czasu poświęcić na naukę kota na żywo to będę bardzo wdzięczna:) Z góry dziękuję również za wszelkie rady!
Pozdrawiam

Hej ja jestem z Wrocławia. Wprawdzie nie z okolic Psiego Pola tylko z Kuźnik ale jakbyś chciała pogadać, popytać to chętnie służę swoją osobą :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro lut 23, 2011 18:29 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Taka SUBTELNA piękność nie trafia się co dzień, mam więc cichą nadzieję że jesteś właśnie TYM domkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicja idzie na jakiś zabieg????????????????? dobrze zrozumiałam? hm...... czy w związku z tym, potrzebujesz może....................... $$ ? :oops: :oops: bo kciuki oczywiście BEDĄ! 8) 8) 8) 8) 8) w ilościach mocno HURTOWYCH 8) :lol: :) :D :) :D
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Śro lut 23, 2011 20:09 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cześć kolorowo :mrgreen: miło Cię tutaj widzieć :1luvu: Chociaż po ostatniej jadce - obiecałam sobie, że już nigdy więcej, nie zaproszę domku na miau :roll:

Co do karmy, to na dniach będę ją zamawiać i poobserwujemy reakcje na skład. Mam nadzieję że będzie ok, to w końcu jedna z najlepszych karm na rynku. Torina dostanie ją oczywiście w wyprawce :ok:

Ira. - niestety tak :( podejrzenie nowotworu, listwa mleczna do usunięcia, potem rekonwalescencja :oops: nie mam takiej sumy, przekroczyła moje możliwości. Ale zrobię wszystko, żeby Fela wyzdrowiała, o!

Idę żebrać...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lut 23, 2011 23:02 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw lut 24, 2011 12:25 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

ile jest potrzebne na taki zabieg u Feli?

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw lut 24, 2011 20:48 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

[/quote]Hej ja jestem z Wrocławia. Wprawdzie nie z okolic Psiego Pola tylko z Kuźnik ale jakbyś chciała pogadać, popytać to chętnie służę swoją osobą :-)[/quote]

Na pewno jak będe miała jakieś dodatkowe pytania to się odezwę- z góry dziękuje za dobre słowo.
Co do Toriny na chwilę obecną sytuacja wygląda tak że zanim wezmę jakiegokolwiek kota do domu chcę mieć w domu przedewszystkim drapak i zabezpieczone okna- więc to jeszcze troszkę zajmie- myślę max 2- 3 tygodnie. Dziewczyny mają też sprawdzić jak Kotka reaguje na nową karmę.
Niczego nie obiecuję- strach i obawa przed przyjęciem kota do domu i to czy będe mogła zapewić mu odpowiedni dom przeplata mi się w głowie w kółko.
Póki co chce się odpowiednio przygotować.
(choć Torinka na pulpicie już oczami świeci;))
Jeśli chodzi o zabieg Feli postaram się jutro w pracy zorganizować jakąś zrzutkę- może akurat parę groszy uda się uzbierać.
No i mam nadzieję że przede wszystkim wszystko dobrze się skończy.

kolorowo

Od: Pon lut 21, 2011 23:15

Post » Pt lut 25, 2011 1:26 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo pisze:Dzisiejszy telefon w sprawie Toriny.

- Witam, ja w sprawie kota, tego nooooooo, Toriny!
- Tak słucham, nadal akutalne
- Bo ja bym chciała wiedzieć, kiedy mogłaby ją pani przywieźć
- Przepraszam że tak spytam, bo ma pani taki młodziutki głos. Ile ma pani lat?
- 17
- Czy rodzina zgadza się na kota?
- Raczej tak
- Bo wie pani... umowę adopcyjną podpisuje się z osobą pełnoletnią (czyli taką, dysponującą dowodem osobistym)
- Acha rozumiem, to ja przemyślę sprawę... dowidzenia.

Tiaaaa :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 25, 2011 1:28 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

gosiaa pisze:
Annaa pisze:Tak bardzo chciałabym żeby wreszcie znalazł się ktoś kto pokocha
Torinę ze wszystkimi jej problemami.
Żeby została wreszcie pokochana na zawsze i bezwarunkowo.
Trzymam kciuki żeby to wreszcie było to :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak jak pokochali Pućkę kierowniczkę. I to też domek z Wrocławia :)

Pućka - debeściara :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lut 25, 2011 1:30 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo pisze:

Ira. - niestety tak :( podejrzenie nowotworu, listwa mleczna do usunięcia, potem rekonwalescencja :oops: nie mam takiej sumy, przekroczyła moje możliwości. Ale zrobię wszystko, żeby Fela wyzdrowiała, o!

Idę żebrać...

8O 8O 8O 8O
Fela ,nie choruj :ok: :ok: :ok: :ok:
I za Torinkę :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lut 25, 2011 1:30 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lut 25, 2011 9:06 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

Kciuki dla Toirinki! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 25, 2011 9:34 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

Cameo, wielkie kciuki za Felę.

Niestety, nie pomogę, od 1 lutego nie mam pracy, ostatnia kasa z firmy niedługo się skończy, a pracy na razie nie widać, chociaż wędruję codziennie po kilkunastu portalach w necie ... Ciepłe myśli więc tylko ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lut 25, 2011 13:24 Re: Torina i Fela. O dwóch takich... Felicja idzie na zabieg:(((

Na kiedy Fela ma zabieg planowany?? Zorganizowałam zbiórkę kasy u siebie w firmie - kończy się w poniedziałek:) Może wpadnie troszkę dodatkowego grosza:)

kolorowo

Od: Pon lut 21, 2011 23:15

[poprzednia][następna]