DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 23:53 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

:mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lut 24, 2011 23:54 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze:i wszystkie dziewczyny które były zawsze wiernie z Promysiem na jego osobistym wątku a teraz są z nami rzadko tak jak Sonia, Catnaperka, Wielbłądzio, Secret Fire,Irlandzka Myszka, Basica i wszystkie których nie wymieniłam,też bardzo zapraszamy na Promysiowe Świętowanie w maju pod magnoliami :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :D

Iwonko :twisted: będe duchem :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 25, 2011 0:03 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

Gosiu,dlaczego duchem? popatrz jak pięknie napisałaś.Wiosną możemy więcej,czyli możemy się spotkać.

Cytat z wątku Ptomysia.

CatAngel pisze:Dziewczyny dzięki Wam wszystkim PROMYCZEK nadal żyje, został zauważony przez Erin, potem wielka akcja szukania mu domu, znalazł się DT u cudownej Iwonki :1luvu: :1luvu: tego Promyczek potrzebował tak naprawdę do szczęścia a także osób które okazują mu miłość :1luvu: choćby tutaj na forum :1luvu: Promyk nas wszystkich na wątku połączył. To jest kolejny przykład gdzie zwierze potrafi zjednoczyć ludzi, chciażby taka Mazurka :1luvu: która to samo uczyniła.
Te dwa koty są i zawsze będą wyjątkowe
:1luvu:

Poza tym nie bez powodu kot zwie się Promyk. Promyczek nadzieji ten kociak nam daje :1luvu: On się nie poddaje bo chce żyć :1luvu:

Nadal trzymam magiczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Przejrzałam jeszcze raz przed chwilą wątek Promysia - jest naprawdę piękny i niewiarygodnie niezwykły,dramatyczny a jednak dający wiarę i nadzieję,zwłaszcza po takim zakończeniu....
Ostatnio edytowano Pt lut 25, 2011 0:04 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 25, 2011 0:04 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Księże PROMYŚ ma wszystkie testy UJEMNE !!!

ma też wygojoną całkowicie nadżerkę!!

koniec z oddzielnymi miskami i łyżkami,koniec z pilnowaniem aby nie polizał się z innymi kiciami,koniec zabraniania suchego,koniec więzienia !!!!

w zw. z powyższym Promyś ,całkiem na legalu,zostaje połączony z Trisią oraz lada dzień pozna powabną Devi,oraz subtelną Fionkę!!!

ma wprawdzie zaczerwienione dziąsełka co już w tej chwili może świadczyć tylko o nosicielstwie kk i trzeba bardziej pilnować jego ząbków oraz rozważyć zastrzyki uodparniające z Zylexisu raz na jakiś czas, ale to wszystko pikuś w porównaniu z tym że teraz już przed Promysiem tylko szczęśliwe i beztroskie życie w otoczeniu "kociaków"......palm pikuś.. :piwa: :piwa: :piwa:
:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:

teraz tylko muszę pokombinowac jak do nich wszystkich dołaczyć Carlita bo przebywanie w towarzystwie kotów wyrażnie mu słuzy :D

Właśnie zajrzałam po dłuższym czasie, a tu takie wieści! :D Bardzo, bardzo się cieszę :D :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :balony: :piwa:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pt lut 25, 2011 0:07 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

Iwonko :oops:

To się czuło :D że będzie zdrowy i będzie żył :1luvu: :1luvu: :1luvu: :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Edit: Przecież był pod TWOJĄ DOBRĄ OPIEKĄ :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 25, 2011 0:25 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

....ciąg dalszy listy zaproszonych na Promysiowe Święto:
oczywiście: Obrazek

CatAngel,kussad,ciekawa.świata,jasdor,poker71,anahit,turkusowa,Nemi,Patmol,korciaczki,
AniHili,Amica6,isolde,anka,magdalena99,bozennak,józefina1970,Alienor,alata,katarzyna1207,
dolabra,psiama,aga-zgaga,edii,Paluszek,kocurzyca41,oraz dobra duszyczka graszka-gn.

....ale będzie impreza :piwa: :piwa: :piwa:

Erin - to zaczynaj już lepić pierogi :mrgreen: a właściwie to wszystkie dziewczyny grzejcie palniki i róbcie miejsce w zamrażarkach

Pytanie od mojego TŻ-ta:czy TIR wina wystarczy??? Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Ostatnio edytowano Pt lut 25, 2011 1:00 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lut 25, 2011 0:31 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze:Pytanie od mojego TŻ-ta:czy TIR wina wystarczy???

Noooo, nie wiem..... przy takiej ilości osób...., ale Twój TŻ będzie miał babiniec, żeby nie powiedzieć harem... :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lut 25, 2011 0:47 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

...wzorem Promysia...a propos:
co zastałam przed chwilą w pokoju Księciunia?...
Promyś song :"a ja palę faję ,żuję gumę,palę faję za fają" Obrazek...

wszystko aby uwieść Trisię :D :D
Ostatnio edytowano Pt lut 25, 2011 0:50 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pt lut 25, 2011 0:50 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

CatAngel pisze:
To się czuło :D że będzie zdrowy i będzie żył :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edit: Przecież był pod TWOJĄ DOBRĄ OPIEKĄ :1luvu:

Przepraszam z OTW: ale czy ja mogę smarti do Ciebie na tymczas? Inaczej nie wiem czy zobacze Twoje magnolie... :roll: MOje kociambry będą pod dochodzącą opieką..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 25, 2011 1:34 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

noooo :piwa:

smarti

Post » Pt lut 25, 2011 2:16 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze:i wszystkie dziewczyny które były zawsze wiernie z Promysiem na jego osobistym wątku a teraz są z nami rzadko tak jak Sonia, Catnaperka, Wielbłądzio, Secret Fire,Irlandzka Myszka, Basica i wszystkie których nie wymieniłam,też bardzo zapraszamy na Promysiowe Świętowanie w maju pod magnoliami :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :D

Dziękuję bardzo za wyróżnienie - już dzisiaj piję za zdrowie Promysia :kotek: Promyś to chyba największy szczęściarz pod słońcem - przecież Smarti wyciągnęłaś go za ostatni włosek na końcu ogonka zza Tęczowego Mostu. Ale w końcu koty mają siedem żyć :mrgreen:
Kciuków nie puszczam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A dla relaksu - Hiszpan zmywarek http://www.youtube.com/watch?v=og1XvYNXTWw
Przepraszam za słabą jakość - kręcone na telefonie. A ta czerwona poświata to od lampy grzewczej kociastych bo u nas w domu trochę chłodno.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Pt lut 25, 2011 7:06 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze:noooo :piwa:

No i? NO i? :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 25, 2011 7:34 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:...a wiesz że na "pierogowej"Gibutek jest,jak najbardziej... :D :D

ano jest :D :D :D :D no to git! :piwa: :piwa: :piwa:

swiętowanie robi swoje :roll: ale liczyć umiem, spoko :ryk: :ryk: :ryk:

Ufff, wyjaśniło się :twisted: :mrgreen:

Marzenia11 pisze:I chciałam jedynie tak sobie, przypadkowo zupełnie :mrgreen: zauwazyć, ze co poniektórzy mają nieaktualne banerki w podpisie :mrgreen:

na poważnie: proponuję zamianę banerka na taki z tekstem o konieczności uzbierania brakującej kwoty (czyli jakiś tekścik o istnieniu długu itp.).. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chciałam powtórzyć, że czas zdjąć banerek Promysia i ponownie proszę o link do banerka DT Smarti :twisted: :mrgreen:
Marzenia, Ty nie pij tyle :mrgreen:

Gibutkowa pisze:Marzenia jestem jestem na pierogowej. Wiesz jeśli chodzi o pierogi to ja się skrzywdzić nie dam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spoko Maroko - Ciocia IRA (to moja druga ksywka) sprawiedliwa jest 8)
U mnie jak w socjalizmie - wszystkim po równo :mrgreen:

Szalony Kot pisze:Kicie trzeba dobrze nakarmić, nim się do Smarti przyjedzie :ryk:

Bo droga powrotna do domu może być dłłłuuuuuugaaaaa i krrrręęęęttttttaa :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 25, 2011 7:38 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ JEST ZDROWY !!!

smarti pisze:Erin - to zaczynaj już lepić pierogi :mrgreen: a właściwie to wszystkie dziewczyny grzejcie palniki i róbcie miejsce w zamrażarkach

Pytanie od mojego TŻ-ta:czy TIR wina wystarczy??? Obrazek

TIR to może wystarczy, ale ja nie wiem, czy dam radę :roll: :mrgreen:
Ale, ale - chyba był pomysł wspólnego lepienia? 8) W sumie bardzo dobry, bo te pierogi są najlepsze prosto z patelni :mrgreen:
Żartuję oczywiście - postaram się usmażyć jak najwięcej, a wszyscy, którym posmakuje, dostaną w prezencie sekretną recepturę :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]