Piękny RUDZIELEC Szuka Domu Stałego. Już Znalazł.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 13:57 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

PearlRain pisze:żeby im dać nauczkę w kilku klatkach wywiesiłabym te ogłoszenie treśc krótka i zwięzła:
w czwartek 24.02 znaleziono na parkingu zamarzniętego rudego kota, kot został zawieziony do utylizacji
może głupie p****y będa miały choć wyrzuty sumienia :evil:
To dobry pomysł i będzie od razu wiadomo czy ten kot w ogóle cokolwiek dla nich znaczył, i, jeśli tak, będą miały nauczkę na przyszłość.

A przed Rudzielcem otwiera się nowe, piękne i BEZPIECZNE życie. Nie miejcie skrupułów.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 24, 2011 13:59 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

agatka84 pisze:Wiem, że się powtarzam, ale nadal czuję złość na ludzi od Rudego.
Gdy go wystawiali na balkon to on nawet nigdzie nie szedł zazwyczaj tylko wskakiwał od razu na parapet i tam tkwił aż ktoś, z łaski swojej, go wpuścił do domu. Zaglądał przez szyby do mieszkania, skrobał łapami. Gdy nikt go nie wpuszczał to dopiero zeskakiwał i łaził po parkingu itp. Po kilkunastu minutach wracał na balkon i tkwił na lodowatym parapecie.

:(
Ale od teraz będzie już tylko lepiej, nie będzie głodny i zmarznięty tylko kochany :) :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw lut 24, 2011 15:17 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Cieszę się ,że Rudzik ma domek Nie rozwieszalabym ogloszen a nuż ze zlosliwości będą weszyły i narobia rabanu Nie ma Zniknął :wink:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Czw lut 24, 2011 15:19 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

ja jestem tego samego zdania - dać spokój,żeby nie było poszukiwań bo a nóż ktoś zauważył i po nitce do kłębka. One nie zasłużyły na kotka :ok: :ok: :ok:
Dobrze jest jak jest. :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw lut 24, 2011 17:43 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Czy są jakieś wieści o rudym? Mam nadzieję, że był grzeczny dzisiaj :)
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lut 24, 2011 18:37 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

byłam z moim sierściem u weta zimno jak na syberii, pomyślałam sobie dobrze, że na drodze Rudaskowi stanęła Agata :1luvu: przynajmniej ma ciepło i pełny brzuch :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw lut 24, 2011 20:17 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Co prawda, to prawda! :1luvu: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 24, 2011 21:08 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Rudy jest bardzo grzeczny. 9 godzin był sam w domu, nic nie zbroił, spokojnie czekał na powrót domowników. Znowu bardzo się wystraszył dźwięku przekręcanego klucza w zamku. Zdecydowanie mają jakąś traumę z tym związaną.
Koleżanka mówi, że rudy to ideał. Wiecie czym się zajmował po obiedzie? Zapakował się najpierw na klatkę piersiową koleżanki, potem jej męża i ugniatał łapkami. 8O Następnie położył się między nimi i spokojnie leżał mrucząc. Kiedy mu się nudzą pieszczoty idzie się bawić piłką.
Było siku i piękna, elegancka duża kupa w kuwecie. Do kuwety chodzi sam, ale zanim tam dotrze robi się niespokojny i widać, że chce się załatwić. Na 100% załatwiał się do tej pory na dworze i raczej nie miał kuwety.

Ja nie wiem jak on się uchował na tym dworze. Ten kot to wielka przylepa. Gdy koleżanka robi coś w kuchni rudy się obciera o nogi. Uwielbia surowe mięso, prawie zjadł je razem z miską 8O. Jeszcze podczas jedzenia dziękował mruczeniem, a potem wtarł się w koleżankę.
A, i daje buzi nosem.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Czw lut 24, 2011 21:11 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Agatko,uratowałaś kolejne kocie życie.Masz wielkie serducho :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw lut 24, 2011 21:12 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

agatka84 pisze:Rudy jest bardzo grzeczny. 9 godzin był sam w domu, nic nie zbroił, spokojnie czekał na powrót domowników. Znowu bardzo się wystraszył dźwięku przekręcanego klucza w zamku. Zdecydowanie mają jakąś traumę z tym związaną.
Koleżanka mówi, że rudy to ideał. Wiecie czym się zajmował po obiedzie? Zapakował się najpierw na klatkę piersiową koleżanki, potem jej męża i ugniatał łapkami. 8O Następnie położył się między nimi i spokojnie leżał mrucząc. Kiedy mu się nudzą pieszczoty idzie się bawić piłką.
Było siku i piękna, elegancka duża kupa w kuwecie. Do kuwety chodzi sam, ale zanim tam dotrze robi się niespokojny i widać, że chce się załatwić. Na 100% załatwiał się do tej pory na dworze i raczej nie miał kuwety.

Ja nie wiem jak on się uchował na tym dworze. Ten kot to wielka przylepa. Gdy koleżanka robi coś w kuchni rudy się obciera o nogi. Uwielbia surowe mięso, prawie zjadł je razem z miską 8O. Jeszcze podczas jedzenia dziękował mruczeniem, a potem wtarł się w koleżankę.
A, i daje buzi nosem.

sam miód na moje serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:
bardzo się cieszę, że jest taki grzeczniutki i mam nadzieję, że trauma szybciutko mu minie :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lut 24, 2011 21:13 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Biedny dzieciak! Ale już wszystko złe za nim.
Beasiu, zabieraj go szybko, bo za chwilę nie wyrwiesz! ;)
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 24, 2011 21:16 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Rudy to po prostu słodziak. :1luvu:
Jego dotychczasowi właściciele/właścicielki siedzą w mieszkaniu zasłonięci/te roletami i nie widać, żeby szukali kota. Jakby wrócił na balkon to oni nawet by tego nie zauważyli.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw lut 24, 2011 21:20 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

moje wyrzuty sumienia odchodzą w niepamięć :|
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lut 24, 2011 21:24 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Beasia pisze:moje wyrzuty sumienia odchodzą w niepamięć :|

Moje też. To nie jest zadbany i kochany kot a ma taki fajny charakter.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw lut 24, 2011 21:25 Re: Piękny RUDZIELEC zamarza na dworze. Jest DT i TDT.

Beasia pisze:moje wyrzuty sumienia odchodzą w niepamięć :|
I słusznie. Nie Wy powinnyście je mieć. Nie ten, kto ratuje, tylko ten, kto naraża na śmierć.
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]