Powiedziała, że się nudzi i trzeba się z nią bawić

Niuśka teraz odsypia nockę w swoim łózeczku, a ja piję kolejną kawę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze: możesz teraz Ty poskomlać Niuni do uszka - ciekawe jak zareaguje hihi![]()
kamari pisze:Edytka1984 pisze: możesz teraz Ty poskomlać Niuni do uszka - ciekawe jak zareaguje hihi![]()
No nie mogę przecież budzić małego aniołeczkaMusi się biedactwo wyspać...przed kolejną nocką
kamari pisze:W spa dzisiaj senniePanienka Niusieńka postanowiła dzisiaj zacząć gadać
O trzeciej rano
Wtarabaniła się na łóżko i zaczęła mi czule nadawać do ucha. Ma taki fajny wysoki głosik
![]()
Powiedziała, że się nudzi i trzeba się z nią bawić
Niuśka teraz odsypia nockę w swoim łózeczku, a ja piję kolejną kawę
isabell36 pisze:moje prawie się przestawiły, najgorsze jest to "prawie"![]()
bo czy normalne jest aby urządzać dzikie gonitwy tuż po 22 ?![]()
kamari pisze:U nas koty wstają dopiero kiedy ja się budzę![]()
Niusia zrobiła dzisiaj wyjątek![]()
Chyba po to, żeby się pochwalić, że nauczyła się mówić![]()
No i trzeba wziąć pod uwagę, że to ~ czteromiesięczny kociak, którego zaczyna roznosić energia![]()
Wystarczy ją dotnąć, a już jest w pełnej gotowości do zabawy i miziania.
Jest strasznie całuśna, ciągle podstawia mordeczkę po buziaki![]()
kamari pisze:
Nie wiem, czy to reguła, ale wszystkie 4-ry poszkodowane koty, które trafiły do nas z forum,
są wyjątkowo całuśne.
kamari pisze:Dzisiaj już było normalnie, czyli koty czekały aż otworzę oczy![]()
Niusia pewnie też była zmęczona wczorajszą nocną aktywnością, bo spała dzisiaj grzecznie pod kołderką całą noc. Zazwyczaj rano urywają się z Amelką załatwiać swoje ważne sprawy, ale dzisiaj Niuśka nie dała się wyciągnąć, więc Amela wlazła do niej pod kołderkę i tak sobie smacznie kimałyśmy przytulone
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 21 gości