Bluzeczki, tunikę zaczynamy od 5 zł.
Biustonosze od 25 zł.
spódniczka od 10 zł
spodnie od 20 zł

Koniec bazarku w poniedziałek 28.02.2010 o godzinie 20:00 czasu forumowego

1.

1. Nowa Tunik-mini sukienka, bez papierowej metki, rozmiar uniwersalny- sukienka rozciągliwa- polecam na roz. od S do małego L, szerokość bez rozciągania 36x2cm, dł. całkowita 92, bez rozciągania
2,3. Śliczny brokatowy golfik firmy cropp town,tył jak w bokserce, używany, ale w bardzo dobrym stanie rozmiar XS/S, szerokość 26x2 (ale bardzo dobrze się rozciąga, bo ja nosząc kiedyś małe 38 się w niego mieściłam), dł. od pachy 39 cm
4,5 Jeansy kupione na allegro, założone tylko raz, bo okazały się za długie, dzwony ciemny granat, powinny być dobre na osobę noszącą 38 ewentualnie małe 40., dł. spodni 105cm, pas 80 cm, bioderka 96-spodnie z domieszką laikry licytuje kiwi za wywoławczą

6,7 Jeansowa spódniczka firmy terranova, w bardzo dobrym stanie, granatowa ze złotymi nitkami 38/40 (jutro podam dokładne wymiary), biała plamka to defekt zdjęcia.
8. Czarna bluzeczka, wiązana na szyi, zdobiona kryształkowym snoopy (różowe kryształki), rozmiar 36 małe 38 ( dokładne wymiary podam jutro), firmy H&M, używana w stanie bardzo dobrym licytuje kiwi za wywoławczą
9.Nowy biustonosz firmy Tezenis, która swoje produkty sprzedaje w sklepie Intimissimi, Czarny pokryty siateczką i ozdobiony złotymi gwiazdkami, złote ramiączka, push-up, rozmiar IT 3 co odpowiada 70-75C ewentualnie duże B
10. Nowy biustonosz firmy Intimisimi czarno-karmelkowy, usztywniany z metki IT 5, co powinno pasować na duże D 85 lub E
11,12 Czerwona bluzeczka firmy Terranova, bardzo delikatna i kobieca, wykonana z siateczki, miseczki dodatkowo podszyte materiałem, roz. M , szer. pod biustem 35x2, długość od pachy 34- bluzeczka się jeszcze troszkę rozciąga
13,14 Czerwona bluzeczka z ozdobną koronką, zakładana na szyję, używana, stan bardzo dobry, 36/38 szer.36x2, dł.od pachy 31
15,16 Jasno różowa bluzeczka w czarne groszki, pod biustem ozdobiona małą kokardką, wiązana na szyi, używana w bardzo dobrym stanie, 36/38 , szerokość 36x2cm, dł. od pachy 34
Serdecznie zapraszam

Koszt wysyłki Pocztą-Polską:
list polecony ekonomiczny-6 zł
list polecony priorytetowy- 7 zł
Koszt niezależny od ilości rzeczy