Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 11:32 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Moja Duża mówi, że jej poprzedni kot na starość miał zwyczaj wchodzić o 1 w nocy pod prysznic i wrzeszczeć na cały pysk :| I mówi, że kilka razy była o koci włos od zamordowania go własnoręcznie... Więc mogłoby być gorzej;)
Ale ja jestem grzeczny i rzadko gadam jak Duża mnie nie słucha. Za to dzisiaj od 4 rano siedziałem i ją pacałem po twarzy. Wszystko żeby na 8 nie zaspała, bo w końcu śpioch z niej straszny!
Ptaaaachu, a czemu to Misiek broni i szefuje a nie Ty?
budzący Badyl
Ostatnio edytowano Czw lut 24, 2011 11:58 przez caldien, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw lut 24, 2011 11:55 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Badylku ja jestem pacyfista, wszystkich witam z otwartymi łapakami, zawsze jestem bardzo przyjazny do innych kotów, jedyny mój niechlubny wyjątek to Ańdźka :oops: .
Nie mogę popsuć swojego wizerunku ;)
Duża myśli, że to Miś szefuje a tak na prawdę to ja, przecież prawdziwy szef od zaprowadzania porządku i bicia ma ochroniarzy 8)

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw lut 24, 2011 12:01 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Badylku ja jestem pacyfista, wszystkich witam z otwartymi łapakami, zawsze jestem bardzo przyjazny do innych kotów, jedyny mój niechlubny wyjątek to Ańdźka :oops: .
Nie mogę popsuć swojego wizerunku ;)
Duża myśli, że to Miś szefuje a tak na prawdę to ja, przecież prawdziwy szef od zaprowadzania porządku i bicia ma ochroniarzy 8)

Ptachu

Ptachu,

bylem pewien, ze tak odpowiesz.
Bo tak wlasnie jest :D

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 24, 2011 14:43 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

A ja też czuje wiosnę.
Chodzę po domu w nocy i dzień i śpiewam.
Duża juz wie, że tak na wiosnę mam.
Haker

PS. A jak dzisaj się mała w łazience sprawuje.
Czytałem u Mru, że ona chora.

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw lut 24, 2011 14:46 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Miaudobry, byliśmy tu
PIK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 24, 2011 20:20 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu, wiesz co? Trochę mi się mąci w łebku, bo jak Ty masz ochroniarzy, to kto jest ochroniarzem Frani? Do bicia? A może to Frania jest ochroniarzem, ale jeśli tak, to czyim? Gubię się w tym wszystkim.
Fasolka 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 24, 2011 20:25 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Ptachu, wiesz co? Trochę mi się mąci w łebku, bo jak Ty masz ochroniarzy, to kto jest ochroniarzem Frani? Do bicia? A może to Frania jest ochroniarzem, ale jeśli tak, to czyim? Gubię się w tym wszystkim.
Fasolka 8O

Spoko...
Nie o wszystkim da sie mowic wprost 8)

Mru, rzecznik tymczasowy Ptacha
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt lut 25, 2011 12:10 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Haker1 pisze:A ja też czuje wiosnę.
Chodzę po domu w nocy i dzień i śpiewam.
Duża juz wie, że tak na wiosnę mam.
Haker

PS. A jak dzisaj się mała w łazience sprawuje.
Czytałem u Mru, że ona chora.

Łazienkowa ma brodawczaka na języku, musi być operowana, dlatego ją oddali :(
Ze mną było podobnie, też nikt mnie nie chciał jak wypadłem i złamałem sobie łapkę, dopiero Duża jak się dowiedziała o mnie to mnie zabrała do siebie.
Nasza Duża jest trochę dziwna, ona do domu znosi głównie takie połamane lub bardzo chore, takie których nikt inny nie chce, rzadko trafiają do nas zdrowe koty, głównie to są koty, które same staną na drodze Dużej.
Tak było z Ańdźką, która stała przed brama firmy gdzie Duża pracuje i "krzyczała ratunku, zabierz mnie", Duża nie miała wyjścia musiała ją zabrać

Ptachu wyjaśniający
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt lut 25, 2011 12:17 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Fajna masz Duza, Ptachu.

Mru

Dorota

Post » Pt lut 25, 2011 12:53 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

No ja nie wiem Mru,
skąpa jest, jedzenie wydziela
zasłania się koniecznością diety aby moja łapka była sprawna.

Ptachu

iwcia

Post » Pt lut 25, 2011 12:56 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:No ja nie wiem Mru,

Ptachu

Tia... Zebys lapki nie obciazal? :twisted:
Myslisz, ze moja Duza jest lepsza?

Jak Twoj Duzy?

Mru

Dorota

Post » Pt lut 25, 2011 13:02 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dorota pisze:
iwcia pisze:No ja nie wiem Mru,

Ptachu

Tia... Zebys lapki nie obciazal? :twisted:
Myslisz, ze moja Duza jest lepsza?

Jak Twoj Duzy?

Mru

Duża szuka kogoś kto zmieniłby mu opatrunek, wszędzie odsyłają go z kwitkiem, w jednej przychodni chcieli go zapisać już na czerwiec :twisted:
Jutro Duża go chyba zawiezie na pogotowie, trochę podkoloruje i może tam zmienią mu opatrunek.
Miał mieć zmieniany co dwa dni, od poniedziałku nie może znaleźć placówki, która by to zrobiła :roll:
Duża mówi, że czuje się jak w filmie Monty Pythona...

Ptachu

iwcia

Post » Pt lut 25, 2011 13:03 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MaryLux pisze:Miaudobry :)

Cześć Inuś

Ptachu

iwcia

Post » Pt lut 25, 2011 13:05 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:
MaryLux pisze:Miaudobry :)

Cześć Inuś

Ptachu

Ptachu, chyba Cię koffam :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]