panikota pisze:Żółte, czerwone i łososiowe róże po 30zł za każde proszę.
O !!!! jaka miła Niespodzianka Panikota. Dziekujemy Pięknie. Podobają Ci sie?
Wczoraj zaczęłam pracować nad różami łososiowymi ale troszkę większy format i prostokątny.I tak sobie myślę, ze jakby powiesić je obok tych w trójkąciku, byłaby fajna i ciekawa kompozycja.
Tak to prawda. U mnie wiszą obok siebie i całkiem fajny efekt. Pisze o tym jednym nad którym pracuję ,bo być może uznasz że jako dopełnienie będzie idealnie pasować. Tamten jest sporo większy.
Dziękuje z Całego Serca za Piękną Licytację i Wasze Gorące Serca. Mam nadzieję, że w przyszłosci jeszcze zajrzycie na Bazarki z moimi pracami. Dziękuję Wam Kochani.
Po konsultacji z TŻem przekazuję miniaturki do dalszej licytacji (może hibpo się jednak skusi )
Jemu niestety nie przypadły aż tak do gustu i byłaby wojna czy i gdzie powiesić. To ja sobie jeszcze poczekam na obraz dla mnie, zieleń to jeszcze nie do końca ten kolor na jaki czekam
Kochani dotarła kolejna wplata - 90 zł. Panikota Dziekujemy z Całego Serca
i co jeszcze????NIESPODZIANKA.
Otóż trzy obrazki z różami przekazane przez Panikotę do dalszej Licytacji zostały zakupione przez...Hippo. Na Prezent. Hippo wpłaciła - 100zł. Dziękujemy Ci Pięknie
Wpłata juz dotarła na konto. Tym razem czeka nas w miare spokojny weekend i kociaczki będa syte.