Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:wiecie coś nowego - jeśli chodzi o leczenie / wyniki?
- rokowania?
dagmara-olga pisze:a czy możesz napisać o wynikach? O rokowaniach?
czy tu czy na mój e-mail - jeśli tak łatwiej
dagmara-olga@o2.pl
_bubu_ pisze:Jest w TDT z Zabrzu gdzie czeka na transport do DT do Lublina. DT w Lublinie jest na czas nieokreślony czyli do czasu znalezienia DS. Transport będzie dopiero w marcu ale jeśli znacie kogoś kto jechałby tą trasą wcześniej to im szybciej znajdzie się w DT tym lepiej dla niej.
Nie je dużo ale je, ludzkie jedzenie tylko . Dosyć ciężko oddycha , może to miec związek z jej wagą i zmianami w płucach.
Więcej będziemy wiedzieć jak przyjdzie wynik hist.-pat. guza.
Zdjęcia jeszcze z kliniki:
Mamy rachunek do zapłacenia na ponad 500zł . Jeśli ktoś chciałby pomóc spłacić ten dług , podaję konto:
Fundacja Zmieńmy Los
Nr Konta 65103000190109853000303048
aska125 pisze:A propos tej pralni: fryzjerka mojej siostry opowiadała, ze jacyś jej znajomi trzymają labradora w takiej klatce chyba ok. 1m na 1m, która stoi w pokoju i w ogóle nie dają mu chodzic po mieszkaniu. Po co tacy debile w ogóle biorą psa?Gdyby to był inny kraj to by mogli słono zapłacić za znęcanie się nad zwierzęciem. Zero pomyślunku i serca.
aska125 pisze:A propos tej pralni: fryzjerka mojej siostry opowiadała, ze jacyś jej znajomi trzymają labradora w takiej klatce chyba ok. 1m na 1m, która stoi w pokoju i w ogóle nie dają mu chodzic po mieszkaniu. Po co tacy debile w ogóle biorą psa?Gdyby to był inny kraj to by mogli słono zapłacić za znęcanie się nad zwierzęciem. Zero pomyślunku i serca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, Silverblue i 93 gości