Czy Azja będzie z kotem?
Moderator: Estraven
Nelly pisze:Krzysio pisze:Mam pytanie czy ktoś przyniesie coś do jedzenia? Jak na razie to większość deklaruje przyniesienie napitków... Mamy się cały wieczór alkoholizowac??? Ja już swój przydziałowy alkohol w życiu wypiłem...
Czy poważnie traktować zdanie, że swoje już w zyciu przecierpiałeśTo miło by było, nie byłabym sama w tym temacie
![]()
Postaram się wobec tego przynieść coś do jedzenia. A może taką sałatkę tuńczyk+kukurydza?
Nelly pisze:Krzysio pisze:Mam pytanie czy ktoś przyniesie coś do jedzenia? Jak na razie to większość deklaruje przyniesienie napitków... Mamy się cały wieczór alkoholizowac??? Ja już swój przydziałowy alkohol w życiu wypiłem...
Czy poważnie traktować zdanie, że swoje już w zyciu przecierpiałeśTo miło by było, nie byłabym sama w tym temacie
![]()
Postaram się wobec tego przynieść coś do jedzenia. A może taką sałatkę tuńczyk+kukurydza?
Nelly pisze:No i jeszcze zapytam, co Wy takiego wyczyniacie na tych spotkaniach, że klamoty w pył idą?To może ja się mam bać przyjść jednak?
![]()
Krzysio pisze:Koty będa dwa na 100%: panny-rezydentki...
Spokojnie... Nic takiego się dzieje...

Nelly pisze:... Czy Azja będzie z kotem?A może Marcysia zabrać, hmmm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości