Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 10:26 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ale wiesci!

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 21, 2011 11:57 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

I dzisiaj też kciuki po ziomowemu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale piękna kicia :1luvu:
Pięknota straciła dom pewnie :(

Liwia_ pisze:Podniosę. Iwcia pomaga tylu zwierzętom, zgodziła się jeszcze pomóc tej koteczce - wesprzyjmy ją, proszę.
Może ktoś mógłby wystawić bazarek na norweżkę, albo zadeklarować wsparcie na jej operację?

Sorki,że tu przetentegowałam,ale to zdanie godne uwagi

I ja spróbuję coś może wygrzebać,chociaż parę groszy

a na razie posiedze sobie cichutko w kąciku,jeśli mogę :oops: i potrzymam kciuki
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 21, 2011 19:52 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Duża pyta, jak pomóc Dużej Ptacha. Mówi, że popłynęłyśmy na leczeniu Żabota, ale coś postara się wyskrobać, jak trzeba.
Mam nadzieję, że to nie będzie kosztem moich kolacji. Fasolka 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 22, 2011 10:55 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Mamy zostało po Jafci prawie całe opakowanie 1,5 kg (otwarte już) karmy weterynaryjnej Royal Canin Fibre Response - stosuje się ja przy zaparciach i w celu uniknięcia kul włosowych. Jeżeli uznasz, że dla małej jest ona dobra to proszę o informacje, wyślę pocztą. Jafcia na pewno się ucieszy, że może w ten sposób wspomóc koteczkę w potrzebie.
Duża Haker (inaczej Hannah12)

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto lut 22, 2011 12:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Hannah12 chętnie przyjmiemy, szukam czegoś, co mała raczy jeść, bo karmiona była prawdopodobnie jakimś tipem, cokolwiek to znaczy a tego u nas jeść nie będzie.
Dziś idę po zaopatrzenie do mięsnego, może skusi się na wołowinę lub kurczaka, z suchych ma sanabell owieczkowe, rc dla sterylizowanych dziewczynek, acane, hillsa dla seniorów i purine pro plan, której próbki dostałam od kogoś, nic nie jest jadalne.
Do tego martwię się, bo nie zrobiła jeszcze kupy, siku ładnie jest w kuwecie, ale kupy brak.

Tej z łazienki jeszcze nie widzieliśmy, bo Duża mówi, że najpierw musi ją zobaczyć nasza doc.
Wczoraj z kuchni wydostała się Przytulinka i chciała nas zamordować :strach: , Miś dzielnie nas bronił i pilnował, aby nic nam nie zrobiła, Duża mówi, że robi się z niego szefu ;)

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lut 22, 2011 13:11 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu, przecież to Ty jesteś szefem. To może Miś jest szefem wszystkich szefów?
Fasolka :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lut 22, 2011 13:20 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:Ptachu, przecież to Ty jesteś szefem. To może Miś jest szefem wszystkich szefów?

jak niejaki Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów... :mrgreen:
Kitka zaznajomiona z rodzimą kinematografią
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto lut 22, 2011 13:22 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

atla pisze:
MalgWroclaw pisze:Ptachu, przecież to Ty jesteś szefem. To może Miś jest szefem wszystkich szefów?

jak niejaki Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów... :mrgreen:
Kitka zaznajomiona z rodzimą kinematografią

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 22, 2011 20:59 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Iwciu, dopiero przeczytałam, kciuki trzymam za zdrowie Twojego TZ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lut 23, 2011 21:41 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Nowa z łazienki zwołuje chłopaków z całej okolicy :twisted:
Duża mówi, że jak ta łazienkowa w nocy też tak będzie się darła to nas sąsiedzi zlinczują :roll:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lut 23, 2011 22:26 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Nowa z łazienki zwołuje chłopaków z całej okolicy :twisted:
Duża mówi, że jak ta łazienkowa w nocy też tak będzie się darła to nas sąsiedzi zlinczują :roll:

Ptachu

:strach:

Kciuki za Wasz spokoj.
I w ogole za caloksztalt.

Mru

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lut 23, 2011 22:49 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Sąsiadom przyda się trochę rozrywki!
Łatek
P.S. Ptachu przekaż Dużej, że moja Duża zapisała ją na marzec. I uściskaj swojego Dużego od nas!
Łatek i Marcelek

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lut 24, 2011 6:02 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Nowa z łazienki zwołuje chłopaków z całej okolicy :twisted:
Ptachu

Nasza duża też się zawsze boi, że sąsiedzi wyrzucą nas wszystkie z domu, jak ktoś się wydziera w łazience, jakby go ze skóry obdzierali. Duża mówi, że ja kiedyś dawno siedziałam cichutko, bo jestem grzeczna dziewczynka. Bo jestem :kotek: , Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]