Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Sob lut 19, 2011 21:34 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Nie mogę się dogadać na linii aparat-linux, mimo jego uroczej nazwy (Malinowa Mandarynka). Kaczka znowu odmawia współpracy, ale domyślam się przyczyny, poza tym, na szczęście dotyczy to fotek z nart akurat i to nie wszystkich, więc uwaga, uwaga, specjalnie dla cioci Carmen...
<werble i ogólnie napięcie rośnie>
sru! :mrgreen:
CELINA!!!

Obrazek

Dziewczyna czeka na obiad, dlatego siedzi - ale niedługo.
Oto zdjęcie pt "Ty, tak, ty z tym aparatem!!! Dasz to żarcie, czy mam się zdenerwować????"

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob paź 22, 2011 21:57 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob lut 19, 2011 21:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

O kurczaki :!: Ale to kocica charakternik :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob lut 19, 2011 21:57 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

:ryk:

Ale jeść jej dałaś???
Uwielbiam takie dyskretne Koty - niby jestem a mnie nie ma, mam swoje ścieżki, przytulę się jak będę chciała, a w ogóle to mam swoje życie. No i jest czarna! Jest to mój ulubiony, aczkolwiek powszechnie chyba średnio doceniany kolor. A ma gigantyczną przewagę nad innymi - nie widać kłaków na ciemnych ubraniach.....

Buziaki dla Celiny oraz pozytywne machnięcie ogonem od Maji - Koty z baaardzo bogatym własnym życiem osobistym, dla domowników owianym tajemncą.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob lut 19, 2011 22:01 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

I jeszcze - to zdjęcie Twojego TŻa z haremem Kocic (same baby!!!)..
:lol:

Wielką miłością darzą Pancia pomimo sweterka.

Carmen201

Post » Pon lut 21, 2011 21:16 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Dziś będzie szybki quiz.
Wytęż wzrok i znajdź 20 szczegółów...
Wrrrróć. :twisted:

Wytęż wzrok i powiedz, co w tych fotkach się nie zgadza!

1
Obrazek

2
Obrazek

Prawidłową odpowiedź podamy po reklamach!
(które będą dziś lub jutro, bo muszę dokonać ostatnich poprawek kosmetycznych w apartamencie dla Muni...)
Ostatnio edytowano Sob paź 22, 2011 22:00 przez Megana, łącznie edytowano 1 raz

Megana

Post » Pon lut 21, 2011 21:19 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Wiem, ZAMIANA MISEK!
:ryk:
Co wygrałam? Tylko mi nie pisz, że oba Psy w dwupaku..

Carmen201

Post » Pon lut 21, 2011 21:50 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Na tych zdjęciach widać, kto ma NABIAŁ! :mrgreen:
Filozof ze świętą cierpliwością znosi szarogęsienie się małego i jego bezczelne przepychanki do miski, ale wczoraj usłyszałam jak warknął zanim odstąpił. 8O
Pierwszy raz w ogóle usłyszałam Fila warczącego.

Megana

Post » Wto lut 22, 2011 21:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Zrobiłam dziś bardzo lukratywny interes. :twisted:
Udostępniłam kawałek podłogi za kanapą gościnną i obrosłam w ekskluzywne saszetki, puszeczki, kuwetę, kocyk, a przede wszystkim w rewelacyjną nalewkę.
Mniam, mniam.
Ania - przepis na pw poproszę bardzo stanowczo. Tam oprócz pigwy jest coś jeszcze, jakaś przyprawa? Pyszota.
Jutro sprawozdam, bo dziś za zimno - Teżet dodatkowo wietrzy, bo siedzi na strychu i uruchamia turbinę.
Idę się rozgrzać naleweczką i przygotować termoforek...

Megana

Post » Wto lut 22, 2011 22:55 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Oooo... turbina brzmi mega-interesująco :P Pigwy zazdraszczam, bo bardzo lubię ...
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro lut 23, 2011 15:13 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Szalony Kot pisze:A jak Dzikun-Zza-Pralki-Aktualnie-Zza-Kanapy? :>

Ja też pytam, bo mnie z ciekawości przenicowało, ale nie miałam odwagi dzwonić -po zapewnieniu: "jutro sprawozdam..." ;)

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Śro lut 23, 2011 20:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

i ja i ja nieśmiało zapytam :oops: ?
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Śro lut 23, 2011 21:32 Re: Filozof i reszta futer, wątek do śmiechu a czasem łez.

Zaraz mnie ... strzeli, fotki z nart wykrzaczyły mi znowu cholerny aparat, a że MU gra, to mogę do Teżeta grać na trąbie i tak nie zareaguje.
Cierpliwości...

Megana

[poprzednia][następna]