WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 22:27 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Figaro proszę na PW informację o kosztach badań, przeleję te pieniądze które jeszcze mam z bazarków...

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lut 23, 2011 6:11 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro lut 23, 2011 10:50 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

jessi74 pisze:a może ktoś mógłby przygotować aukcję charytatywną dla Miko? napisać treść? mamy możkiwość zamieszczenia aukcji z konta Fundacji Chatul

ja bym mogła napisac tekst ale potrzebowałabym szczegółowe informacje od Figaro na temat leczenia Miko od samego poczatku wraz z kosztami leczenia (tak mniej więcej ) :kotek:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro lut 23, 2011 17:28 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

hmmm, to może jakoś skontaktujesz się z Figaro :mrgreen:

jessi74

Post » Śro lut 23, 2011 19:10 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo, bardzo dziękujemy za bazarki.

Natasza przesłałam Ci na priva historię choroby Mikusia. :1luvu: :kotek: :1luvu:
Mały dzisiaj rano niestety znów zwymiotował, ale po po południu już ładnie zjadł Intenstinala i kłócił się, że chce też karmę z misek pozostałej brygady.

Mirabelka wreszcie przed dwoma godzinami załapała na normalną karmę. Mam więc nadzieję, że będziemy mogły zamienić butlę z mlekiem na moje włosy, w które się zaczęła intensywnie wsysać podczas zasypiania :roll: :D Mniej już też dziczy i prycha.
Pozdrawiamy wszystkich i jeszcze raz dziękujemy za pomoc i wsparcie. :1luvu:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro lut 23, 2011 19:50 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

się zacytuję:
Gibutkowa pisze:Złapałam dzikuskę na transporter :D siedzi w klatce w kanciapce.
Jestem miszczem i w ogóle ociekam zajebistością ;)

Dzikuska w sumie nie jest dzika (trochę się szamotała w transporterze ale ani nie drapała ani nie syczała, myślę że by się nadawała do oswojenia - gdyby kto miał kącika kawałek... :roll:
W sobotę będzie sterylka, i potem dwa tygodnie do wypuszczenia, bo już kolejne czekają. Po sterylce tydzień ją odrobaczę, mam taki specjalny proszek, mogę ją też zaszczepić przed wydaniem jakby się dla niej znalazł DT. Fajna krówka jest, jak trochę ochłonie to jej jutro lub pojutrze pstryknę zdjęcia. Będzie miała z rok, półtorej może.

Ma ktoś pryskanego Faliwaya? Odkupię.
I jakby ktoś miał pożyczyć klatkę - jeszcze jedną może się uda upchać w pralni, wprawdzie tam ogrzewania nie ma ale jest całkiem ciepło, w sweterku tam śmigam więc kotom zimno nie będzie. Dobrze by było sterylizować hurtowo zanim się kociaki pojawią a w ten weekend ma się zacząć ocieplenie i już powoli ma iść wiosna (zimno na pewno już nie będzie więc lada moment będą się maluchy pojawiać) :roll:

A maluch czanego z białymi łapkami nie widziałam :( Może siedzi w piwnicy bo tak zimno.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 23, 2011 19:54 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

Gibutkowa pisze:się zacytuję:
Gibutkowa pisze:Złapałam dzikuskę na transporter :D siedzi w klatce w kanciapce.
Jestem miszczem i w ogóle ociekam zajebistością ;)

Dzikuska w sumie nie jest dzika (trochę się szamotała w transporterze ale ani nie drapała ani nie syczała, myślę że by się nadawała do oswojenia - gdyby kto miał kącika kawałek... :roll:
W sobotę będzie sterylka, i potem dwa tygodnie do wypuszczenia, bo już kolejne czekają. Po sterylce tydzień ją odrobaczę, mam taki specjalny proszek, mogę ją też zaszczepić przed wydaniem jakby się dla niej znalazł DT. Fajna krówka jest, jak trochę ochłonie to jej jutro lub pojutrze pstryknę zdjęcia. Będzie miała z rok, półtorej może.

Ma ktoś pryskanego Faliwaya? Odkupię.
I jakby ktoś miał pożyczyć klatkę - jeszcze jedną może się uda upchać w pralni, wprawdzie tam ogrzewania nie ma ale jest całkiem ciepło, w sweterku tam śmigam więc kotom zimno nie będzie. Dobrze by było sterylizować hurtowo zanim się kociaki pojawią a w ten weekend ma się zacząć ocieplenie i już powoli ma iść wiosna (zimno na pewno już nie będzie więc lada moment będą się maluchy pojawiać) :roll:

A maluch czanego z białymi łapkami nie widziałam :( Może siedzi w piwnicy bo tak zimno.

no jesteś miszczem :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ja też wczoraj razem z edu i turkawką łapałam z podwórka z Drobnera, też mamy jedną :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jesteśmy miszczami :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Śro lut 23, 2011 19:57 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

No po prostu zajebiaszcze jesteśmy :D :mrgreen:
My ślę że pomnik to nam się przynajmniej należy albo jakaś odznaka miszcza :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lut 23, 2011 20:06 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

Hohoho same miszcze tutaj 8)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro lut 23, 2011 20:27 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

Ja to raczej zmarźluch niż miszcz. Raczej się do grona miszczów nie mam co zaliczać :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lut 23, 2011 20:28 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

turkawka pisze:Ja to raczej zmarźluch niż miszcz. Raczej się do grona miszczów nie mam co zaliczać :(

Jak nie jak tak? :mrgreen: 8)
Łapałaś? Łapałaś! No to jesteś lekko zmarzniętym miszczem

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lut 23, 2011 20:44 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

A macie może feliwaya? Tak na jedno psiknięcie. Już sobie zamówiłam ale nie wiem jak szybko dojdzie. Tak to jest jak się na szybko wszystko robi to się potem o różnych rzeczach nie pomyśli :|

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lut 23, 2011 23:27 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

Gibutkowa pisze:A macie może feliwaya? Tak na jedno psiknięcie. Już sobie zamówiłam ale nie wiem jak szybko dojdzie. Tak to jest jak się na szybko wszystko robi to się potem o różnych rzeczach nie pomyśli :|

nie mamy niestety, mam trochę tabletek ziołowych na uspokojenie- mogę odstąpić, można pokruszyć i dodać do mokrego ..

jessi74

Post » Czw lut 24, 2011 0:18 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

jessi74 pisze:Obrazek
Kapelusze bedem sprzedawał.Pilnujcie bazarków.

jessi74

Post » Czw lut 24, 2011 9:42 Re: dt Figaro.potrzebne wsparcie finans. dla MIKO z chorą łapką

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:Obrazek
Kapelusze bedem sprzedawał.Pilnujcie bazarków.

e no.. co się nikt nie zainteresował :twisted: Karnawał już się kończy ...kapelusze rezerwować :mrgreen:

jessi74

[poprzednia][następna]