krynia08 pisze:My tu wszystkie juz AA wirtualne
wyjęłaś mi to z ust

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc JasdorAle poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.
myszka2302 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc JasdorAle poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.
a tak powaznie to bardzo dziekujemy za pomoc
myszka2302 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc JasdorAle poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.
pucio79 pisze:myszka2302 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc JasdorAle poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.
dziewczyny napiszcie później jak kotka po wizycie u weta
mamucik pisze:Boże kochany - pół roku mnie nie było, wypalenie kocie, a na miau przygonił mnie kot Ani Wrocław. No i się odezwałam do Mruczeńki na prv, bo wcześniej ktos mi wspominał, że byłaby możliwość pomocy dla moich Bandziorów![]()
I pięknie przede wszystkim dziękuję Mruczeńce i KS za okazana chęc pomocy![]()
.
Trudno jest prosić o pomoc, szczególnie jeśli tyle bied, ale Bodzio ( BIAŁACZKA I fiv )i Zuzia ( białaczka ) ślicznie o nią poprosiły, to przekazałam, bo przy 30 Ogonkach i bliskiej osobie na płatnej, niestety drogiej kuracji zrobiło się kiepsko.
A aOgonki poptrzebowałyby wzmocnienia, bo tak dzielnie walczą, żeby być z niemadrym mamucikiem po tej stronie Mostu. Pewnie maja jakies grzeszki do odpracowania, ze tak trzymają się mamuciej spódnicy. Ale sie trzymają i chyba pokazują, że można dac rade nawet przy takich wredotach, jak FIV i białaczka.
Kurcze - rozpisałam się![]()
![]()
AniuWrocław - nie mogę znależć Ogonka od Ciebie i Iwonki, wklej linka prosze, prośbę napisałam też na prv.
Kto tu ma urodzinki, Bożesz starzeję się w zastraszajacym tempie, nic nie mogę znależć![]()
Pucio - to Ty![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, draco_kot, kasiek1510, Klementy_na, puszatek i 44 gości