Kocia Skarbonka- przyłącz swój ogon :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 13:40 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

krynia08 pisze:My tu wszystkie juz AA wirtualne :ryk:

wyjęłaś mi to z ust :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro lut 23, 2011 13:42 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Ja na razie tylko rączki Finlandią truskawkową sobie umyłam :mrgreen: Ale jak tak dalej pójdzie to szybko mi wejdzie w krew

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 23, 2011 13:46 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

jasdor pisze:Ja na razie tylko rączki Finlandią truskawkową sobie umyłam :mrgreen: Ale jak tak dalej pójdzie to szybko mi wejdzie w krew

Finlandia, strzał w dziesiątkę :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 13:47 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:My tu wszystkie juz AA wirtualne :ryk:

wyjęłaś mi to z ust :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen:
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 13:48 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc Jasdor :mrgreen: Ale poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.

a tak powaznie to bardzo dziekujemy za pomoc
Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

myszka2302

Od: Nie maja 16, 2010 19:25

Post » Śro lut 23, 2011 13:48 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

myszka2302 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Jak możesz to wyślij fakturę na moje dane(podam za chwilę na pw), na pieniązki weterynarz poczeka max miesiąc, ok? Obiecaliśmy pomoc Jasdor :mrgreen: Ale poproszę jeszcze Jasdor o potwierdzenie całej sytuacji, przyda się też jakaś fotka.

a cuś było niepoważnie??? :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 13:49 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

myszka2302 pisze:

dziewczyny napiszcie później jak kotka po wizycie u weta

pucio79

Post » Śro lut 23, 2011 13:50 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

nie no wszystko powaznie... ja tez chce do AA wirtualnego.......
Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

myszka2302

Post » Śro lut 23, 2011 13:50 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

pucio79 pisze:
myszka2302 pisze:

dziewczyny napiszcie później jak kotka po wizycie u weta

CZEKAMY NA WIEŚCI i niepoważnie :arrow: Obrazek :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 13:51 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Daj Myszce ślioniocha na urodziny :lol:

pucio79

Post » Śro lut 23, 2011 13:53 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

pucio79 pisze:Daj Myszce ślioniocha na urodziny :lol:

CMOK CMOK W PULTYNKI Obrazek
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 13:55 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

... za sliniocha kolejka dla wszystkich

Obrazek

myszka2302

Post » Śro lut 23, 2011 13:59 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Boże kochany - pół roku mnie nie było, wypalenie kocie, a na miau przygonił mnie kot Ani Wrocław. No i się odezwałam do Mruczeńki na prv, bo wcześniej ktos mi wspominał, że byłaby możliwość pomocy dla moich Bandziorów :1luvu:

I pięknie przede wszystkim dziękuję Mruczeńce i KS za okazana chęc pomocy :1luvu: :1luvu: .

Trudno jest prosić o pomoc, szczególnie jeśli tyle bied, ale Bodzio ( BIAŁACZKA I fiv )i Zuzia ( białaczka ) ślicznie o nią poprosiły, to przekazałam :oops:, bo przy 30 Ogonkach i bliskiej osobie na płatnej, niestety drogiej kuracji zrobiło się kiepsko.
A aOgonki poptrzebowałyby wzmocnienia, bo tak dzielnie walczą, żeby być z niemadrym mamucikiem po tej stronie Mostu. Pewnie maja jakies grzeszki do odpracowania :wink: , ze tak trzymają się mamuciej spódnicy. Ale sie trzymają i chyba pokazują, że można dac rade nawet przy takich wredotach, jak FIV i białaczka.
Kurcze - rozpisałam się :oops: :oops:

AniuWrocław - nie mogę znależć Ogonka od Ciebie i Iwonki, wklej linka prosze, prośbę napisałam też na prv.

Kto tu ma urodzinki, Bożesz starzeję się w zastraszajacym tempie, nic nie mogę znależćObrazek
Pucio - to Ty 8O :?: :D Obrazek
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro lut 23, 2011 14:04 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

mamucik pisze:Boże kochany - pół roku mnie nie było, wypalenie kocie, a na miau przygonił mnie kot Ani Wrocław. No i się odezwałam do Mruczeńki na prv, bo wcześniej ktos mi wspominał, że byłaby możliwość pomocy dla moich Bandziorów :1luvu:

I pięknie przede wszystkim dziękuję Mruczeńce i KS za okazana chęc pomocy :1luvu: :1luvu: .

Trudno jest prosić o pomoc, szczególnie jeśli tyle bied, ale Bodzio ( BIAŁACZKA I fiv )i Zuzia ( białaczka ) ślicznie o nią poprosiły, to przekazałam :oops:, bo przy 30 Ogonkach i bliskiej osobie na płatnej, niestety drogiej kuracji zrobiło się kiepsko.
A aOgonki poptrzebowałyby wzmocnienia, bo tak dzielnie walczą, żeby być z niemadrym mamucikiem po tej stronie Mostu. Pewnie maja jakies grzeszki do odpracowania :wink: , ze tak trzymają się mamuciej spódnicy. Ale sie trzymają i chyba pokazują, że można dac rade nawet przy takich wredotach, jak FIV i białaczka.
Kurcze - rozpisałam się :oops: :oops:

AniuWrocław - nie mogę znależć Ogonka od Ciebie i Iwonki, wklej linka prosze, prośbę napisałam też na prv.

Kto tu ma urodzinki, Bożesz starzeję się w zastraszajacym tempie, nic nie mogę znależćObrazek
Pucio - to Ty 8O :?: :D Obrazek

NARESZCIE :!: a solenizantka to :arrow: myszka2302
krynia08

Post » Śro lut 23, 2011 14:07 Re: Kocia Skarbonka- zapraszam potrzebujących :D

Mamuciku tu masz linka do Buraska od Ani i Iwonki viewtopic.php?f=1&t=123636
urodziny ma myszka2302 :piwa:
dobrze, że zawitałaś na wątek :D :ok:

pucio79

[poprzednia][następna]