A Lilka jest bura przecież.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Cicho, baby!Ja też nie cierpię krów. Ale te dwie krowy są przekochane, zwłaszcza jak śpią wtulone w siebie.
![]()
A Lilka jest bura przecież.Też niezła odmiana.
piotr568 pisze:Krówki są kochaneNikt tak jak moja Pusia nie potrafi tak wdzięcznie mnie podrapać
alix76 pisze:piotr568 pisze:Krówki są kochaneNikt tak jak moja Pusia nie potrafi tak wdzięcznie mnie podrapać
![]()
![]()
piotr568 pisze:Krówki są kochaneNikt tak jak moja Pusia nie potrafi tak wdzięcznie mnie podrapać
Agneska pisze:Wawrzyniec pojechał dzisiaj na swoje. Aleba jako matka chrzestna postarała się bardzo i załatwiła opiekunów i kociego kumpla. Chłopcy obwąchali się na dzień dobry, po czym Wawerek schował się pod regałem. Ale opiekunowie są bardzo doswiadczeni, pan domu nawet zawodowo - weterynarz troszkę się zdążył na kotach poznać.Więc z dużym spokojem podchodzą do dokocenia i nowej męskiej przyjaźni.
![]()
Aleba pisze:Agneska pisze:Wawrzyniec pojechał dzisiaj na swoje. Aleba jako matka chrzestna postarała się bardzo i załatwiła opiekunów i kociego kumpla. Chłopcy obwąchali się na dzień dobry, po czym Wawerek schował się pod regałem. Ale opiekunowie są bardzo doswiadczeni, pan domu nawet zawodowo - weterynarz troszkę się zdążył na kotach poznać.Więc z dużym spokojem podchodzą do dokocenia i nowej męskiej przyjaźni.
![]()
Niech się Wawrzusiowi układa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Wilojoa i 119 gości