Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 20, 2011 21:18 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

taizu pisze:Weź brysia, na razie jest krótko w schronisku, nawet jak złapie kk, to się da wyleczyć, później bedzie trudniej...

masz na mysli brysia giganta :lol: ?
Obrazek

czaya

Od: Nie lut 20, 2011 10:25

Post » Nie lut 20, 2011 21:20 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

czaya pisze:
taizu pisze:Weź brysia, na razie jest krótko w schronisku, nawet jak złapie kk, to się da wyleczyć, później bedzie trudniej...

masz na mysli brysia giganta :lol: ?

Oczywiście :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 20, 2011 21:25 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Szkoda, że tak mało o nim wiadomo.
I że tylko jedno zdjęcie.
Obrazek

czaya

Post » Nie lut 20, 2011 21:39 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

czaya pisze:Szkoda, że tak mało o nim wiadomo.
I że tylko jedno zdjęcie.

Na 1 stronie jest jego druga fotka.
A co do wiadomości,to chyba nie tak mało napisałyśmy.
-jest w schronisku krótko
-jest duży
-garnie się do człowieka
-widac,że kot typowo nakolankowy
-możemy go wykastrować
-nie widać,aby był chory,nie ma kataru

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie lut 20, 2011 22:12 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Bardzo myślę będzie przypominał Maćka z naszego wątku z ubiegłego roku ,możesz poczytać jego wątek.Jeżeli będziesz zainteresowana postaram się w przyszłym tygodniu więcej o nim dowiedzieć ,jak zwolni się miejsce u mnie w dt to postaram się go zabrać ,ale w pierwszej kolejności muszę pomóc chorym kotom.On tam bardzo marznie śpi w budce takiej jak dla psa postawionej na ziemi ,przy tych mrozach to wiecie jak kotu ciężko.Jest z nim też inny burasek z białymi skarpetkami któremu dzisiaj już nie zrobiłyśmy zdjęcia bo bateria padała na mrozie.Te koty bardzo potrzebują pomocy wiele nie doczeka wiosny,jeżeli ktoś może dać któremuś szanse to los wygrany dla tego kota.Niestety tych wygranych losów jest niewiele jak w totolotku.Za każdym razem jak jestem na kociarni czuję okropny smutek i żal ,że tak niewiele z tych cudownych kotów otrzymuje szanse. :(Kot trafiający do dt to szansa ,a ds to wygrana.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lut 21, 2011 0:45 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Dopiero wróciłam, ale nie położę się jak nie zajrzę jeszcze na miau :)

Jejku, jakie tu wieści. Zosia ma dom :1luvu: Tak strasznie się cieszę :) Ale ten olbrzym... jest :1luvu: Uwielbiam takie duże koty. Musi mu się też udać :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 1:04 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Każdy z nich czeka na szansę...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nawet wydawałoby się tak popularne whiskasy...

Obrazek

Chyba coś już mu się dzieje :cry:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 1:14 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Potrzebujących jest jeszcze więcej :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 21, 2011 8:36 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

horacy 7 pisze:Bardzo myślę będzie przypominał Maćka z naszego wątku z ubiegłego roku ,możesz poczytać jego wątek.Jeżeli będziesz zainteresowana postaram się w przyszłym tygodniu więcej o nim dowiedzieć ,jak zwolni się miejsce u mnie w dt to postaram się go zabrać ,ale w pierwszej kolejności muszę pomóc chorym kotom.On tam bardzo marznie śpi w budce takiej jak dla psa postawionej na ziemi ,przy tych mrozach to wiecie jak kotu ciężko.

Dzięki wielkie!
Obrazek

czaya

Post » Pon lut 21, 2011 21:02 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Wto lut 22, 2011 17:58 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Wysłałam maila ze zdjęciami kotek zainteresowanemu panu,może jakąś wybierze :roll:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Wto lut 22, 2011 22:53 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Oby ktoś się kotkami zainteresował. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Śro lut 23, 2011 9:13 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

ZAglądajcie do nas. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Śro lut 23, 2011 9:29 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Jestem i ja :)

I cały czas ogromne :ok: za kolejne kociaste.
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 23, 2011 10:55 Re: Szczytno - tri, szylki, pingwinki, marmurki - potrzebne dt

Zainteresowanych pomocą zapraszam na drugą odsłonę bazarków

viewtopic.php?f=20&t=124557

:ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]