Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 23, 2011 9:00 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Nic z tego, kochanie, nie mam świeżego tymianku. Skarbeczek spał dziś na kołdrze, dzielny dzieciak :lol: . Reszta różnie, w dużej części pod kołdrą :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lut 23, 2011 10:10 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

:1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro lut 23, 2011 19:39 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

A mnie dziś witała w dzwiach Protka - co prawda zaraz zwiała do kuchni (dawała znać, że pusta miska jest :twisted: ), ale witała :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Alix, odezwała się ta Pani ze Szczecina do Ciebie???
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro lut 23, 2011 19:43 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Nie, nikt nie dzwonił dzisiaj :wink: . Mnie witają cztery ogony w różnej konfiguracji - Trawis z biurka z miną "nie-myśl-sobie-że-mi-zależy" :lol:

alix76

Post » Śro lut 23, 2011 19:52 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

U mnie jest trzech rudych - Ryś rozszarpał torebkę z suchym Winstonem, Garfildosek zakopał się skutecznie w kołdrę (jeszcze nie wyszedł :twisted: ), a Puszek śpi w transporterku i nie ma na razie zamiaru wyjść. Nawet dźwięk sypanych chrupek do miseczki nie obudził tej ferajny :mrgreen: Protka jedynie wyszła skądś, miauknęła i poszła swoją drogą - teraz siedzi wraz z Rysiem nad suchym i zgodnie wcinają nie fucząc na siebie - a normalnie Ryś jest przeganiany przez Protkę (może mała się go boi :?: :?: )

joarkadia

Post » Śro lut 23, 2011 20:02 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Raczej on jej, sądząc z opisu :lol: U mnie raczej przy miskach jest rotacja a Gołąbka ma swoją - z której korzysta bez oporów, fałdkę ma imponującą :twisted:

alix76

Post » Śro lut 23, 2011 20:06 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Znasz Rysia osobiście :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fałdka przeszkadza mu w wylizywaniu futerka już, nadal ma niepochamowany apetyt, ale jest na lekkiej diecie i ciut ciut schudł :twisted: Co do jego charakteru to wiesz że to mała kocia fajtłapka, ale bardzo kochana za to :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Śro lut 23, 2011 22:39 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Fszystkie fajtłapy są kochane.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kochamy was dziewczyny. I wasze kociska.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

podpisano:

Boski Salv i Shrekuś.....

:ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw lut 24, 2011 6:18 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Trawisek to pierwsza fajtłapka w moim domu :lol: Rano wita mnie syczenie i ścisła precedencja w drodze na poranne chrupki :twisted: . Smarkacz się mało się tym przejmuje, dostaje czasem po uszach ... albo ma dość rozsądku, by trzymać się z tyłu :twisted: . Bandido każe się wziąć na ręce i posadzić na lodówce. Zidane nadzoruje całość z dala :twisted: . A to tylko pierwsze minuty poranka ...

alix76

Post » Czw lut 24, 2011 7:52 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

To uroki nieświadomości smarkacza :mrgreen:
Cukierek i Fuksik też dostawali po ogonku od starszych kolegów, a potem któryś uczył ich wskakiwania na szafę, na lodówkę, zabaw z wodą skapującą do zlewu, technik wrzucania myszy na lampę i zmuszania pańci do wchodzenia na drabinkę po nią i wielu innych bardzo pozytecznych dla kota rzeczy :ryk:

joarkadia

Post » Czw lut 24, 2011 8:46 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum :kotek:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Czw lut 24, 2011 9:07 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Uroki smarkacza? :evil:
Alixowa pingwinka Zuzia była uprzejmia o 4 w nocy obudzić mnie tłuczeniem porcelany. :evil: Zobaczyłam wczoraj, że młoda znalazła sobie kolejne miejsce do odwiedzania - wysoko umocowaną półkę, na której rezyduje moja kolekcja kubeczków. Nie krzyczałam, nie goniłam jej, bo czułam, że jak się wystraszy, podskoczy i pobiegnie, to straty będą większe. Wieczorem porcelana przetrwała.
Niestety, norweskie trolle zakończyły życie tej nocy. :evil:

Składam reklamacje na cytadelską produkcję kotów. :kotek:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 24, 2011 9:18 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Reklamacja została przyjęta :mrgreen: . Jak ustąpią mrozy, zażalenie zostanie przedstawione hipotetycznej matce :twisted: (ojciec NN.) - na pewno się przejmie :lol: . Osobiście zamierzam podjąć dalsze kroki, aby kotów tej produkcji już więcej nie było :twisted:
A swoją drogą ... jakoś Joarkadia nie skazy się na swój egzemplarz :twisted:

alix76

Post » Czw lut 24, 2011 9:50 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Jeszcze niedawno ja tez się nie skarżyłam. Grzeczne to było, cichutkie, tylko przytulało się i mruczało.
Ale wypuściłam paskudę na pokoje - to mam za swoje. Świr absolutny, goni starych rezydentów (po czym przewraca się, żeby się z nimi tarzać w kurzu) i usiłuje roznieść chałupę.
Ja się nie nadaję do młodych kotów. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 24, 2011 10:18 Re: Czarne Diabły Tasm. II, Trawis i Mri szukają DS, Skarbek!

Zamienisz na Trawisa? :twisted: od ręki!

alix76

[poprzednia][następna]