Feria w nowym domu

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gosia B pisze:A czy wiadomo czemu Michalina traci dom? Znudziła się? Była niechcianym prezentem? Zachorowała i pańci nie chce się jje leczyć? Albo, nie daj boże, paniusia w ciążę zaszła? Wiesz cokolwiek?
Amanda_0net pisze:Czy Michalinka jest poogłaszana?
Amanda_0net pisze:Czarne i białe dwa w jednym domku![]()
Korespondentka pisze:
Mój 2 letni jamnik dzisiaj przestał chodzić, ma dyskopatię, czy ktoś ma doświadczenie z psami z dyskopatią ?
Amanda_0net pisze:Ojej, a dlaczego czarna wróciła???
Gosia B pisze:Korespondentka pisze:
Mój 2 letni jamnik dzisiaj przestał chodzić, ma dyskopatię, czy ktoś ma doświadczenie z psami z dyskopatią ?
Tak, pod Wrocławiem jest bardzo dobry lekarz, zajmujący się psimi kręgosłupami. Moi znajomi do niego jeździli z Gliwic ze swoim jamnikiem i go wyciągną (a pies miał wtedy już 12 lat...) O ile dobrze pamiętam nazywa się Bogdan Sekula, przyjmuje kawałek za Wrocławiem. Ma bardzo dobre wyniki w leczeniu psich schorzeń (kocich również).
Amanda_0net pisze:Z tego co słyszałam są leki na padaczkę. Znajoma ma kota z padaczką. Podaje mu tabletki i ataków nie ma odkąd podaje lekarstwo.
Korespondentka pisze:Zgłosiła się dzisiaj z ogłoszenia Pani, która chętnie przygarnie Michalinkę. Miała bardzo podobną kotkę i też ta kotka była charakterna.
Pani jest z okolic Kamiennej Góry, w Kamiennej Górze pracuje. Hm.... woj. dolnośląskie. Będę szukała transportu i osoby do przeprowadzenia wizyty PA
Catnaperka pisze:Bazyliszkowa pisze:Potrzebny DOM dla niewidomej kotki przebywającej w schronisku!!!!!!!!
viewtopic.php?f=13&t=123184
Wiadomo coś więcej o kici? Od jak dawna jest w schronisku (jakim?), jak dogaduje się z kotami, ile ma lat, dlaczego nie widzi, czy były robione (mogą być zrobione) testy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 28 gości