Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 12:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziewczyny jestem.....dzisiaj poszło wyjątkowo szybko ,ale nie za bardzo sprawnie :? syn stwierdził ,ze bardziej bolało jak lewe.......mniej kropili przed samą operacją i bez "głupiego Jasia" pierwsze wkucie wenflona w żyłę skończyło się pęknięciem tej żyły ....ręka spuchła jak bania.....dali środki przeciw bólowe po zabiegu .ale to chyba trochę późno niestety :roll:
SKARBONKA TRZYMAM KCIUKI :ok: POWODZENIA.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lut 22, 2011 12:10 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Iza do zmiany butli musisz mieć klucz nr.27 ..........kiedyś dawno na zmieniałam sie takich butli :| nic przyjemnego.
Ostatnio edytowano Wto lut 22, 2011 18:15 przez serum, łącznie edytowano 2 razy

serum

Post » Wto lut 22, 2011 13:40 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

serum pisze:Dziewczyny jestem.....dzisiaj poszło wyjątkowo szybko ,ale nie za bardzo sprawnie :? syn stwierdził ,ze bardziej bolało jak lewe.......mniej kropili przed samą operacją i bez "głupiego Jasia" pierwsze wkucie wenflona w żyłę skończyło się pęknięciem tej żyły ....ręka spuchła jak bania.....dali środki przeciw bólowe po zabiegu .ale to chyba trochę późno niestety :roll:
:

:1luvu: :1luvu: :ok: dla synka :ok: :1luvu: :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto lut 22, 2011 13:51 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Jestem przelotem tylko niestety bo znow dwie zmiany :evil:
Aniu trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: wracaaj do ns szybko :ok:
Serum b.mi przykroze syn musiał sie tak nacierpiec.Mam nadzieje ze juz jest lepiej i wraca do zdrowia :roll:
Prosze go pozdrowic ode mnie :wink:

Izus dzieki wielkie za zdjecie mojej Franusi :1luvu: mordka moja nakrapaiana :1luvu:
Witam równierz nowe osoby :piwa:
Welino smutne to zdjecie :( ale jakze prawdziwy tekst pod nim...
Pozdrawiam :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lut 22, 2011 13:52 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

myrzapl pisze:Witam na wątku.
Iza71 - czapki z głów za to co robisz! Niesamowite to jest i bardzo Cię podziwiam!

Iza jest niesamowita,żeby więcej było takich ludzi Świat byłby lepszy. :1luvu: Witam następną osobę z Warszawy (ABU Dhabi) :? :?:

welina

Post » Wto lut 22, 2011 15:06 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

welina pisze:Witam następną osobę z Warszawy (ABU Dhabi) :? :?:

Tak to już jest, że nie którzy żyją na dwóch kontynentach :wink:
Dla ułatwienia dodam, że Abu Dhabi jest w Zjednoczonych Emiratach Arabskich ... i mają tam cieplej niż u nas :ryk:

Witaj myrzapl :1luvu: - cieszę się, że trafiłaś na wątek Izy

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto lut 22, 2011 16:14 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Willow_ pisze:
welina pisze:Witam następną osobę z Warszawy (ABU Dhabi) :? :?:

Tak to już jest, że nie którzy żyją na dwóch kontynentach :wink:
Dla ułatwienia dodam, że Abu Dhabi jest w Zjednoczonych Emiratach Arabskich ... i mają tam cieplej niż u nas :ryk:

Witaj myrzapl :1luvu: - cieszę się, że trafiłaś na wątek Izy

Na forum bywają ludzie światowi :lol: trochę zwiedziło się Świata i liznęło geografii :ryk: Wolę Polskę-mój organizm nie toleruje wysokich temperatur :mrgreen: :strach:choć w tej chwili nie jest tam gorąco :wink:

welina

Post » Wto lut 22, 2011 17:24 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Serum, pozdrawiam Ciebie i synka, trzymajcie się :1luvu:
Skarbonko, trzymaj się także :1luvu:

Witajcie, nowi goscie na wątku :1luvu:
Mój tymczasik już na swoim. Mam nadzieję, że ten cwaniaczek sobie poradzi, umie owinać sobie czlowieka wokół pazurka :mrgreen: Poza tym umie opuszczać klatkę zamkniętą na kłódkę 8O Nie am pojęcia, jak!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lut 22, 2011 18:12 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziękuję dziewczyny za kciuki i dobre słowo :D Młody teraz dopiero na półmetku tak ,że wasze duchowe wsparcie i ciepłe słowo dalej mile widziane :wink:
Ciekawe jak walka Izy z butlą :?: mam nadzieję ,że sobie poradziła ....z tym ,że niestety bez ciężkiej pracy sie nie obyło :|

SKARBONKA :ok: Powodzenia i wracaj szybko.

serum

Post » Wto lut 22, 2011 18:33 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

SMUTNO MI :( :placz:
Za kilka godzin minie dwa lata,jak odeszła ostatnia osoba która mnie kochała.

...Widzę w pyłu pościeli pokotem śpiące,
Widzę zakryte ziemią mnogie tysiące,
Okiem wokół przebiegam pola nicości
Pustka:tłumy...nienadeszłe,tłumy...uchodzące.
....................................Omar Chajjam (Rubajjaty)

welina

Post » Wto lut 22, 2011 18:41 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

welina pisze:SMUTNO MI :( :placz:
Za kilka godzin minie dwa lata,jak odeszła ostatnia osoba która mnie kochała.

...Widzę w pyłu pościeli pokotem śpiące,
Widzę zakryte ziemią mnogie tysiące,
Okiem wokół przebiegam pola nicości
Pustka:tłumy...nienadeszłe,tłumy...uchodzące.
....................................Omar Chajjam (Rubajjaty)

Bardzo współczuję... Piękny rubajjat...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lut 22, 2011 21:00 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Oj, jak się smutno zrobiło.
To ja pojadę optymistycznie - wszystkie koty po zmarłej pan Danusi znalazły domy, ostatnia Munia, bezzębna trzylatka na razie jest u mnie za kanapą.
Sporo było syjamów, to nie była to jakaś extra trudna akcja, gorzej jest z kotami i jedenastką psów po zmarłym panu Stanisławie.
Na dodatek ten zwierzyniec jest daleko od wszystkiego.
Ale dziewczyny super energicznie ogłaszają i działają.
Kiedyś taką butlą z gazem grzałam wynajmowany pokój. Masakra...
Izo, potrzebujesz klasycznych góralskich rękawic, skóra a w środku futro. Jak gdzieś takie zobaczę to kupię. Ja mam je na dodatek na sznurku, jak dzieciak, dzięki temu nie udało mi się ich zgubić i służą mi od wielu, wielu lat. Chyba ponad dwudziestu...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto lut 22, 2011 22:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wow!!!Udało się. :D

Chociaż niestety 3 godziny to wszystko zajeło i trochę sie spóżniłam do kociaków. Jednak w drodze na działkę część nakarmiłam, więc nie było wielkiego bólu, tylko pośpiech. A tego nie znoszę :|

Odkręcanie jakoś poszło. Wziełam dwa różne klucze regulowane na śrube. Mąż mówił, bo wczoraj zadzwonił, o kluczu śrubokręcie, młotku w razie co.Odkręcania się nie bałam, bo wiedziałam ze butla jest pusta. Ale kiedy juz przywiozłam z Cpnu nowa butlę nie powiem po odkręceniu plomby, miałam stracha :roll: . Kiedy juz jakoś zrobiłam i zakreciłam na maksa, odpalilam i działa!!!!! :D Nagrzałam ,ale jutro zrobie ciepełko jak w puchu. Zuzia i Myzszka były zdumione. :D

Dziękuję Pięknie :D Dobremu Duszkowi za ciepło ofiarowane kociakom. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto lut 22, 2011 22:31 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Myrzapl nas znalazła :D witaj! :piwa:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lut 22, 2011 22:32 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Podczas dziennego karmienia udało mi sie zrobic troche zdjęć kociakom, które karmie o zmroku. Jesli Ktoś miałby ochote je jutro wstawic będe bardzo wdzieczna. :wink: W tej kwestii Ania obiecała mi Pomoc, :1luvu: ale to juz pozniej. W tej chwili jest juz w szpitalu ,bo dzisiaj do mnie dzwonila. Takie odciazenie, od umieszczania zdjęć bardzo mi pomoże. :D Czesto jestem zmęczona, bardzo zmęczona kiedy robie to w nocy. A w ciagu dnia jest z kolei masa innej roboty. :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]