Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justinek Warszawa pisze:Przeczytajcie moje wpisy uważnie.
Chciałam zabrać kota do renomowanej kliniki, byłam umówiona z wetką i skonsultowałam ten przypadek z nią telefonicznie. Uzgodniłam z wolontariuszką, że go tam przywiezie, a jeśli okaże się, że kot jest w stanie niezagrażającym moim kotom, przywiozę go do siebie sama. Dzwoniłam do schroniska. Na forum dałam się prześwietlić 2 pokolenia wstecz. Deklarowałam, że mam na to fundusze. Zaprosiłam na wizytę.
Zostałam zgnojona, zwyzywana. I oddałyście kota komuś, kto: a) nie może go teraz wziąć, bo jest w szpitalu, b) TDT też nie może być TDT, teraz szukacie TTDT. I to tylko dlatego, że to koleżaneczki z forum.
Ponawiam pytanie: dla kogo to robicie? Kot na tym nie stracił? Na pewno???
Justinek Warszawa pisze:Gratuluję!
I podsumujmy:
Zgłosiły się 3 domy: Abradaque chciała dać DS, rodzice TŻ Catnaperki i ja - DT. Ja deklarowałam kompleksowe leczenie i fundusze na to oraz znalezienie domu docelowego.
Wszystkie odrzuciliście z wyzwiskami, szantażami, wyrzucaniem z wątku etc.
Wybraliście koleżaneczkę, a właściwie koleżaneczkę koleżaneczki - czyli TDT. Teraz nie macie co zrobić z kotem, zaraz się okaże, że też za co nie macie.
Dobrze Wam tak!
Na pewno kierujecie się dobrem kotów?
Wątpię, szacowne towarzystwo wzajemnej adoracji, banerków i podbijania wątków.
Arcana pisze:Justinek, bo ja tez sie gubie...
w zeszlym tygodniu wzielas 2 koty na DT, oba dlugo sie nie beda nadawac do adopcji, o ile w ogole, co daj Boze.
Ile tych kotow chcialas wziac rownoczesnie?
Jeszcze persika, i kotke z kociakami...?
Arcana pisze:Justinek, bo ja tez sie gubie...
w zeszlym tygodniu wzielas 2 koty na DT, oba dlugo sie nie beda nadawac do adopcji, o ile w ogole, co daj Boze.
Ile tych kotow chcialas wziac rownoczesnie?
Jeszcze persika, i kotke z kociakami...?
Justinek Warszawa pisze:Do tego złożyła jeszcze kilka deklaracji w innych wątkach.
Niby jakich? I kiedy, bo to ważne? W tym samym czasie?
Nie pisz nieprawdy.
Justinek Warszawa pisze:Niby jakich? I kiedy, bo to ważne? W tym samym czasie?
magaaaa pisze:Justinek Warszawa pisze:Niby jakich? I kiedy, bo to ważne? W tym samym czasie?
Tu jest wszystko:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&author_id=39329
I naprawdę - pozwól nam wreszcie odpocząć od swojej męczącej osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 92 gości