Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 15:44 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Ale za to jakie zdjęcia.... co tu dużo mówić, Jola ma przecudne koty.
magdajedral

Post » Wto lut 22, 2011 15:51 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

:mrgreen:
to na dziś wystarczy bo się zakochacie jeszcze :wink:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto lut 22, 2011 15:55 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Dawaj te foty! Juz sie nie moge doczekac. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 22, 2011 16:02 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Właśnie na kompa wrzucam a komopy w pracy to straszne muły są.....
magdajedral

Post » Wto lut 22, 2011 23:00 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Zdjęcia mam wrzucone na fotosik ale nie dałam rady ich wrzucić bo zostałam w pracy sama ze stażystą, który jest bym delikatnie powiedziała mało rozgarnięty. Musiałam mysleć i robić za dwie a nawet trzy osoby. Teraz z powodu zdrówka Zosi która jest już w DS padam ze zmęczenia. Zdjecia wrzuce jutro. Przepraszam Jolu :(
magdajedral

Post » Wto lut 22, 2011 23:04 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

nie żartuj, patrzę na nie :kotek: :kotek: codziennie, teraz też, a cioteczki poczekają
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto lut 22, 2011 23:16 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

noooo..., poczekają...... tym bardziej, że zagadałam magdajedral ..... :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 23:23 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

mam chociaż nadzieję że o kotkach gadałyście :|

dobranoc
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto lut 22, 2011 23:51 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:mam chociaż nadzieję że o kotkach gadałyście :|

dobranoc

no o chorej Zosi - gdzie pojechać itp... no i jeszcze o szcepionkach... ja mam talent do gadania a o kotach tym bardziej, więc łatwo znajduję tematy... :oops: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro lut 23, 2011 7:12 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Witanko! :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro lut 23, 2011 9:27 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No i obiecane zdjęcia mojej ulubionej kociej parki

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
magdajedral

Post » Śro lut 23, 2011 9:33 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

i ciąg dalszy....

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
magdajedral

Post » Śro lut 23, 2011 10:42 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

śliczne burańki :1luvu: :1luvu:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro lut 23, 2011 14:50 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Cuuuuda :1luvu:
A jaki wypasiony drapak mają...
Fajnie tak wiedzieć, że się uczestniczyło w daniu takiego szczęścia dwóm kotom....

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 23, 2011 14:56 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Szalony Kot pisze:Cuuuuda :1luvu:
A jaki wypasiony drapak mają...
Fajnie tak wiedzieć, że się uczestniczyło w daniu takiego szczęścia dwóm kotom....

No dokładnie :1luvu:
magdajedral

[poprzednia][następna]