Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Georg-inia pisze:Magija pisze:chyba każdy by, komu zależy by szukał
Loli pani znalazła się po 7 msc - przez przypadek, nie wywiesili ani jednego ogłoszenia, nie szukali w sieci
Madzia, ale ona Loli już nie chciała, tak? kurde, boję się, że będą mi chcieli go odebrać na zasadzie "to mój pies i proszę go oddać" i nie wiem, jak to rozegrać. Może wziąć od Ań zaświadczenie o braku oznaczenia psa i jego stanie oraz przeprowadzonym zabiegu? tak na wszelki wypadek...
ja bym jej i tak nie oddała
jest zachipowana na mnie
Rustie też ma już przecież chip - poza tym czy gdziekolwiek ktokolwiek umieścił info o tym psie? (poza Tobą?)
AYO pisze:Z autentyczna siwizną trzeba uważać - osoby, które w niej ładnie wyglądaja to niezwykle rzadkie wypadki.
Inga - WSZYSTKIE siwe włosy sa grubsze i sztywniejsze od tych właściwych
AYO pisze:Z autentyczna siwizną trzeba uważać - osoby, które w niej ładnie wyglądaja to niezwykle rzadkie wypadki.
Inga - WSZYSTKIE siwe włosy sa grubsze i sztywniejsze od tych właściwych
Georg-inia pisze:ale AŻ TAK? Toż to był normalnie drut stalowy fi 0,5 mm!
ale jak się jest siwym-siwym to se można na pecynie umalować co się chceja bym na ten przykład chciała wszystko białe oprócz przodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości