Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Podobno Play to straszne kanciarstwo - wewnątrz sieci ok ale poza siecią to drą masakrycznie ale czy tak jest naprawdę to nie wiem
sunshine pisze:jozefina1970 pisze:Podobno Play to straszne kanciarstwo - wewnątrz sieci ok ale poza siecią to drą masakrycznie ale czy tak jest naprawdę to nie wiem
W Play poza abonamentem płacisz za zagraniczne smsy, za smsy na specjalne numery, za telefon do biura obsługi klienta.
jozefina1970 pisze:sunshine pisze:jozefina1970 pisze:Podobno Play to straszne kanciarstwo - wewnątrz sieci ok ale poza siecią to drą masakrycznie ale czy tak jest naprawdę to nie wiem
W Play poza abonamentem płacisz za zagraniczne smsy, za smsy na specjalne numery, za telefon do biura obsługi klienta.
Acha
Ja od początku jestem w Erze (to znaczy od początku Ery w zasadzie). Nie jest też może jakaś rewelacja ale specjalnie nie narzekam.
Patmol pisze:Erin pisze:U nas zimno jak sto diabłów, koty tylko jedzą i śpią.
W Legnicy też trochę zimniej niż zwykle. Jak nie puści do soboty to sobie kupię rękawiczki i możecieplejsze spodnie.
W jeansach tak jakoś jakby było trochę zimno.![]()
Ale moje koty, głównie Ruda i Caillou, cały czas, z niewielkim przerwami, wariują.
Wczoraj nawet Patmol je ofukał - bo galopady z warczeniem urządzają i pod nogi nie patrzą
sliver_87 pisze:p.s. shira chciała fioletowy telefonik, a ja mam słodki różyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 44 gości