Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw lut 17, 2011 19:21 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

to, ja poproszę kurtkę :).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lut 17, 2011 19:27 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

lutra pisze:to, ja poproszę kurtkę :).

ok, już zmieniam i piszę pw, dzięki
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw lut 17, 2011 19:33 Re: kurtka north face, poncha, sweterki, NOWE w drugim poscie

bibuś pisze:a mnie interesuje marynarka błekitna(wymiary) i azurowa spódnica- długość i ile w biodrach?

marynarka aksamitna błękitna
ramiona 39
szerokość pod pachami 47
szerokość w talii 41,5
długość marynarki 62
długość rękawa od pachy 48

spódnica
długość 60
pas (gumka bez rozciągania)37
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt lut 18, 2011 19:50 Re: w przygotowaniu

gosikbaum pisze:31boska ciązowa bluzeczka newlook, dzięki klamerce pięknie się układa, ładnie eksponuje biust i brzuszek, bardzo polecam!! rozmiar 44 (jest mniejsza) cena 35zł
Obrazek Obrazek

36 włoska, szara sukienka - tunika, rozmiar 3 na moje oko 38/40 jest bardzo elastyczna, miła w dotyku i ładnie się układa, choć to nie jest typowo ciążowy ciuszek to doskonale się w tej roli spisuje:) cena 40zł
Obrazek Obrazek

A także jedwabna rozkloszowaną bluzkę numph i jakiś mały rabacik poproszę :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pt lut 18, 2011 22:29 Re: w przygotowaniu

kasiakom pisze:
gosikbaum pisze:31boska ciązowa bluzeczka newlook, dzięki klamerce pięknie się układa, ładnie eksponuje biust i brzuszek, bardzo polecam!! rozmiar 44 (jest mniejsza) cena 35zł
Obrazek Obrazek

36 włoska, szara sukienka - tunika, rozmiar 3 na moje oko 38/40 jest bardzo elastyczna, miła w dotyku i ładnie się układa, choć to nie jest typowo ciążowy ciuszek to doskonale się w tej roli spisuje:) cena 40zł
Obrazek Obrazek

A także jedwabna rozkloszowaną bluzkę numph i jakiś mały rabacik poproszę :)

dzięki wielkie:) to może tak: za całość 110 moja wysyłka i jakiś gratisik ciążowy??
może być?
gosia
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob lut 19, 2011 8:07 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

Pewnie, że może :)
Dane do przelewu na PW poproszę :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Sob lut 19, 2011 9:56 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

lutra pisze:to, ja poproszę kurtkę :).

pieniążki już mam, dzięki, w poniedziałek wysyłam kurtkę:) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob lut 19, 2011 18:20 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

gosikbaum zaznaczyłaś, że nabywam kamizelkę numer 20, a ja nabywam sukienkę numer 36 :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Sob lut 19, 2011 19:29 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

kasiakom pisze:gosikbaum zaznaczyłaś, że nabywam kamizelkę numer 20, a ja nabywam sukienkę numer 36 :)

już poprawiłam, przepraszam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 21, 2011 12:36 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

poproszę wymiary spodni 37 i 24. (szerokość w biodrach) i skład materiału.
i jeszcze odzienie na tors nr 48 i 20 - ile w cyckach? (tudzież pod biustem) i jakie długie?

gosik, przez Ciebie zbankrutuję. :oops:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Pon lut 21, 2011 13:55 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

Groszku mam nadzieję że nie będzie tak źle ;)
kamizelka nr 20
szerokość 46
długość 84
bluzeczka prenatal nr 48
szerokość 47
długość 63
spodnie H&M czarne
biodra 51 (bez naciągania)
skład 97% bawełna 3% spandeks
spodnie prenatal nr 24
biodra 53 (spodnie mają z tyłu wszytą gumę z regulacją więc jeszcze sie poro naciągną)
skład 98% bawełna 2% elastan

jakby co to służę pomocą:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 21, 2011 14:26 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

gacie biorę, a nad resztą muszę się zastanowić (tzn zmierzyć się ze nieświadomością wielkości mego biustu)
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Pon lut 21, 2011 14:35 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

kwiat groszku pisze:gacie biorę, a nad resztą muszę się zastanowić (tzn zmierzyć się ze nieświadomością wielkości mego biustu)

dzięki:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lut 22, 2011 9:54 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

specjalnie dla kwiat groszku :)
to było ciekawe doświadczenie:) dwa staniki, w tym jeden wypchany skarpetkami, i poducha pod bluzką, ale chyba niezła ze mnie "ciężarówka"??
Kwiatuszku, na ostatnim zdjęcia jest ta dzianinowa super miękka i rozciągliwa sukienka o której Ci pisałam, to rozmiar XL, ale jest super uniwersalna, to ciuszek ciążowy.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto lut 22, 2011 10:42 Re: ciuchy, także CIĄZOWE, NOWE rzeczy drugi post, zapraszam

dzięki!
aleś mi ułatwiła decyzję :twisted: poproszę zatem do gaci dorzucić i tunikę, i kamizelkę, i sukienkę :twisted:

:mrgreen:

kwiat groszku

[poprzednia][następna]